Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Caaanim minigim yoğun bi gündü Düğünden geldik saat 22:00gibi anca oturdum yatacağım birazdan sende iyiymissin hamarat kadin
Tamam canım bende şiş gibiyim grip de kötü vurdu hayır doğru düzgün yemiyoruz da en azından ödem atarız belki.
Geçmiş olsun cemoosum

Caaanim minigim yoğun bi gündü Düğünden geldik saat 22:00gibi anca oturdum yatacağım birazdan sende iyiymissin hamarat kadin

Geçmiş olsun cemoosum
İyiyim şükür kiz uyudu dolasiyorim kk da şükür halimize :)

Kızlar bi kac tanidik zayiflamissin dediler mutlu oldum ikizlerin 1yas doğum gününde aldığım elbiseyi giydim trendyoldan almistim bol geldi 48bedendi düğünde herkes değişik değişik elbise giymiş ben bulamıyorum hiç bir yerde kendime uygun

İnternettten elbise alip memnun oldugunuz siteler varmi? Bi kaç düğün daha var elbise almam lazım

Sen tesetturlumuydun pembe :)) hatırlayamadım belki hiç konusmamisizdir bunu

Yaa çok sevindim bir kaç kişi bana da baya zayıflamışsin diyordu çok seviniyorum öyle olunca
Ben genelde görerek mağazadan alıyorum elbiselerimi lotuscum o yüzden bişey diyemiyorum.

Yaa çok sevindim bir kaç kişi bana da baya zayıflamışsin diyordu çok seviniyorum öyle olunca
Ben genelde görerek mağazadan alıyorum elbiselerimi lotuscum o yüzden bişey diyemiyorum.
Bana kimse zayıflamışsın demiyo ya Bende bi farklılık varmi diyorum dip boyan gelmiş diyollar

Spor,egzersiz yada yürüyüş fotosu bekliyorum.
Saat farkı olduğu için zamanı siz ayarlayın olur mu
Aaa gercekten mi ben grupta olmadigim icin servest takildigimi dusunuyordum fotograf istemeniz beni mutlu etti baskasina sorumluluk duygum çok yüksekken maalesef kendime karsi sorumlulugum cok zayif bugun hep disardaydik cok ayakta dikildim yoruldum ama yuruyus yerine gecmez birde telefon cogunlukla yanimda degilsi yinede adim sayim 4 bin .Yarin gonderirim insallah

Yoo seni de yedeklere almıştık diye biliyorum ben.
O yüzden 2 gündür menü takibi yapıyorum bugün menü bildirimin yok cezan vardı ama haberin yoksa yarın hallet.
Aktif olmana bakıyorum pazartesiye hazır ol bence

Tebrik ederim bro son cezan olsunyarın son zaten şu haftayı hayırlısıyla kapatalım bence haftaya herşey çok güzel olacak

sweetgirlcandy sweetcim haftasonu müsait olamadın heralde yarın menü bildirimi bekliyorum
accessdenied misafirim.var demiştin menü yazdın ama yarın detaylı menü bekliyorum
UcanSupurge canım cumartesi menü bildirimi bekliyorum
S succulentt canım cumartesi menü bildirimi eksik halledersin
Bu hafta seni çok göremedim inşallah iyisindir
Deenniizz cumartesi menü bildirimi ve ceza eksik

Ucmelekannesi canım Cho bugün müsait değilmiş ben sordum şunu yazmış
Spor egzersiz ekran görüntüsü ya da akıllı saat görüntüsü, eliptik mi yaptı eliptik de süre gostergesi varsa bunun görüntüsü.
Eliptik yapan arkadaşlar görüntü atmistinnasil yaptılar gören bilgilendirsin bizi

Ben de saat farkindan dolayi karisiklik yasiyorum menuyu bugun 5 te yazdim cok gec tabiki orda gece 1 falan kahvaltidan hemen sonra yazacagim bundan boyle yoksa hep cezaya kalirim

Ben de saat farkindan dolayi karisiklik yasiyorum menuyu bugun 5 te yazdim cok gec tabiki orda gece 1 falan kahvaltidan hemen sonra yazacagim bundan boyle yoksa hep cezaya kalirim
Yoo bak menülerini 5-6 gibi yaz sen ben sabah isaretlerim seni.
Ama tarih atarsan daha kesin olur.
7 Ekim cumartesi yaz menüyü yaz yeter.
Cezayı kacamakta veriyoruz,menü bildirimini günlük etiketleyip yapıyorum ona bakarak eksik gününü görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…