Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyet dışı değil ölçü önemli. Evde değildim geç dönmüş oldum. Afiyet olsun
İyi akşamlar canım. Şimdi bu süreç önemli, burada tartının yaptırımı oluyor. Kurallara ne ölçüde uyabileceksin. Önemli olan senin sağlığın sıkıntı olsun istemem
Evet ama diğer türlü de çok saliyorum ne bulduysam yiyorum . Tedavi sonuclansn öyle mi devam edeyim ne dedinDiyet dışı değil ölçü önemli. Evde değildim geç dönmüş oldum. Afiyet olsun
İyi akşamlar canım. Şimdi bu süreç önemli, burada tartının yaptırımı oluyor. Kurallara ne ölçüde uyabileceksin. Önemli olan senin sağlığın sıkıntı olsun istemem
Merhaba dükan birasını duymuştum. Etkisini gördün mü ?İyi akşamlar...
Öğlen akşam aynı
Bardakdaki dukan birası 4 bardak içtim bugün
2.5 litre su
Tüm gün neredeyse temizlik yaptım.Bebeyle ne kadar yapa bildiysem tabiki. Bebe uyumadı daha spor yapmadım. Geç uyumazsa yapıcam birşeyler
Chocolita Bonus
Eki Görüntüle 3517126
İyi akşamlar
Kahvaltı
1 kase düğün çorbası ve 2 dilim ekmek
Öğlen
2 peynirli sandviç
2 mandalina
1 avuç kuruyemiş
1 tadım bar
Akşam
Izgara köfte ve 1 dilim ekmek
1 portakal
Bugün Beykoz’un köylerinde yürüdüm bol yağmurlu, çamurlu eğlenceli bir yürüyüştü. Toplamda 35444 adım attım.
Chocolita
Bonus
Eki Görüntüle 3517106
Eki Görüntüle 3517107
Eki Görüntüle 3517108
Selam hanımlar
Tek öğün yaptım bugün
Sabah 500 ml su ile başladım
Gün içinde toplam 2,5 lt su tükettim
1 kahve
Midemi zorlamamak adına ilk 1 mandalin yedim
Sonra yemeğe geçtim
Akşam 17:30 da 1 kase yoğurt 1 kase salata
1 kase sulu patlıcam yemeği yedim
Akşam çayının yanına 1 avuç badem 3 hurma 2 kuru incir yedim kapattım
İlk gün zorladı biraz baş ağrısıyla günü kapatıyorum
Kaptanlarım diyet dışı cezam tamam
1 saatin üzerinde cardio ve 10.000 adım
Chocolita Bonus
Tadi hic gelmiyor.Pancarı tüketebilmen ne güzel afiyet olsun ben bir detoks içeceğinde tiksindim ve daha kullanamıyorum.
Yumurtayla yakışıyor demek tuzlayıp yağlayıp fırında kızartınca da güzel oluyo dediler bana da denemedimTadi hic gelmiyor.
Hatta daha cok yapsaydim dedim.
Pancari her turlu cok seviyorum. Burda cok sık tüketiliyor zaten. Haslanmis,tursusu vs
Ohannesİyi akşamlar
Kahvaltı
Öğlen
2 peynirli sandviç
2 mandalina
1 avuç kuruyemiş
1 tadım bar
Akşam
1 portakal
Bugün Beykoz’un köylerinde yürüdüm bol yağmurlu, çamurlu eğlenceli bir yürüyüştü. Toplamda 35444 adım attım.
Chocolita
Bonus
Eki Görüntüle 3517106
Eki Görüntüle 3517107
Eki Görüntüle 3517108
inşallah canım gerçekte öyle bir haftada 3 kilo almışım ama nasıl oldu anlamadım öyle yapayimDiyet yapma da yediklerini yaz sadece o da iyi gelir belki.
Tedavinin ödemi yabana atılmayacak bir ödem Allah kolaylık versin güzel sonuçlansın inşallah
Aynen canım liste dışından devam edelim bu süre boyunca. Sen yediklerini yaz yine. Rabbim hayırla sonuçlandırsıninşallah canım gerçekte öyle bir haftada 3 kilo almışım ama nasıl oldu anlamadım öyle yapayim
İyi akşamlar
Kahvaltı
Öğlen
2 peynirli sandviç
2 mandalina
1 avuç kuruyemiş
1 tadım bar
Akşam
1 portakal
Chocolita
Bonus
Eki Görüntüle 3517106
Eki Görüntüle 3517107
Eki Görüntüle 3517108