• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Yedim yaktım geldim diyosun vayyyys çok havalı 🥺
Yiyorsak bedeli olmalı be cemoşum ama ölüyorum yorgunluktan
9 kez ayaga mi kalktin ? 😐
Hahaha evet deve cüce oynuyorduk 9 kere deve oldum 🤣🤣
Ya lady 3 yıldır sürekli diyette onun için çok normal
Biz daha 1 ay olmadı adapte olmak için hemen kaçamak yada ödül olmamalı bence
Zaten 2 hafta düzenli eksi gör +300 ödül var bak çok cazip 🤪
Aslında bunu kontrol edebilmek çok önemli çünkü 1 gün yedim yarın da yedim aman yakarım diye diye yeme kaosuna dönüşürse iş o zaman diyetten eser kalmaz. Ben bugün yedim ama yarın ikram dahi olsa yemem asla. Buna uzun yıllardır alıştığım için kontrol edebiliyorum çok şükür. Siz 1 ayda 1 ödülle başlayıp kendi düzeninizi oluşturabilirsiniz zamanla

Diyet beslendim.
Şu çok içemiyorum. Taş çatlasa 1lt
Cezamı çektim.
20231009_223717.jpg

Bak beni çıldırtma zorla alıyoruz resmen kızım buraya gelmek için kuyruk var biliyon mu 🤪
Hahahhaha 😂😂😂 Yok ben kasındim gece gece hayir git yat demi yazayim da bi nabiz yoklayim dedim kasinani kasirlar hesabi yarın burdayim tam hazir ne nazir bakalim kazam mubarek ola 😂

Hahahhaha 😂😂😂 Yok ben kasındim gece gece hayir git yat demi yazayim da bi nabiz yoklayim dedim kasinani kasirlar hesabi yarın burdayim tam hazir ne nazir bakalim kazam mubarek ola 😂
İşte her yerde nabız falan yoklama ben gibi pusuda bekleyen olur aha böyle yakanirsin hadii bakalım görelim kilonu boyunu posunu 😂

Back