- 8 Mart 2020
- 5.419
- 26.978
- 498
Aynı bende evin içinde sürekli biseyleri yetiştirme derdindeyim 3 cocukla bazen çıldıracak gibi oluyorumBen 7 bucukta kalkıyorum ama yinede gün yetmiyo. 2 çocukla uğraşmaktan vakit nasıl geciyo nasıl aksam oluyo farkında degilim
Yok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten şu an diyetisyen takibindeyimYok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten şu an diyetisyen takibindeyimDiyet değil de seninki şu an tedaviye uygun beslenme olmalı böyle düşün ki stres olmayasın.
@Denp Büyük örnek kortizon gibi adı kiloyla anılan bir ilacı sürekli kullanıyor ve ona göre besleniyor
Kilo aldıran ödem yapan her şeyin sana bu süreçte faydası yok zararı var.
Zaten hormonlar baskılanacak bir de kötü beslenme daha zorlaştırır işini.
Yetiştiremiyorum sanki hic biseyi sende de 3 cocuk varmıs Allah kolaylık versin hepimize inşallahAynı bende evin içinde sürekli biseyleri yetiştirme derdindeyim 3 cocukla bazen çıldıracak gibi oluyorum
Ikizler zorluyor beni ama yinede bugünlerime çok şükür diyorum ilk baslarda daha zordu
Madem öyle tedaviden başka bir şey düşünmeYok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten şu an diyetisyen takibindeyimYok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten şu an diyetisyen takibindeyim
Alıştın dimi lotus huzurla oturun inşallahEvi topluyup yatacağımiyi geceler kızlar bol yag yakalım uykuda ayy bu yeni evin en sevdiğim seyi mutfagin yatak odasına uzak oluşu eski evimde yan oda mutfakti gece kalkıp sürekli biseyler atistiriyordum burda aklima bile gelmiyor
Bonusun yorumuna katılıyorum nasıl geçerse geçsin yazalım. Yediğimiz de yemediğimiz de kendimize. Hesap vereceğimiz kimse yok. Ama yazmalıyız ki diyet dışı egzersizini yapalım. Yapan diğer arkadaşlara da haksızlık olmasın. Yarın egzersizi beklerimİyi akşamlar bende dün yazamadim biraz düzensiz beslendim yüzüm yoktu gelmeye bı de okullar tatil kardesimde istanbuldan geldi hergun ona gidiyoruz
Sabah bir dilim yumurtali ekmek salatalik peynir zeytin birkaç patates
Öğlen 5 adetmercimek köftesi bir küçük dilim kek
Türk kahvesi maden suyu
Akşam 3 kaşık pilav 2 kaşık et sote
Günü bitirdim yarın diyetisyen randevum var bakalım
Suyumu içiyorumChocolita Bonus
Kahvaltıyı geç edip Akşam yemeğini de erken kapatırsan sanki bir anda çok yemiş gibi olup aramazsın diye düşünüyorum. Arayı çok açtıkça yediğimiz yetmiyor. Filtre kahve de iştah kapatırBugünkü menüm
Kahvaltı
Yulaf lapasi
2. Haşlanmış yumurta
Biraz kabak tatlısı (reglim aşırı canım tatlı istedi yedim)
Yoğurtlu şehriye salatası
Ara öğün börülce salata
Akşam yemeği
Balık ızgara
Salata.
1 adet patatesin kızartması
Ara öğün yoook Cook acıktım
Chocolita
3. Uyarı için 2 gün kaldı. Eger dönüş olmazsa liste dışı olacak
Gün bana da çok hızlı geçti. Akşamda hep miraçla ilgilendim. Beraber de uyumuşum.
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin.Hayırlı günler
Persembeye kadar kankamla hurma detoksu yapacağız gerçi onun ki yarın bitiyordamens odemini atalım birde perşembe bogazimdaki lenf bezi açık ameliyatla alinacak iğne biyopsisi şüpheli geldiği için hemde troidleride alalim dediler kanser tasiyicisi oldugum icin :) perşembe olup cuma sabah taburcu olacağım kaptanicem canım benim perşembe cuma izinli olayım olur mu ameliyat sonrası 1 hafta püre ve sıvı beslenme yapmam lazım zaten vücut açlığa alissin şimdilik sonrasında sağlıklı beslenmeye devam.insallah
Chocolita
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?