- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
- 248
aynisini soyledim simdi bizimkileree izlemeyelim diyeBu gece sakın Masterchef izlemeyin
Ben mecbur bey olacak kişi yüzünden izliyorum diyet falan kalmaz bak benden demesi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynisini soyledim simdi bizimkileree izlemeyelim diyeBu gece sakın Masterchef izlemeyin
Ben mecbur bey olacak kişi yüzünden izliyorum diyet falan kalmaz bak benden demesi.
Mecbur izliyorum zor durumdayımaynisini soyledim simdi bizimkileree izlemeyelim diye
Ne zamandır gözüm sende ama öyle uzaktan olmaz seni takıma alicam hazırlan bu haftaİyi akşamlar kizlar arada izleyici olarak katilabilir miyim aranıza litfin bende kilo vermeye calisiyorum ama hem alım yok sanki bende hazır degilim keskin kurallara bol eksileriniz olsun belki bende kacamaksiz ilerlemeyi basariririm sizlerin menuleri eksileri gordukce
Fit mutlu anne yakaladım seni gelll yamacimiza yaaa neden uzaktan guluyosun
Benimde bi gözüm takimda arada okuyom buralari bakalim ne zamanaNe zamandır gözüm sende ama öyle uzaktan olmaz seni takıma alicam hazırlan bu hafta
Vay vay .
Bu hafta yedeklerde takıl hem adapte olursun ilk giden yerine seni alalım ciddiyim bakBenimde bi gözüm takimda arada okuyom buralari bakalim ne zamana
Kadın çalışıyor görün de sizde çalışın avzhxhxhxVay vay .
Yaaaa cezalar gozumu korkutuyo benim acikcasi biraz ya yoksa ciddi kararliyim bu aralar vermek istiyorum artik bitirmem lazim kilo isiniBu hafta yedeklerde takıl hem adapte olursun ilk giden yerine seni alalım ciddiyim bak
Bugün choya da söyledim biz seni bekliyoruz
Yaa düzenli beslen hiç ceza alma o senin elinde.Yaaaa cezalar gozumu korkutuyo benim acikcasi biraz ya yoksa ciddi kararliyim bu aralar vermek istiyorum artik bitirmem lazim kilo isini
Cocuk sayisina gore indirim var miYaa düzenli beslen hiç ceza alma o senin elinde.
Hadi kaza oldu ceza aldın senin çocuğun yok mu cezada orta yol buluruz
Cok okuma kurallari sonra gelmezsin bxbxbDuzenli gelebilirsem kurallari biraz daha okuyayim takimda tanidiklar var zaten baya cazip geliyo
Diyisin okumadan imzalayim mi kiCok okuma kurallari sonra gelmezsin bxbxb
Bak demek ki 10000 adım cezası pek işe yaramiyo hâlâ dırdır konuşuyor absbxhhxhxCok okuma kurallari sonra gelmezsin bxbxb