- 2 Ağustos 2013
- 35.727
- 110.053
- 798
Seni çok iyi anlıyorum canım iniş çıkış olması da normal, bir anda büyük dönüşler beklemiyoruz. Azaltarak törpüleyerek ilerlememiz yeterli
Ama tartı gönderme kuralımız var. Yolculuk hastalık vs. İzni dışında bir mazeret olmadıkça listeye almak zorundayım. Önümüzdeki hafta kilo yüzdesini de bu haftaki kiloya göre almış olmamız gerekiyor. Arkadaşlara haksızlık olmasın. Tartıya takılma. 1 günün ödemi de olabilir bu. Dikkatle erir gider
Hiç utanacak bir şey yok canım öyle düşünme sakın. Bizimde kaç kere + geldiğimiz oldu. Sonra toplamasını da bildik hep destek olduk birbirimize. Rahat ol lütfenÇok utanıyorum çünkü +1 çıktım
+%0,86.. ama hırslandım umuyorum ki haftaya cumartesi çok daha güzel bir sonuçla geleceğim
Bazı hafta tartıda sabit çıkıyor, sonraki hafta güzel kilo veriyoruz canım. Öyle olur inşallahSabit bi daha tartılmadımChocolita Bonus
Geç kaldım yine aman halbuki 1 saat önce fotoyu yükledim çıktım geri
Eki Görüntüle 3542732
Ay inşallah. Ama bilmiyorum incelme var bende baya pantolonlar falan baya düşüyor mutlu oluyorum tartıya yansımasa daBazı hafta tartıda sabit çıkıyor, sonraki hafta güzel kilo veriyoruz canım. Öyle olur inşallahsweetgirlcandy
Önemli olanda buAy inşallah. Ama bilmiyorum incelme var bende baya pantolonlar falan baya düşüyor mutlu oluyorum tartıya yansımasa da
Evet evet biliyorumÖnemli olanda buçok sevindim
Biraz turp sıkmış gibi olacak ama aylık sonuçtan 1 uyarı var canım. Ona bu hafta bakacaktık
Eline saglik canim teşekur ederim️ 25 Ocak Yıldızlar Ligi ️
Geçen haftanın yıldızlarılila95 ve Sismaniye arasında olacaktı. Rakibinden tartı gelmedi. Bu durumda lila95 galip sayılır. Ayrıca lige kilo vererek çıktığı içinde şampiyonluğu hak eder 🎖
2 gün dokunulmazlık hakkın var lilacım
Eki Görüntüle 3542788
Geçmiş olsun canim inşallah cabuk toparlanirsinDün yazamadım kızlar başıma gelmeyen kalmadı. Oğlumu duşa sokacaktım ateşi düşsün diye, duşakabin kapağı düştü paramparça oldu. İyi ki çocuk yanımda değildi. Ayağım da yaralandı. Ah diyemeden kalktım topladım ama bin parçaya ayrılmış her yerde. Yorgunluktan bitmiştim
Sabah kahvaltı edemedim
Akşam 9 gibi iki ince rulo börek getirmiş komşum yarım dilim kek onları yedim. Ama hepsi küçüktü
Tavuk suyu çorba yapmıştım ondan bir kase içtim
Bir parça da kahve yanına yedim
Desteğin için teşekkür ederimHiç utanacak bir şey yok canım öyle düşünme sakın. Bizimde kaç kere + geldiğimiz oldu. Sonra toplamasını da bildik hep destek olduk birbirimize. Rahat ol lütfen
Ay sabah fotografi cektim ama kosusturmaktan️ 25 Ocak Yıldızlar Ligi ️
Geçen haftanın yıldızlarılila95 ve Sismaniye arasında olacaktı. Rakibinden tartı gelmedi. Bu durumda lila95 galip sayılır. Ayrıca lige kilo vererek çıktığı içinde şampiyonluğu hak eder 🎖
2 gün dokunulmazlık hakkın var lilacım
Eki Görüntüle 3542788
Güzel kilo vermişsinAy sabah fotografi cektim ama kosusturmaktan
Eki Görüntüle 3542812 gondermeyi unutmusum
Gh 77.5 bu hafta -500gr
%0.645
yarisi zaten kaybetmişimdir bu yuzdeyle de en azindan uyari almasaydim
3 saat geride olmamdan bu seferlik bi guzellik olmaz mi be kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?