Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Benim eşimide cıkardılar küçülmeye gittikleri icin. İnşallah daha güzel bi yerde çalışırsınız Allah yardımcımız olsun

Zaten ben büyük bir firmadan ısrarlı teklifleri için geçmiştim oraya. 1.5 senedir çalışıyordum çok olmamıştı ama haklarımı veriyorlar zaten beni de mağdur etmediler. Ben de son bir aydır falan çok mutsuzdum hem işler kötü gidiyordu hem de küçülmeden kaynaklı önceden de bir çok kişi çıkarıldı ve akrabaları doldu firmaya. Eski çalıştığım kurumsal firmaya geri dönmek istiyorum zaten ben de ayrılmak istiyordum yani aslında bir noktada iyi oldu ama o konuşmayı yapmak bile insanın psikolojisini kötü etkiliyor işte

Benim eşimide cıkardılar küçülmeye gittikleri icin. İnşallah daha güzel bi yerde çalışırsınız Allah yardımcımız olsun
İnsallah canım güzel kapılar açılsın. Biraz evde olmanın tadını çıkarayım dedim bu sıra hiç kariyer boşluğum yok 1-2 ay iyi gelicek belki de bana kasmayacagım

Ben diyete ptesi başlamıştım yarın.mı atmalıyım ?
Evet tartı günümüz cumartesi.
Genelde yeni başlangıç yapanlara sorarım yüzde de adil olsun tartı günü başlayın isterseniz derim. Çünkü hafta ortasından girmiş olurlar daha az gün eder. Bazısı bekledi öyle yaptı kimisi sabretmedi hemen girdi. Sorun olur mu senin için

Sorun yok bu haftalık böyle olsun :)

Bugün yediklerim
Sabah peynirli omlet yesillik saymadim yesil zeytin 2 tane karabugday patlagi
Kiraz saplı çay

Ara sade Türk kahvesi 1 küçük portakal 1minik mandalina çiğ findik ceviz

Akşam 17:30gibi ton balıklı salata

Acikirsam 21:00 gibi belku kefir icerim

Spor günlük yaptığım leslie bölgesel plank
370pn Chocolita Bonus

Menümü yazayım
Sabah 500 ml su sirkeli
Ara tarçınlı kahve
Ara maydanoz limon kürü
Saat15:00 da ekteki salata
Saat17:00 da ekteki lahana yemeği ve yoğurt
3 lt su
Akşam da yeşilçayımı içerim
Adım az oldu bugün ama olsun hareketsizlikten iyidir
Bonus Chocolita

Eklentiler

• IMG_7954.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_7950.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_7948.jpeg
    160,1 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…