• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Haftaya yumurta Diyeti yapmayı düşünüyorum kızlar. Şimdilik sadece düşünüyorum inşallah icraata geçebilirim. Bayağı kafama yattı. Yumurta da çok seviyorum. Yapan kişi 10 günde 6 kilo vermiş. Sporsuz haliyle tabi. Düşünen varsa sizinle de paylasayım

Eki Görüntüle 3514538

Akşam 3 yemek kaşığı yulaf ile dediği malzeme ve tarif

3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tatlı kaşığı keten tohumu
4-5 badem
Yarım yağlı 1 çay bardağı süt
(Yulaf pişirirken süt yetmezse su koy)
1 tatlı kaşığı bal
4 kuru erik

3 kaşık yulafa sütü koy
Kaynayınca kuru erikleri ve keten tohumunu
Bademleri at karıştır
Pişince balı koy karıştır

Bu liste doktor tarafından verilmiş
Canım yumurta çok tüketildiğinde kan değerlerinde problem yapabiliyor dikkatli tuket

Sabah 2 etimek
Yarım dilim peynir 3 zeytin
1 domates

Akşam pilavlı nohut (nohut daha çoktu)
Patates oturtma yarım tabak
2 dilim ekmek

Eklentiler

• 1000007698.jpg
    1000007698.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 12
Bugün oturdum aynadan kendime baktım. Yine şükür halimize ama bu kilo ne olmuş nasıl bu hale gelmiş. Ayakta bir nebze kamufle oluyorum ama oturunca kocaman bir üst beden oturuyor. Hele bir de kazak giymişsem. Öyle baktım yani kendime.

Deri görünümlü bir gömlek çok beğendim büyük bedeni yoktu. Şimdi kalıplar geniş ya belki dedim olur, kadın yok dedi bu size olmaz. M bedenmiş o. Çıktım. Vay be choco dedim sen önüne geleni ye sonra da böyle totona baka baka dönersin işte. Ne oldu yani ne kazandık. Niye yaptık. İskelete bir sürü yük bindirdik.

Son düzenleme:
Yani resmen kendi konfor alanımı kısıtladım. Zayıfken s beden de giderdim xl de. Şimdi xxl den başka seçeneğim yok. Abur cubur yeme karşılığında bu özgürlüğümü verdim. Hemde seve seve verdim yeter ki her şeyi fazla fazla yiyeyim. Vay canına insan nasıl bu kadar 2. Plana atabilir kendini. Ve uyandığında üzüleceğini bile bile bunlarla uyuşmaya rıza gösterir. 5 yıl boyunca.

Demek ki hep dediğimiz gibi her şey insanlar için. Fark etmek vazgeçmek. Yine fark etmek yine vazgeçmek. Bile bile uyuşmak, tekrar uyanmak. Ta ki karar verene kadar. Bu sırada yaş geçiyor. Sağlık geçiyor. El sallıyor böyle geçerken. Hoşçakal diyor ama biz öyle uyuşmuş bir halde yağ ve şeker almaya devam ediyoruz ki bunu fark edemiyoruz

İçimi de döktüğüme göre 🧘‍♀️
Benim şiddetli farkındalık rüzgarlarım.
Bu sefer güçlü bir uyanış tek temennim
İyi geceler arkadaşlar 🤎
Güçlü bir uyanış için olmalı bu farkındalık rüzgarı. Evet yapabilirsin çokom, yapabiliriz. 💪

İçimi de döktüğüme göre 🧘‍♀️
Benim şiddetli farkındalık rüzgarlarım.
Bu sefer güçlü bir uyanış tek temennim
İyi geceler arkadaşlar 🤎
Aslında en büyük sorunumuz bu farkındalık. Ve en önemlisi bu. Hepimiz yapabilecek iradeye de güce de sahibiz. Bence iyi bir takım olduk birbirimize ilham veriyoruz hep beraber başaracağımıza inanıyorum❤️

Çok kısa sürede geri döneceğim kızlar iğnelerden dolayı çok fazla ödevim oldu karnım davul gibi oldu 😓 tartılmak istemiyorum moralim çok bozuluyor ve şu an kiloyu dert etmek istemiyorum o yüzden ara verdim 🧡 sizler kaldığınız yerden devam edin diyetimi bozmuyorum tabii ki sağlıklı beslenmeye devam.

Kaptanım benim bu ara psikolojik sorunlarım çok fazla gündüz güzel gidiyorum gece yatmadan çok afedersiniz camış gibi yiyorum sanırım bu ara ben iyi değilim gruptan ayrılıyorum herşey için çok teşekkür ederim 🙏 Chocolita Chocolita
Tamam canım anlıyorum nasıl istersen

Back
X