- 18 Mart 2021
- 11.853
- 63.889
- 548
Erimistir ondan eser kalmamıştır hadi yeni hafta da bu düzenle devam delfiTeşekkürler. Bugün yediğim ödülü eriteyim istedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erimistir ondan eser kalmamıştır hadi yeni hafta da bu düzenle devam delfiTeşekkürler. Bugün yediğim ödülü eriteyim istedim.
TamamdırIyi aksamlar kizlar
Bugunku menum
Öğle
Pideli kofte
Ara
Turk kahvesi 2 hurma
Aksam
Karpuz
Su 2 lt
Spor yok
Cezami yarin sabah cekecegim ekran fotosu atarim kizlar 5.30 a kurdum saatimi 45 dk yaparim eliptik ise gitmeden
Yarisalim tabiki yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabiprensesss016 bı hafta var mısın yarışa hshshs
Hadiii bakalım bas gazaYarisalim tabiki yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabi
Açlık oyunlari bizimkiIki yiğit çıktı meydanee ikiside birbirinden aç
Hadii bakalım bak benim ikincilikten kalma 500 kalori hakkım var kazan ye sende sgxhhxhdBastim gaza geliyorum bu haftada birinci ben olayim baricok özendim
Amiiiinnnn insallahİyi geceler arkadaşlar. Hepimiz için sağlıklı, neşeli ve bol eksili güzel bir hafta diliyorum.
Havamida atarim diyosunçalış seninde olsunHadii bakalım bak benim ikincikikyem kalma 500 kalori hakkım var kazan ye sende sgxhhxhd
Yarışacak adam mı ariyon ona mı baktın
Disime göre birini arıyorum nolmus hayırdır olümm senYarışacak adam mı ariyon ona mı baktın
Tebrikler aradığını buldunDisime göre birini arıyorum nolmus hayırdır olümm sen
Gel hele pazartesi görüşek senleTebrikler aradığını buldun
Görüşelim anamGel hele pazartesi görüşek senle