- 18 Mart 2021
- 11.852
- 63.874
- 548
Eşin yanında olsa verirdinSexual Chocolates grubundaymışım aboo 2hafta sonra eşim geliyor bari bir 5 kilo vereydim yaaa
Agsghshdhdh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin yanında olsa verirdinSexual Chocolates grubundaymışım aboo 2hafta sonra eşim geliyor bari bir 5 kilo vereydim yaaa
Bence de devam etsen iyi olur.Devam edeyim diyorum yatana kadar.
Eki Görüntüle 3315144
Yiyorsak bedeli olmalı be cemoşum ama ölüyorum yorgunluktanYedim yaktım geldim diyosun vayyyys çok havalı
Hahaha evet deve cüce oynuyorduk 9 kere deve oldum9 kez ayaga mi kalktin ?
Aslında bunu kontrol edebilmek çok önemli çünkü 1 gün yedim yarın da yedim aman yakarım diye diye yeme kaosuna dönüşürse iş o zaman diyetten eser kalmaz. Ben bugün yedim ama yarın ikram dahi olsa yemem asla. Buna uzun yıllardır alıştığım için kontrol edebiliyorum çok şükür. Siz 1 ayda 1 ödülle başlayıp kendi düzeninizi oluşturabilirsiniz zamanlaYa lady 3 yıldır sürekli diyette onun için çok normal
Biz daha 1 ay olmadı adapte olmak için hemen kaçamak yada ödül olmamalı bence
Zaten 2 hafta düzenli eksi gör +300 ödül var bak çok cazip
Tamamdir izlemedeyim yedek kulubesindeTakıma girmeden yedek olman lazım az izle gel başla işe
10 bin bugun 10 bin yarin seklinde yapscaktim bakalim evde ne kadar tamamlayabilirsem baslayacam insallah7 bin yap yarın da devam et.
Zaten 20000 ceza bir günde bitmez agxhxhdh
Direkt on bin ister günlük aktiviteler olsun ister ayrıca yap ama 10000 lazım.10 bin adım cezasi misal gunluk yaptigin vs spor dahil mi yoksa gunluk rutinin disinda bi 10 bin mi istiyosunuz
AnladimDirekt on bin ister günlük aktiviteler olsun ister ayrıca yap ama 10000 lazım.
Yarin sabah açken tartil.foto at.Anladim
Anaaa hemen yarin mı tartilmaya hiç hazır degildim sanki tamamdirYarin sabah açken tartil.foto at.
Boy kilo ve hedef yaz choyu etiketle.
Yarından itibaren düzenli menü yazmayı unutma listeye aldım seni ilk yedek sensin
Bak beni çıldırtma zorla alıyoruz resmen kızım buraya gelmek için kuyruk var biliyon muAnaaa hemen yarin mı tartilmaya hiç hazır degildim sanki tamamdir
Bu kadar sıkı yönetime kuyruk var iyi düşünün kuyruktakilerBak beni çıldırtma zorla alıyoruz resmen kızım buraya gelmek için kuyruk var biliyon mu
Hahahhaha Yok ben kasındim gece gece hayir git yat demi yazayim da bi nabiz yoklayim dedim kasinani kasirlar hesabi yarın burdayim tam hazir ne nazir bakalim kazam mubarek olaBak beni çıldırtma zorla alıyoruz resmen kızım buraya gelmek için kuyruk var biliyon mu
İşte her yerde nabız falan yoklama ben gibi pusuda bekleyen olur aha böyle yakanirsin hadii bakalım görelim kilonu boyunu posunuHahahhaha Yok ben kasındim gece gece hayir git yat demi yazayim da bi nabiz yoklayim dedim kasinani kasirlar hesabi yarın burdayim tam hazir ne nazir bakalim kazam mubarek ola
yat zıbar kahvemi de içeyim uyuyayim o halde ben yarın yine tempolu bi gün olacak olmalı yaniİşte her yerde nabız falan yoklama ben gibi pusuda bekleyen olur aha böyle yakanirsin hadii bakalım görelim kilonu boyunu posunu
Cokkk iyi tebrik ederim
Teşekkürler. Bugün yediğim ödülü eriteyim istedim.Cokkk iyi tebrik ederim