Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ben 7 bucukta kalkıyorum ama yinede gün yetmiyo. 2 çocukla uğraşmaktan vakit nasıl geciyo nasıl aksam oluyo farkında degilim
Aynı bende evin içinde sürekli biseyleri yetiştirme derdindeyim 3 cocukla bazen çıldıracak gibi oluyorum
Ikizler zorluyor beni ama yinede bugünlerime çok şükür diyorum ilk baslarda daha zordu

Yok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten şu an diyetisyen takibindeyimYok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten şu an diyetisyen takibindeyim

Aynı bende evin içinde sürekli biseyleri yetiştirme derdindeyim 3 cocukla bazen çıldıracak gibi oluyorum
Ikizler zorluyor beni ama yinede bugünlerime çok şükür diyorum ilk baslarda daha zordu
Yetiştiremiyorum sanki hic biseyi sende de 3 cocuk varmıs Allah kolaylık versin hepimize inşallah

Alıştın dimi lotus huzurla oturun inşallah

Bonusun yorumuna katılıyorum nasıl geçerse geçsin yazalım. Yediğimiz de yemediğimiz de kendimize. Hesap vereceğimiz kimse yok. Ama yazmalıyız ki diyet dışı egzersizini yapalım. Yapan diğer arkadaşlara da haksızlık olmasın. Yarın egzersizi beklerim
Tante Rosa Denise geçmiş olsun neden hastanedeydin?
Kahvaltıyı geç edip Akşam yemeğini de erken kapatırsan sanki bir anda çok yemiş gibi olup aramazsın diye düşünüyorum. Arayı çok açtıkça yediğimiz yetmiyor. Filtre kahve de iştah kapatır

Bunu yazmaya bayılıyorum

Chocolita 26 kasım menüsü gelmedi
Gün bana da çok hızlı geçti. Akşamda hep miraçla ilgilendim. Beraber de uyumuşum.
Sabah 2 yumurta
Yarım dilim peynir 1 domates
Bal kaymak tatlı kaşığı

Mandalina 2
Elma 1
Az çerez
Çay

Fırın patates soğan orta
2 dilim ekmek

Günaydınnnn
26 Kasım Menü ve Spor Bildirimi

(Dün erkenden uyuyakalmışım. )

10.30 10 çiğ fındık

12.30 2 yumurta, 2 dilim peynir, 10 zeytin, maydonoz

16.45 10 çiğ kaju

17.30 8 yk taze bamya yemeği, 5 yk yoğurt

19.00 10 çiğ badem

2,5 litre su

6460 adım . Chocolita Bonus

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…