Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Miktarlar gayet iyi olmuş. Kuru fasulyenin suyunu koymamanda güzel. Yemeklerin suyunu yememek lazım çünkü bütün yağ orada kalır
Etimek beni çözüyor o konuda. Kalorisi çok daha düşük. 2 dilim yesem yetiyor. Ama ekmek yesem ne yediğimi anlamıyorum bile. Doyum olmuyor

Yine de bu tatlı krizlerini iyi yönetiyorsun. Mutlaka hareket ediyorsun zaten o yüzden kaloriyi de dengede tutarsın
50 dk kardiyo
Menü güzel, su 3.5 litre
Afiyet olsun temizlik de puanlamaya dahil ama yine de sen bilirsin canım. Ekstra yorulduğun bir gün olursa boşa gitmesin ekle. Ben mesela o şekilde evle uğraştığım zaman spor yapmaya mecalim kalmıyor
Afiyet olsun delficim güzel bir menü

Bu menü de az görünmesine rağmen kuruyemişle dengelemiş. Protein desen var.
Ben açlık severim. Bazen gerekiyor

Menü çok güzel
Canım ketojenik beslenmeye çalışıyorum. İlk gün menüsü. ASLInda yumurta ve peynir de olması gerekiyordu. Ama evde kalmamıştı. Bugün onlarda olacak inşallah bir kaç gün deneyececeğim bakalım

Bu menü de az görünmesine rağmen kuruyemişle dengelemiş. Protein desen var.
Ben açlık severim. Bazen gerekiyor

Canım ketojenik beslenmeye çalışıyorum. İlk gün menüsü. ASLInda yumurta ve peynir de olması gerekiyordu. Ama evde kalmamıştı. Bugün onlarda olacak inşallah bir kaç gün deneyececeğim bakalım

Bana da çok az geldi ama bilerek değilmiş o şekil beslenmeden çok fayda gören var sana da yarar inşallah

Evet bende bu sene anladım kilolar sabit kalsada popom büyümüs mesela pantolon sıkınca anladım dedigin gibi
Ben baklagilleri cok sulu sevmem koyu kıvamlı yaparım hep

gidelimkaptan dukan ekmeği denedin mi? İş yeri için tam buğdaylı ya da yulaflı krep öneririm hem yumurtanı hem ekmeğini yemiş olursun

İlk defa duyuyorum Ben bi bakayım tarifine çok basitse yapabilirim diye umuyorum ama elim o kadar lezzetsizdir ki sabah yediğim sandviçi bile anneme yaptırırım
Tavsiye için teşekkürler.

İlk defa duyuyorum Ben bi bakayım tarifine çok basitse yapabilirim diye umuyorum ama elim o kadar lezzetsizdir ki sabah yediğim sandviçi bile anneme yaptırırım
Tavsiye için teşekkürler.

Ekmek daha uzun olur belki annene yaptırabilirsen güzel olur ama krep daha pratik hemen olur miksersiz çırpma teliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…