Hoş geldin
Hoşgeldiniz
HoşbuldumBugün yapacaktım ama bakalım belki ilerleyen saatlerde yaparım
Regl dönemi benim de aynı olur iştahım çok açılır sanırım bütün kadınlar böyle
Hoşgeldiniz aramıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin
Hoşgeldiniz
HoşbuldumBugün yapacaktım ama bakalım belki ilerleyen saatlerde yaparım
Regl dönemi benim de aynı olur iştahım çok açılır sanırım bütün kadınlar böyle
Hoşgeldiniz aramıza
Hoşgeldin canımTanışma maksadıyla şöyle şuraya ilişeyim
Ben Büşra, 30 yaşında 2 kız annesiyim.
al ver ekonomiye can ver olarak çocukluktan beri kilo problemim var.
2020 2022 seneleri arasında, 2.çocuktan sonra azim ve savaşla 111 kgdan 67ye kadar düşmüştüm. 72-74 bandını yaklaşık 9 ay koruduktan sonra ufak ufak almalarla geçen yıl, 2023 Eylül de 88 kgyu gördüm. Daha sonra psikolojik sıkıntılarla 78e geri düşüp bir yıldır 78-84 arası gidip gidip geliyorum. Sanki Hacer annemizin sefa merve arasında gidip gelmesi gibi...
Lafı çok uzattım, niyet ettim sağlıkla kilomu verip kilomu korumaya.
Başlangıç kilosu sonra bakacağım, regl dönemindeyim.
Hedef kg -10 olsun
Menü süper . Adım da güzel. Harikasın canımSelam fit hanımlar
Sabah 500 ml su
Kahvaltı 2 dilim tbe ile yağsız tost 2 yumurta
Ara kahve 3 badem 4 fındık
Muz 1 avuç leblebi
Pancar kürü
Akşam 1 servis kaşığı et sote 1 servis kaşığı pilav 1 kase salata 1 kase yoğurt
3 lt su
60 dk cardio 600 puan
740 kalori yakmışım
14280 de adım kendime teşekkür ediyorum
Rabbime şükür .
Chocolita Bonus ohbb
Eki Görüntüle 3505884
Senin de menün güzel afiyet olsun18 Kadım 2024 Pazartesi
Sabah 10.30
80 gram peynir
10 zeytin
Salatalık
40 Gr hindi füme
Ara 15.00
250 gr yoğurt
4 yk yulaf
150 gr meyve
4 ceviz
Akşam 20.00
5 ızgara kanat
Salata
2 Litre su
HoşgeldinizTanışma maksadıyla şöyle şuraya ilişeyim
2020 2022 seneleri arasında, 2.çocuktan sonra azim ve savaşla 111 kgdan 67ye kadar düşmüştüm. 72-74 bandını yaklaşık 9 ay koruduktan sonra ufak ufak almalarla geçen yıl, 2023 Eylül de 88 kgyu gördüm. Daha sonra psikolojik sıkıntılarla 78e geri düşüp bir yıldır 78-84 arası gidip gidip geliyorum. Sanki Hacer annemizin sefa merve arasında gidip gelmesi gibi...
Hedef kg -10 olsun
Avokado tarifini paylaşır mısınız her sabah yemekten bıktımSabah aç karnına 1 litre su içtim
10 dakika bi spor yaptım oğlum fazlasına izin vermedi
Sonra kahvaltıda avokadolu bi tabak hazırladım
Öglen bi türk kahvesi bi ceviz ve kuru incir yedim
Akşamda 5te sulu köfte bi dilimde tam buğday ekmeği yedim
Akşam caya arkadaslara gitcez yememeye calısırım Adım sayımı gün bitiminde paylasırım daha saat erken Chocolita Bonus
Hayatımdaki insanlar öyle negatifki senin gibi neşeli insanlara ihtiyacim var arkadaş olabilir miyizTanışma maksadıyla şöyle şuraya ilişeyim
Hedef kg -10 olsun
Ne kadar uzak o kadar iyi valla asla evim yakın olsun istemem aynı İldeyoz o bile batıyorBen kv ile aynı apartmanda oturmuyorum ama yakınız hemen her gün görüşürdük. İnsan özgürlük arıyor gerçekten. Şimdi 1 aydır İngiltere de. Uzak kalınca iletişimimiz ne iyi oldu
Ay kızlar 2 3 gündür havalar yağmurlu burda sabah yataktan kalkamıyorum geçen hafta uyanır uyanmaz spor yapıyordum bu hafta 0 enerjiyle uyanıyorumBöyle videolu mesajlarınızı favorilere kaydediyorum bulmak kolay olsun diye. Siz de öyle yapabilirsiniz kızlar
Hava yağmurlunolunca benim de hiç enerjim olmaz, modum düşük olur. Hava bile alamıyoruz.Ay kızlar 2 3 gündür havalar yağmurlu burda sabah yataktan kalkamıyorum geçen hafta uyanır uyanmaz spor yapıyordum bu hafta 0 enerjiyle uyanıyorum
Aynen yataktan bile çıkamıyorum ev batıyor çıksan çıkamıyorsun bomboş geçti tüm günüm ziyan olduHava yağmurlunolunca benim de hiç enerjim olmaz, modum düşük olur. Hava bile alamıyoruz.
Yemek fotosu görünce böyle yapalım lütfenYemek fotileri görünce acikiyoruuummm
Ya anlatımın çok hoş hoşgeldin bende 29 yaşında biri 9 olacak digeri 4 iki erkek annesiyimTanışma maksadıyla şöyle şuraya ilişeyim
Hedef kg -10 olsun
Avokadoyu eziyorum içine limon tuz karabiber pulbiber zeytinyağı katıyorum eger süzme peynir varsa ondan da katıyorum. Yoksa çıtır ekmeğin üstüne labne sürüp sonra avokadoyu sürüyorum yumurta seviyosanız yumurtada koyabilirsiniz üstüne ben yemiyorum malesef yumurtaAvokado tarifini paylaşır mısınız her sabah yemekten bıktım
Çok dolu dolu güzel bi menü olmusMerhabalar
Chocolita Bonus ilknurrr22
18 Kasım, Pazartesi günü menüm:
Sabah:
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim kaşar peyniri
*6 siyah zeytin.
*2 çeri domates
*2 dilim ekmek
(10:00)
filtre kahve
Türk kahvesi
Öğlen:
*brokoli çorbası
*hünkar beğendi (2 köfte miktarınca kuşbaşı ile)
*1 diyetdışı hamurişi tatlı
(15:00)
Türk kahvesi
Akşam:
*5 y.k. etli nohut
*3 y.k. pirinç pilavı
*1 kase yoğurt
Su:1,5 lt.
* Akşam 30 dak. Leslie yapıldı.
Cezamı tamamladım.
Gün sonu adımlarım: 6031
İyi geceler.