Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Hoşgeldin canım

Menü süper . Adım da güzel. Harikasın canım

Hoşgeldiniz

Avokado tarifini paylaşır mısınız her sabah yemekten bıktım

Hayatımdaki insanlar öyle negatifki senin gibi neşeli insanlara ihtiyacim var arkadaş olabilir miyiz

Ben kv ile aynı apartmanda oturmuyorum ama yakınız hemen her gün görüşürdük. İnsan özgürlük arıyor gerçekten. Şimdi 1 aydır İngiltere de. Uzak kalınca iletişimimiz ne iyi oldu
Ne kadar uzak o kadar iyi valla asla evim yakın olsun istemem aynı İldeyoz o bile batıyor

Böyle videolu mesajlarınızı favorilere kaydediyorum bulmak kolay olsun diye. Siz de öyle yapabilirsiniz kızlar
Ay kızlar 2 3 gündür havalar yağmurlu burda sabah yataktan kalkamıyorum geçen hafta uyanır uyanmaz spor yapıyordum bu hafta 0 enerjiyle uyanıyorum

Ay kızlar 2 3 gündür havalar yağmurlu burda sabah yataktan kalkamıyorum geçen hafta uyanır uyanmaz spor yapıyordum bu hafta 0 enerjiyle uyanıyorum
Hava yağmurlunolunca benim de hiç enerjim olmaz, modum düşük olur. Hava bile alamıyoruz.

Merhabalar
Chocolita Bonus ilknurrr22
18 Kasım, Pazartesi günü menüm:
Sabah:

*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim kaşar peyniri
*6 siyah zeytin.
*2 çeri domates
*2 dilim ekmek
(10:00)
filtre kahve
Türk kahvesi
Öğlen:
*brokoli çorbası
*hünkar beğendi (2 köfte miktarınca kuşbaşı ile)
*1 diyetdışı hamurişi tatlı
(15:00)
Türk kahvesi
Akşam:
*5 y.k. etli nohut
*3 y.k. pirinç pilavı
*1 kase yoğurt
Su:1,5 lt.
* Akşam 30 dak. Leslie yapıldı.
Gün sonu adımlarım: 6031
Cezamı tamamladım.
İyi geceler.

Son düzenleme:
Ya anlatımın çok hoş hoşgeldin bende 29 yaşında biri 9 olacak digeri 4 iki erkek annesiyim
Avokado tarifini paylaşır mısınız her sabah yemekten bıktım
Avokadoyu eziyorum içine limon tuz karabiber pulbiber zeytinyağı katıyorum eger süzme peynir varsa ondan da katıyorum. Yoksa çıtır ekmeğin üstüne labne sürüp sonra avokadoyu sürüyorum yumurta seviyosanız yumurtada koyabilirsiniz üstüne ben yemiyorum malesef yumurta
Çok dolu dolu güzel bi menü olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…