Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun biraz dinlenmek de iyi gelir geçen hafta fazla yoruldunGece kötü uyumuşum boynum tutulmuş fena şekilde bugün spor falan yapmayacağım sadece çocukları okula götür pazara uğra çıkışta al adimi olacak o kadar
Oo adım çok iyi olmuş ayağına sağlık foto da atar mısın canımD1nkü menüm
Kahvaltıdan önce elma sirkeli su
Kahvaltı
1dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta,salatalık,domates,1 kaşık süzme peynir
Ara 1 ayva
Akşam 1 dilim ekmek, fırında balık, salata
Ara 1 mandalina
Su 2.5 litre
Spor
21.000 adım
30 dk yanafit
Chocolita
Kardiyodan hesaplayalımBunu kaç puandan hesaplıcaz acaba leslieyle aynımı. Bende yapıyorum 2 gündür bu kızın videolarından
Sağol kaptanım bu hafta spor yapmayacağım perşembe biyopsi yapılacakmış zaten vücudumu yormayacagim bakalım hafif yürüyüş yaparim yada leslie 20 30 dk gibiGeçmiş olsun biraz dinlenmek de iyi gelir geçen hafta fazla yoruldun
Oo adım çok iyi olmuş ayağına sağlık foto da atar mısın canım
Kardiyodan hesaplayalım
Teşekkür ederim fotoyu cuma hepsini birlikte atarım diye atmamıştım birazdan atarım o zamanOo adım çok iyi olmuş ayağına sağlık foto da atar mısın canım
TamamdırKardiyodan hesaplayalım
Yumurta yemedigim icin sabah beende mecburen ekmek yiyorum doyurucu bisey yok cünkü yumurtanın yerini tutan bazen krepİyi geceler
Kahvaltı
1 simit ve 2 dilim biberli ekmek
Öğle
1 kase mevsim salatası ve 1 adet mandalina
Akşam
4 yemek kaşığı sade kavurma ve 4 dilim ekmek
Benim bu ekmekle olan imtihanım ne olacak bilmiyorum dayanmaya çalışıyorum ama çok zor. Abur cubur tatlı vs hepsine zor da olsa hayır diyebiliyorum ama konu ekmek oldu mu duramıyorum.
1,5 litre su içtim ve 10054 adım attım. 20 dakika kuvvet antrenmanı yaptım ama bittim. Bu kadar çok zorlanmayı beklemiyordum. Kuvvet antrenmanı kaç puan sayılıyor?
Bonus
Chocolita
Eki Görüntüle 3510194
Yumurta yemedigim icin sabah beende mecburen ekmek yiyorum doyurucu bisey yok cünkü yumurtanın yerini tutan bazen krep
Evet genelde öyle ama sebze pistiyse ekmeksiz gitmiyoYumurta kokuyor iş yerinde yemek çok uygun olmayabiliyor. Onu yemek için mutfak katına vs gitmem gerekiyor.
Sadece sabah kahvaltısı değil ekmek sevdiğimi bilenler hep bana kendi pişirdikleri ekmeği getiriyorlar. Gün içinde ara öğün gibi ekmek yiyorum
Sen sanki sadece kahvaltıda ekmek yiyor gibisin. Senin kurtulma şansın var gibi.
Kuvvet antrenmanı diye ayırmadık aslında ama ona da kardiyo diyebiliriz sankiİyi geceler
Kahvaltı
1 simit ve 2 dilim biberli ekmek
Öğle
1 kase mevsim salatası ve 1 adet mandalina
Akşam
4 yemek kaşığı sade kavurma ve 4 dilim ekmek
Benim bu ekmekle olan imtihanım ne olacak bilmiyorum dayanmaya çalışıyorum ama çok zor. Abur cubur tatlı vs hepsine zor da olsa hayır diyebiliyorum ama konu ekmek oldu mu duramıyorum.
1,5 litre su içtim ve 10054 adım attım. 20 dakika kuvvet antrenmanı yaptım ama bittim. Bu kadar çok zorlanmayı beklemiyordum. Kuvvet antrenmanı kaç puan sayılıyor?
Bonus
Chocolita
Eki Görüntüle 3510194
Bu menü de az görünmesine rağmen kuruyemişle dengelemiş. Protein desen var.İyi Geceler
25 Kasım Menü ve Spor Bildirimi
10.30 10 fındık
12.30 10 zeytin, 1 havuç, beş dal maydonoz
18.00 8 yk taze fasülye yemeği, 5 yk yoğurt
19.00 10 badem
2,5 litre su
8828 adım Chocolita Bonus
Eki Görüntüle 3510198
Menü çok güzelİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
Yulaf lapasi
Ara öğün
Şekersiz latte
Akşam yemeği
1 porsiyon tavuk ızgara
Salata ayran
Ara öğün
Kuru üzüm leblebi
Chocolita
Sen yine de yeme ilknur vücut öyle bir şaşırtır ki bir bakmışsın pantolonlar olmamaya başlamış. Lise de hiç kilo almazdım bende hep öyle gidecek sandım, evlendikten sonra ışık hızıyla aldım. Kardiyo egzersizleri çözermiş. Nerde o lisedeki hareketlilikEvet genelde öyle ama sebze pistiyse ekmeksiz gitmiyo
Pilav makarna varsa ekmek sürmem ağzıma
Ben önceden daha cok ekmek yiyodum sabah kahvaltıda garanti bi ekmek yerdim her gün hicte kilo almıyodum bide üstüne kahvaltıyı bitirir ya bi paket bisküvi yerdim ya kek ya cikolata simdi yemiyorum diyorum niye gitmiyo kilo yesemde sabit kalıyorum nasıl olsa yiyim diyorum bazende