- 15 Şubat 2013
- 24.972
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.279
- 798
Bas imzayi fur masayaDiyisin okumadan imzalayim mi ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bas imzayi fur masayaDiyisin okumadan imzalayim mi ki
Yedim yaktım geldim diyosun vayyyys çok havalıHello kızlar ben bugün çok cıs şeyler yedim. Benim diyetim en başından beri kilo verdiysen 1 gün istediğini ye sistemine dayalı. O yüzden çok sürdürülebilir bir sistem oldu benim için yıllardır devam ediyor. Ama bedelini de ödüyorum diyim
Adım sayım 16K
Eki Görüntüle 3315130
Cemoos Chocolita
Açılın geliyomBas imxayi fur masaya
9 kez ayaga mi kalktin ?Hello kızlar ben bugün çok cıs şeyler yedim. Benim diyetim en başından beri kilo verdiysen 1 gün istediğini ye sistemine dayalı. O yüzden çok sürdürülebilir bir sistem oldu benim için yıllardır devam ediyor. Ama bedelini de ödüyorum diyim
Adım sayım 16K
Eki Görüntüle 3315130
Cemoos Chocolita
Oha 16 bin adim atmis9 kez ayaga mi kalktin ?
Bana da cok mantikli geliyo bu sistem uzun suren istediğini yiyememe durumu ters tepiyoHello kızlar ben bugün çok cıs şeyler yedim. Benim diyetim en başından beri kilo verdiysen 1 gün istediğini ye sistemine dayalı. O yüzden çok sürdürülebilir bir sistem oldu benim için yıllardır devam ediyor. Ama bedelini de ödüyorum diyim
Adım sayım 16K
Eki Görüntüle 3315130
Cemoos Chocolita
Ya lady 3 yıldır sürekli diyette onun için çok normalBana da cok mantikli geliyo bu sistem uzun suren istediğini yiyememe durumu ters tepiyo
Bak bu da guzelmis +300 derken 300 kalorilik mi ödülYa lady 3 yıldır sürekli diyette onun için çok normal
Biz daha 1 ay olmadı adapte olmak için hemen kaçamak yada ödül olmamalı bence
Zaten 2 hafta düzenli eksi gör +300 ödül var bak çok cazip
Aynen mesela 4-5 arkadaş bugün ödül aldı kullanıyorlar.Bak bu da guzelmis +300 derken 300 kalorilik mi ödül
Gecmis olsun gripten cok daha çetin virusler her kis ortaya cikiyor farkettiyseniz insanlar gribi artik daha agir geciriyor belki yine viral bi seydir ama bagisikligim savasiyor gucleniyor diye dusunup teselli edin kendinizi olumlu dusunce ruha da bedene de iyi gelirGözümü açamıyorum kolumu kaldıracak halim yok. Hayatımda böyle bir şey yaşamadım kızlar. Yazdıklarınıza bakamıyorum kusura bakmayın telefonu elime alamıyorum
Canini niye sıkıyosun kuzum yaa, rehl d vitamini bir sürü sebep var. Regl zamanı çok gidiyor biliyosun değerlendir sende daha çok gidecek eminim benSelamlar,
Kahvaltı; klasik , çay
Öğlen ; granolalı süt
Ara öğün ; kahve ve kuruyemiş
Akşam; 2 adet biber dolması , yoğurt , bir dilim tb ekmek
Sonrası su,çay.
Bugün rahatsızım hareket vs yok. Canımda sıkkın kilo verememişim . D vitaminim çok düşük çıkmış belki bundandır. Ama kendimi grubun hiç kilo vermemiş en şişmanı olarak hissediyorum modum aşırı düşük.
Cemoos Chocolita
İnşallah canım işte geldiler bana bi sağdan sağdan ama yapıcam haftaya daha çok eksilenicem inşallahCanini niye sıkıyosun kuzum yaa, rehl d vitamini bir sürü sebep var. Regl zamanı çok gidiyor biliyosun değerlendir sende daha çok gidecek eminim ben
Mantikli guzelmis o halde izlemede kalayim ben şimdilik sizin takima ekleme durumunuzda bakalim ☺Aynen mesela 4-5 arkadaş bugün ödül aldı kullanıyorlar.
Yıldız birinci 1000 kalori ikinci 500 kalori ödül var.
Yeter ki kilo ver.
Sende gördüm geçen vermiştin verirsin bence
Evet evet bende çok hırslandım, yapacağızzzzİnşallah canım işte geldiler bana bi sağdan sağdan ama yapıcam haftaya daha çok eksilenicem inşallah
Takıma girmeden yedek olman lazım az izle gel başla işeMantikli guzelmis o halde izlemede kalayim ben şimdilik sizin takima ekleme durumunuzda bakalim ☺