• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

İyi akşamlar kizlar arada izleyici olarak katilabilir miyim aranıza litfin bende kilo vermeye calisiyorum ama hem alım yok sanki bende hazır degilim keskin kurallara bol eksileriniz olsun belki bende kacamaksiz ilerlemeyi basariririm sizlerin menuleri eksileri gordukce 😊
Ne zamandır gözüm sende ama öyle uzaktan olmaz seni takıma alicam hazırlan bu hafta 💃

Screenshot_20231009_203227_Step Tracker & Pedometer.jpg
@cemoos. Chocolita Chocolita varan 1😐

Bu hafta yedeklerde takıl hem adapte olursun ilk giden yerine seni alalım ciddiyim bak
Bugün choya da söyledim biz seni bekliyoruz 🥰
Yaaaa 😍😎 cezalar gozumu korkutuyo benim acikcasi biraz ya yoksa ciddi kararliyim bu aralar vermek istiyorum artik bitirmem lazim kilo isini

Menumu yaxayimdir. Sabah yimirta az peynir domates falan öle kahvalti. Oglen yok. Aksam ispanya yoresinden toplanmis renkli biberlerin eşlik ettigj sebzeli bulgur pilavi yaninda Izmir Ege yoresine ait domates sosu yataginda Italya'da damitilmis extra virgin zeytinyagli yesil fasulye. Ay boyle yazarsam belki bi guzel bisey yedim zannederim bxbxbxb😒

Back