bugün benim kontrol mekanizması arıza yaptı, ah şu regl dönemi yok mu, bugün öğlen tatlıyı eve getirecektim; ama yapamadım. kendimi yerken buldum.Tatlı yerine tartı yazmışımkendi kendime sinyaller veriyorum artık istesem de yiyemem
Ben de Leslie yerine bunu yapayım akşama . TeşekkürlerAyyyy yaparken çok eğlendimsize de tavsiye ederim ama yalnızken yapın kimse size deli demesin .
Benim büyük kız acilen babamı aramam gerek annem çıldırdı diye dolandı çocuk
Veee tam olarak 350 kalori yaktım
Aklımızdakiler gün yüzüne çıkıyor.Tatlı yerine tartı yazmışımkendi kendime sinyaller veriyorum artık istesem de yiyemem
Benim de arkadaşım 1 kilo kömbe getirmiş bana. Ne yaptın sen dedim. Okula bıraktım. 2 dakikada bitti. Eve getirseydim gömerdim. Tehlikeyi kendimden uzaklaştırdım.bugün benim kontrol mekanizması arıza yaptı, ah şu regl dönemi yok mu, bugün öğlen tatlıyı eve getirecektim; ama yapamadım. kendimi yerken buldum.
Rica ederim leslie den daha eğlenceliBen de Leslie yerine bunu yapayım akşama . Teşekkürler
Çok iyi yapmıssın evde duran göze batar mideye inerBenim de arkadaşım 1 kilo kömbe getirmiş bana. Ne yaptın sen dedim. Okula bıraktım. 2 dakikada bitti. Eve getirseydim gömerdim. Tehlikeyi kendimden uzaklaştırdım.
Buyururum tabiki ne demekSelam
Sağol şekerim buyurmaz mısın
Olsun canım sonra yürürsün
Beraber yürürüz hatta
2.çocuktan sonra azim ve savaşla 111 kgdan 67ye kadar düşmüştüm
Hoş geldinTanışma maksadıyla şöyle şuraya ilişeyim
Ben Büşra, 30 yaşında 2 kız annesiyim.
al ver ekonomiye can ver olarak çocukluktan beri kilo problemim var.
2020 2022 seneleri arasında, 2.çocuktan sonra azim ve savaşla 111 kgdan 67ye kadar düşmüştüm. 72-74 bandını yaklaşık 9 ay koruduktan sonra ufak ufak almalarla geçen yıl, 2023 Eylül de 88 kgyu gördüm. Daha sonra psikolojik sıkıntılarla 78e geri düşüp bir yıldır 78-84 arası gidip gidip geliyorum. Sanki Hacer annemizin sefa merve arasında gidip gelmesi gibi...
Lafı çok uzattım, niyet ettim sağlıkla kilomu verip kilomu korumaya.
Başlangıç kilosu sonra bakacağım, regl dönemindeyim.
Hedef kg -10 olsun
HoşgeldinizTanışma maksadıyla şöyle şuraya ilişeyim
2020 2022 seneleri arasında, 2.çocuktan sonra azim ve savaşla 111 kgdan 67ye kadar düşmüştüm. 72-74 bandını yaklaşık 9 ay koruduktan sonra ufak ufak almalarla geçen yıl, 2023 Eylül de 88 kgyu gördüm. Daha sonra psikolojik sıkıntılarla 78e geri düşüp bir yıldır 78-84 arası gidip gidip geliyorum. Sanki Hacer annemizin sefa merve arasında gidip gelmesi gibi...
Hedef kg -10 olsun
Bugün yapacaktım ama bakalım belki ilerleyen saatlerde yaparımYap yap terledikçe bana dua et
Regl dönemi benim de aynı olur iştahım çok açılır sanırım bütün kadınlar böyleAfiyet olsun canım.
Bugün regl oldum, çok iştahım açıldı vallahi.Yemekleri düşünmek bile iştahımı açıyor Chocolita
Öğlearasında brokoli çorbası, hünkar beğendi, zeytinyağlı fasulye vardı.
Menü buraya kadar çok güzel.
Ama hamurişi bir tatlı da vardı.
Bir kontrol kaybı yaşadım, kendimi onu yerken buldum. Cezalıyım.
Hoşgeldiniz aramızaTanışma maksadıyla şöyle şuraya ilişeyim
Hedef kg -10 olsun
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar bayanlar, okuldan geldikten sonra felaket baş ağrim oldu haftanın ilk günü herhalde biraz uyudum şimdi de bir çay işsem belki geçer bilmiyorum. Cezalıydim da ama yapamadım kaptanım yarına erteleyebiliyor muyum hiç halim yok
18 Kasım menüsü
Kahvaltıya kadar 1-1,5lt arası su ve kahve
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim kaşar peyniri, 1 dilim tereyağlı ballı ekmek
Akşam yemek yemedim ( inşallah acıkmam)
Su 2 lt
Bonus
Chocolita
6 yıldan fazla da olabilirŞu kısma ben şahit oldum gerçekten savaştın bebeğinle hemde.
Gelmene çok sevindim hoş geldin
Biz Büşra ile 90 lar topiğinden arkadaşız 6 yıl olmuştur heralde.
Birbirimizin halinden çok iyi anlarız aynı durumları yaşadığımız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?