Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Günaydın. Sabah tartıldım eksideydim sonra tartı kapandı pili bitti sandım şu an açıldı geçen haftayla aynı çıktı canım sıkıldı. Biraz bekleyip yeniden tartılcam ya da pili değiştirebilirsem öyle tartılayım diyorum
Gerçi regl + hastalık aşırı şiş elim yüzüm eksi de değilimdir de bakcam 1 2 saate

Çok utanıyorum çünkü +1 çıktım
+%0,86.. ama hırslandım umuyorum ki haftaya cumartesi çok daha güzel bir sonuçla geleceğim

Eklentiler

• IMG_20250125_105943.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 7
Çok utanıyorum çünkü +1 çıktım
+%0,86.. ama hırslandım umuyorum ki haftaya cumartesi çok daha güzel bir sonuçla geleceğim
Hiç utanacak bir şey yok canım öyle düşünme sakın. Bizimde kaç kere + geldiğimiz oldu. Sonra toplamasını da bildik hep destek olduk birbirimize. Rahat ol lütfen

Bazı hafta tartıda sabit çıkıyor, sonraki hafta güzel kilo veriyoruz canım. Öyle olur inşallah sweetgirlcandy
Ay inşallah. Ama bilmiyorum incelme var bende baya pantolonlar falan baya düşüyor mutlu oluyorum tartıya yansımasa da

Geçmiş olsun canim inşallah cabuk toparlanirsin

Hiç utanacak bir şey yok canım öyle düşünme sakın. Bizimde kaç kere + geldiğimiz oldu. Sonra toplamasını da bildik hep destek olduk birbirimize. Rahat ol lütfen
Desteğin için teşekkür ederim şimdi yürüyüşten geldim. Kaldı 3 cezam belki yarın Leslie yaparım hava 0 derece başıma ağrı girdi soğuktan

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-25-16-36-44-48_6a5d7c7480487e32e6b6d795536fd626.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 4
Ay sabah fotografi cektim ama kosusturmaktan
gondermeyi unutmusum
G gelgor Sismaniye tartı gelmediği için 1 uyarınız var. İnşallah her şey yolundadır.
Sismaniye 2. Uyarı

Gh 77.5 bu hafta -500gr
%0.645

yarisi zaten kaybetmişimdir bu yuzdeyle de en azindan uyari almasaydim

3 saat geride olmamdan bu seferlik bi guzellik olmaz mi be kaptanim

Güzel kilo vermişsin ️ ayrıca sevindim buna. Ama en geç 15.00 e kadar bekliyoruz sonrasında gelen tartı için 1 uyarı veriliyor. 3 saat geriden olduğunu düşünürsek 12 de çok uygun değil midir. Sabah aç karınla atıyoruz zaten. Çektiğin anda göndersen aslında unutmazsın canım. Oğlum hasta boş vakit bulamıyorum ama tartıyı gönderdim ki kurallara uymuş olayım

Bunun dışında cumartesi müsait olmayanlar (grup yıldızları özelden) tartıyı cumadan da gönderebilirler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…