Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Hellööööööğğ sevgili hanımlar
Sabah 500 ml sirkeli su ile açılış
Ara tarçınlı kahve
İkinci ara maydanoz limon kürü
Saat 15:00 da 1 hş yumurta 1 kase salata 2 dilim peynir 1 avuç badem
17:30 da 2 kepçe cialı yoğurda sotelenmiş kabakları ekleyip yedim
Saat21:00 da yeşil çay içip kapanış yapacağım
Bonus Chocolita
Cezam bitti ama ben boş durmadım

Eklentiler

• IMG_7926.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 15
Senin cezan yoktu ki tartı da kilo da vermişsin
Yıldız olanın uyarısı siliniyor 1 uyarın silindi. Hiç uyarın yok şu an. Ligi alırsan Cezalar siliniyor.
Ayy tamam ceza derken uyarıyı kastetmişdim esasında :)) " 1uyarım vardı ,O silindi degil mi?" demek istemişdim. Türkçe meali :)))

İyi akşamlar
Detoks
Kahvaltıda misafirim vardı hamur yedim 2 tane salatalık havuç marul zeytin peynir yanına
Türk kahvesi
Akşam pırasa yemeği dünden kuru patlıcan yoğurtlu onu yedim
Suyumu içtim Chocolita Bonus

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-12-19-27-11-266_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 10
Anaaam ne diyeti bu böyle
Canım bir aydır kilom aynı seviyelerde devam ediyordu. Ve vücudumda ödem hiç azalmadığı için bu şekilde 3 günlük detoks programı uyguladık. Ama bugün sonuç çok iyiydi. Sonunda veremediğim ödemler gitmeye başladı.

Iyi geceler kızlar
Bugün yediklerim
Sabah 2dilim tm buğday ekmeğinden tost yesillik yesil zeytin

Ara sade Türk kahvesi cig findik bitter çikolata

Akşam 1 kase taş kebabi ,1 kase bulgur pilavı salata

Spor
30dk leslie =150pn
10dk bölgesel =100pn
60sn plank=60pn
1saat ev temizliği =60pn
370pn
Chocolita Bonus

Detoksu da iyi yapmışsın hep söylerim sende en sevdiğim şey gram gram da versen hep ileriye doğru gitmen. Aylardır beraberiz çok nadir + gördüm seni. Yani inan ki oda güzeldi. Ama bir yerden sonra oda sıkar tabi tahammül edemezsin. O yüzden bunu kırmana da ayrıca sevindim

Ya ne güzel sevindim senin adına

iyi geceler kızlar ancak bakabildim buralara maalesef aksamım berbat geçti. yeniyıl oncesi klasikler yasandı kuculme nedeniyle işten ayrıldım ve moraller bozuk. aksam da misafirim gelicekti yazmıstım o moral bozukluguyla da yedim vallahi. artık evde olacagım için yarın salona yuzmeye falan ınerim bol bol vaktim olacak dedim ve o tantuniyi gömdüm

sabah kahvaltısı yok
ara ogun yok
oglen 4 5 yemek kasıgı kuru fasulye ve cacık
aksam yarım lavasla tantuni yedim
1.5 litre de su içtim

İnşallah daha iyi iş fırsatları çıkar karşına sıkma canını. Eşim böyle bir durumda işe iade davası açmıştı. Oradan aldığı tazminatla borçları kapatmıştık. Giden için üzülme vardır bir hayır

En azından lavaşı yarım tutmuşsun. Az da hareket olsa iyi olurmuş tantuni erir giderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…