- 8 Mart 2020
- 5.419
- 26.978
- 498
Çok şükür bonusum daha iyiyim alıştım karşı komşum tanistik çoğu çalışıyor binada baska kimseyi görmedimAlıştın dimi lotus huzurla oturun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür bonusum daha iyiyim alıştım karşı komşum tanistik çoğu çalışıyor binada baska kimseyi görmedimAlıştın dimi lotus huzurla oturun inşallah
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın ben iyi uyanamadım malesef grip oldum
Sağol delficimÇok geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canımGünaydın ben iyi uyanamadım malesef grip oldum
Geçmiş olsun çokomGünaydın ben iyi uyanamadım malesef grip oldum
Geçmiş olsun canım
Denp Çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin inşallah
Çok SağolunGeçmiş olsun çokom
Çok geçmiş olsun canım . beter bi illet anksiyete çok iyi anlıyorum seni. İnşallah ciddi bişey çıkmaz . Psikiyatri çok yardımcı oluyor. İhmal etmeKızlar öğleden sonra carpintim vardı stres büyük ihtimalle anksiyetem hortladı her ihtimale karşı acile geldik EKG tansiyon normal kan verdim 2saat sonra çıkacak çok zorlu ve stresli bir süreç geçirdim olacagi buydu bi yerden çıkacaktı inş devam etmez ederse psikiyatrise randevu almam gerekecek
Aa hoş geldinIyi aksamlar kizlar
Tsk ederim 3seneye yakindir psikiyatrise gitmiyorum kontrollu bi şekilde ilaçları birakmistik doktorumun tavsiyesiyle bakalım inş geçicidir eve gidince melisa çayı fln icerimÇok geçmiş olsun canım . beter bi illet anksiyete çok iyi anlıyorum seni. İnşallah ciddi bişey çıkmaz . Psikiyatri çok yardımcı oluyor. İhmal etme