Gecmis olsun canim salgin var duyuyorum çok kişi hasta.Oğlum domuz gribi olmuş. Dün gece durduk yere ateşi çıktı. Şimdi daha iyi şükür. Daha önce de o hafif atlatıp ben çok kötü olmuştum. İnşallah aynı şekilde olmaz
Oğlum domuz gribi olmuş. Dün gece durduk yere ateşi çıktı. Şimdi daha iyi şükür. Daha önce de o hafif atlatıp ben çok kötü olmuştum. İnşallah aynı şekilde olmaz
Bu hafta duyduğum 4. Kişisin canım. İnanılmaz salgın varOğlum domuz gribi olmuş. Dün gece durduk yere ateşi çıktı. Şimdi daha iyi şükür. Daha önce de o hafif atlatıp ben çok kötü olmuştum. İnşallah aynı şekilde olmaz
Seni çok iyi anlıyorum canım iniş çıkış olması da normal, bir anda büyük dönüşler beklemiyoruz. Azaltarak törpüleyerek ilerlememiz yeterliİyi akşamlar
Sabah
yarım simit
Öğlen
4 kaşık peynirli makarna
1 kase çorba
Akşam
4 adet kuru patlıcan dolması (dolmalar çok küçüktü)
Ayran
Hanımlar sizden bir şey rica edeceğimBen dün çok fazla yedim. Hafta ortasında tartıldığımda da zaten zayıflayamamıştım yani tartılırsam muhtemelen yarın + çıkacağım tartılıp moralimi bozmak istemiyorum. Eğer izin verirseniz + çıktığımı varsayarak ilerleyeyim bu hafta. Yarın 6 bin adım atacağım dünki cezam için. Pazar da yürüyüş yapıp onun dışında da bu hafta zayıflayamadığım için hafta içi leslie yapmayı düşünüyorum. Egzersiz ve yürüyüş görüntülerimi sizinle paylaşırım eğer izin verirseniz.
Çok geçmiş olsun canım. Ayağının yaralanmasına üzüldüm. Umarım tez zamanda iyileşir.Dün yazamadım kızlar başıma gelmeyen kalmadı. Oğlumu duşa sokacaktım ateşi düşsün diye, duşakabin kapağı düştü paramparça oldu. İyi ki çocuk yanımda değildi. Ayağım da yaralandı. Ah diyemeden kalktım topladım ama bin parçaya ayrılmış her yerde. Yorgunluktan bitmiştim
Sabah kahvaltı edemedim
Akşam 9 gibi iki ince rulo börek getirmiş komşum yarım dilim kek onları yedim. Ama hepsi küçüktü
Tavuk suyu çorba yapmıştım ondan bir kase içtim
Bir parça da kahve yanına yedim
Gecmis olsun canim salgin var duyuyorum çok kişi hasta.
Geçmiş olsun geçtiğimiz haftalarda eşimle oğlumda olmuştu. Eşimin ki hala geçmiş değil şükür oğlum iyi. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız
Çok sağolunBu hafta duyduğum 4. Kişisin canım. İnanılmaz salgın varçok geçmiş olsun
Geçmiş olsun chocom yaa fena bişey o geçen sene olduk bizde. İlacı iyi geliyor sadece bizde öyle olmuştuOğlum domuz gribi olmuş. Dün gece durduk yere ateşi çıktı. Şimdi daha iyi şükür. Daha önce de o hafif atlatıp ben çok kötü olmuştum. İnşallah aynı şekilde olmaz
Geçmiş olsun chocom yaa üst üste gelmiş. Fena parçalanıyor küçük küçük her yerden çıkıyorDün yazamadım kızlar başıma gelmeyen kalmadı. Oğlumu duşa sokacaktım ateşi düşsün diye, duşakabin kapağı düştü paramparça oldu. İyi ki çocuk yanımda değildi. Ayağım da yaralandı. Ah diyemeden kalktım topladım ama bin parçaya ayrılmış her yerde. Yorgunluktan bitmiştim
Sabah kahvaltı edemedim
Akşam 9 gibi iki ince rulo börek getirmiş komşum yarım dilim kek onları yedim. Ama hepsi küçüktü
Tavuk suyu çorba yapmıştım ondan bir kase içtim
Bir parça da kahve yanına yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?