• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ben 7 bucukta kalkıyorum ama yinede gün yetmiyo. 2 çocukla uğraşmaktan vakit nasıl geciyo nasıl aksam oluyo farkında degilim🫠
Aynı bende evin içinde sürekli biseyleri yetiştirme derdindeyim 3 cocukla bazen çıldıracak gibi oluyorum
Ikizler zorluyor beni ama yinede bugünlerime çok şükür diyorum ilk baslarda daha zordu

Diyet değil de seninki şu an tedaviye uygun beslenme olmalı böyle düşün ki stres olmayasın.
@Denp Büyük örnek kortizon gibi adı kiloyla anılan bir ilacı sürekli kullanıyor ve ona göre besleniyor 🧿

Kilo aldıran ödem yapan her şeyin sana bu süreçte faydası yok zararı var.
Zaten hormonlar baskılanacak bir de kötü beslenme daha zorlaştırır işini.
Yok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten şu an diyetisyen takibindeyimYok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten şu an diyetisyen takibindeyim

Aynı bende evin içinde sürekli biseyleri yetiştirme derdindeyim 3 cocukla bazen çıldıracak gibi oluyorum
Ikizler zorluyor beni ama yinede bugünlerime çok şükür diyorum ilk baslarda daha zordu
Yetiştiremiyorum sanki hic biseyi sende de 3 cocuk varmıs Allah kolaylık versin hepimize inşallah 💐

Evi topluyup yatacağım😊iyi geceler kızlar bol yag yakalım uykuda ayy bu yeni evin en sevdiğim seyi mutfagin yatak odasına uzak oluşu😅eski evimde yan oda mutfakti gece kalkıp sürekli biseyler atistiriyordum burda aklima bile gelmiyor 🤩
Alıştın dimi lotus huzurla oturun inşallah

İyi akşamlar bende dün yazamadim biraz düzensiz beslendim yüzüm yoktu gelmeye bı de okullar tatil kardesimde istanbuldan geldi hergun ona gidiyoruz
Sabah bir dilim yumurtali ekmek salatalik peynir zeytin birkaç patates
Öğlen 5 adetmercimek köftesi bir küçük dilim kek
Türk kahvesi maden suyu
Akşam 3 kaşık pilav 2 kaşık et sote
Günü bitirdim yarın diyetisyen randevum var bakalım
Suyumu içiyorum Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Bonusun yorumuna katılıyorum nasıl geçerse geçsin yazalım. Yediğimiz de yemediğimiz de kendimize. Hesap vereceğimiz kimse yok. Ama yazmalıyız ki diyet dışı egzersizini yapalım. Yapan diğer arkadaşlara da haksızlık olmasın. Yarın egzersizi beklerim
Tante Rosa Denise Tante Rosa Denise geçmiş olsun neden hastanedeydin?
Bugünkü menüm

Kahvaltı
Yulaf lapasi
2. Haşlanmış yumurta
Biraz kabak tatlısı (reglim aşırı canım tatlı istedi yedim)
Yoğurtlu şehriye salatası

Ara öğün börülce salata

Akşam yemeği
Balık ızgara
Salata.
1 adet patatesin kızartması

Ara öğün yoook Cook acıktım 😔

Chocolita Chocolita
Kahvaltıyı geç edip Akşam yemeğini de erken kapatırsan sanki bir anda çok yemiş gibi olup aramazsın diye düşünüyorum. Arayı çok açtıkça yediğimiz yetmiyor. Filtre kahve de iştah kapatır

Bunu yazmaya bayılıyorum

Chocolita Chocolita 26 kasım menüsü gelmedi :oha:
Gün bana da çok hızlı geçti. Akşamda hep miraçla ilgilendim. Beraber de uyumuşum.
Sabah 2 yumurta
Yarım dilim peynir 1 domates
Bal kaymak tatlı kaşığı

Mandalina 2
Elma 1
Az çerez
Çay

Fırın patates soğan orta
2 dilim ekmek

Günaydınnnn ☀️
26 Kasım Menü ve Spor Bildirimi

(Dün erkenden uyuyakalmışım. 😔)

10.30 10 çiğ fındık

12.30 2 yumurta, 2 dilim peynir, 10 zeytin, maydonoz

16.45 10 çiğ kaju

17.30 8 yk taze bamya yemeği, 5 yk yoğurt

19.00 10 çiğ badem

2,5 litre su

6460 adım 🏃🏼‍♀️. Chocolita Chocolita 💕 Bonus Bonus

IMG_4750.png

Hayırlı günler
Persembeye kadar kankamla hurma detoksu yapacağız gerçi onun ki yarın bitiyorda🤣 mens odemini atalım birde perşembe bogazimdaki lenf bezi açık ameliyatla alinacak iğne biyopsisi şüpheli geldiği için hemde troidleride alalim dediler kanser tasiyicisi oldugum icin :) perşembe olup cuma sabah taburcu olacağım kaptanicem canım benim perşembe cuma izinli olayım olur mu ameliyat sonrası 1 hafta püre ve sıvı beslenme yapmam lazım zaten vücut açlığa alissin şimdilik sonrasında sağlıklı beslenmeye devam.insallah
Chocolita Chocolita
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin. 💐🤲

Back