• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Geçen hafta 90.55
Bu hafta 90
Fark -0.55
Yüzde %0.607
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Eki Görüntüle 3314438
Ayyy ne guzel goruntu oyleee 😍 En sevdigim 80lere duseceksin canim 😍
Kızlar kusura bakmayın sabah tartıldım ama şimdi atıyorum. Fena hastalandım hala toparlayamadım. Hafta sonu saldım haliyle 150 gr vermişim
Geçen hafta 80.75
Şimdi 80.60
Eki Görüntüle 3314777
Senin de oyle canim 70 lere duseceksin cok guzel yaaaa 🥹😍 Bu arada cok gecmis olsun ya insallah hemen duzelirsin

Yaa swetcim bi doktora git istersen ilaç aliyo musun 😔
Çok geçmiş olsun yat dinlen sen iyice.

Ah ya antibiyotik kullanıyorsun değil mi? Vitamin falan da alsan iyi olurdu. Keşke yakininda ilgilenecek biri olsa yardım ederdi sana

Cok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin 😔🤲
Annem var kızlar. Yoksa hayatta çocuğa falan bakamam yani. Bugün hastaneye gittim zor güç randevum vardı. Allahım aklıma geldikçe deliriyorum. Benim damarım zor bulunur. Neyse doktora dedim tam kan istiyorum d, b12 vs. Tamam dedi. Eve geldim bakıyorum sonuçlara fsh, prolaktin bilmem ne var. Resmen kadın doğumun bakacağı hormonları istemiş 4 tane. Diğerleri yok. Kan verirken bayılacaktım zaten delik deşik ettiler oydular resmen. Sonuç 0 yani. İlaç kullanıyorum takviyede alıyorum yanında🌸

Yaa kilzsr ben bu ara hiç meyve yemiyorum.
Elma,mandalina yada armut üzüm falan.
Normalde akşamları meyve yerdik ben yemeyince kimse yemiyor.
Şimdi sorum şu ki ben akşamları meyve yesem kötü mü olur 😂
Dyt gittiğim dönemde vardı benim akşam meyve hakkım 2 hurma, 1 incir yada bir meyve gibi hatta yanında da cig kuruyemis

Ayyy ne guzel goruntu oyleee 😍 En sevdigim 80lere duseceksin canim 😍

Senin de oyle canim 70 lere duseceksin cok guzel yaaaa 🥹😍 Bu arada cok gecmis olsun ya insallah hemen duzelirsin
Çok teşekkür ediyorum ❤️

Kızlar ben kaçıyorum çok bişey yemiyorum ama ekmek biraz kaçıyor 1 2 güne toparlarım diye umuyorum 🙏🏻

Annem var kızlar. Yoksa hayatta çocuğa falan bakamam yani. Bugün hastaneye gittim zor güç randevum vardı. Allahım aklıma geldikçe deliriyorum. Benim damarım zor bulunur. Neyse doktora dedim tam kan istiyorum d, b12 vs. Tamam dedi. Eve geldim bakıyorum sonuçlara fsh, prolaktin bilmem ne var. Resmen kadın doğumun bakacağı hormonları istemiş 4 tane. Diğerleri yok. Kan verirken bayılacaktım zaten delik deşik ettiler oydular resmen. Sonuç 0 yani. İlaç kullanıyorum takviyede alıyorum yanında🌸
Anneciğin iyi eder seni ❤️ damar sıkıntısı bende de var. Damarların ince diyorlar ama bulan da şıp diye buluyor.

Ben geldiiim 🙋🏻‍♀️

Sabah
1 etimek
1 dilim beyaz peynir

Ogle
2 dilim ekmek
1 dilim kasar peynir

Aksam
Taze fasulye

Spor yok malesef, ama cok in cik yaptim bugun isyerinde. Telefonda uzerimde degildi ama ona ragmen 3000 adimim var

Su icemedim bugun hic, yanimda su goturmemistim orada da su satilmiyordu 🤦🏻‍♀️ Ancak 1 litre icebildim

Cemoos Cemoos
Chocolita Chocolita
🌺

Selamlar,

Kahvaltı; klasik , çay
Öğlen ; granolalı süt
Ara öğün ; kahve ve kuruyemiş
Akşam; 2 adet biber dolması , yoğurt , bir dilim tb ekmek

Sonrası su,çay.

Bugün rahatsızım hareket vs yok. Canımda sıkkın kilo verememişim . D vitaminim çok düşük çıkmış belki bundandır. Ama kendimi grubun hiç kilo vermemiş en şişmanı olarak hissediyorum modum aşırı düşük.

Selamlar,

Kahvaltı; klasik , çay
Öğlen ; granolalı süt

Sonrası su,çay.

Bugün rahatsızım hareket vs yok. Canımda sıkkın kilo verememişim . D vitaminim çok düşük çıkmış belki bundandır. Ama kendimi grubun hiç kilo vermemiş en şişmanı olarak hissediyorum modum aşırı düşük.

Düşmesin modun ben seni kamçıyla kovalarim hem kilo verirsin hem enerjiiiiiii gelir 🤗

Selamlar,

Kahvaltı; klasik , çay
Öğlen ; granolalı süt

Sonrası su,çay.

Geçen hafta bende öyleydim. Bir kere dibi görmeden yukari cikamiyorsun. Yine kilolar verirsin regl donemi olur oyle 🌺

Selamlar,

Kahvaltı; klasik , çay
Öğlen ; granolalı süt

Sonrası su,çay.

Yaa kıyamam modunu hic düşürme bro inisler çıkışlar olacak elbet sonuca odaklan simdi ki kilonu düşünme bahar geldiğinde sende çiçek gibi açacaksın yeterki bırakmadan devam edelim. Bir haftada almadik ki bu kilolari sabır hepsi eriyecek gidecek🤗

Back