• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Hayırlı sabahlar güzel dilekleriniz için Allah razı olsun inşallah
Yine soğuk bir hava ayazı adamı felç eder resmen yavrulara mama dağıtıp geldim sıcacık kahveyle Güne baslayayim üstelik 2 gün erken regl oldum doktorla görüşmem lazım ameliyat işini

Eklentiler

• 1000013327.jpg
    1000013327.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 16
27 Kasım menü bildirimi
İlk öğüne kadar 1-1,5 lt arası su
Filtre kahve
Saat 16.30
3 dilim kaşar peyniri,5 yk pilav üzerine 4 yk kuru fasulye, 1 kase salata, yarım dilim kek
Toplam 2,5 lt su olur yatana kadar
Yürüyüş: 8307 adım
15 dk bölgesel hareket: 150 puan

Üç gündür tek öğün yapıyorum bakalım cumartesi nasıl bir sonuç alacağım merakla bekliyorum.
Chocolita Chocolita
Bonus Bonus

İyi akşamlar 😍
Sabah 500 ml su
Kahvaltı 2 hş yumurta 2 dilim peynir 1 dilim tbe
1 çay
Ara kahve
Elma
Mandalin
Akşam 1 tabak kabak yemeği 1 dilim ekmek
2,5 lt su
80 dk cardio 800 puan
Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Eklentiler

• IMG_7625.jpeg
    IMG_7625.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_7624.jpeg
    IMG_7624.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_7628.jpeg
    IMG_7628.jpeg
    80,7 KB · Görüntüleme: 12
Merhabalar🌺🌺
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
27 Kasım,Çarşamba günü menüm:
Sabah:

*2 haşlanmış yumurta
*2 dilim kızarmış ekmek
Ara:
*filtre kahve
Öğlen:
*şehriye çorbası
*fırında tavuk
*makarna
Ara:
*2 dilim beyaz peynir
Akşam:
*sulu köfte
*zeytinyağlı kereviz yiyeceğim.
Su:2 lt.
Adımlarım:Sabah akıllı bilekliğimin şarjı bitmişti. Öğlene kadar akıllı bilekliğimi bilgisayarımda şarjda unutmuşum. (Öğleden evvel yaklaşık 2500 adım atmışımdır.) Öğleden sonraki adımlarım 1125.
İyi akşamlar.🌺🌺

1000064826.jpg

Kızlar öğleden sonra carpintim vardı stres büyük ihtimalle anksiyetem hortladı her ihtimale karşı acile geldik EKG tansiyon normal kan verdim 2saat sonra çıkacak çok zorlu ve stresli bir süreç geçirdim olacagi buydu bi yerden çıkacaktı inş devam etmez ederse psikiyatrise randevu almam gerekecek

Kızlar öğleden sonra carpintim vardı stres büyük ihtimalle anksiyetem hortladı her ihtimale karşı acile geldik EKG tansiyon normal kan verdim 2saat sonra çıkacak çok zorlu ve stresli bir süreç geçirdim olacagi buydu bi yerden çıkacaktı inş devam etmez ederse psikiyatrise randevu almam gerekecek
Çok geçmiş olsun canım . 😢 beter bi illet anksiyete çok iyi anlıyorum seni. İnşallah ciddi bişey çıkmaz . Psikiyatri çok yardımcı oluyor. İhmal etme

Çok geçmiş olsun canım . 😢 beter bi illet anksiyete çok iyi anlıyorum seni. İnşallah ciddi bişey çıkmaz . Psikiyatri çok yardımcı oluyor. İhmal etme
Tsk ederim 3seneye yakindir psikiyatrise gitmiyorum kontrollu bi şekilde ilaçları birakmistik doktorumun tavsiyesiyle bakalım inş geçicidir eve gidince melisa çayı fln icerim

Back