Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında çok bir fazlanız yok. Yolunuz kısa çabuk halledersiniz. Haklısınız fazladan 1-2 kilo bile daha şiş gösterir insanı. Bölgesel egzersiz öneririm. İnşallah siz de hedefinize ulaşırsınızKızlar merhaba. Bende kilo vermek istiyorum. Motivasyon amaçlı yazıyorum. 160 boyunda 62 kiloyum. Çok fazla göbeğim oluştu bu süreçte. Göbeğim 5 6 aylık hamileler gibi. 55 kiloya düşmek istiyorum.
Geçmiş olsun canımKızlar Günaydın
Hafta sonu yoğun gecti buraya bakamadım
Gecede küçük kızım mide bulantısı ile uyandi hasta ev dandini spor yapamayacağım birazdan kahvalti yapıp kizcem izin veririse evi topluycam
Menuleride bugün paylaşırım
Evet göbek beni çok rahatsız etmeye başladı. Youtuptan 25 günlük egzersiz programı buldum. Onu yapacağım her gün.Aslında çok bir fazlanız yok. Yolunuz kısa çabuk halledersiniz. Haklısınız fazladan 1-2 kilo bile daha şiş gösterir insanı. Bölgesel egzersiz öneririm. İnşallah siz de hedefinize ulaşırsınız
Çok geçmiş olsun, dilerim bugün daha iyidir sağlığı.Kızlar Günaydın
Hafta sonu yoğun gecti buraya bakamadım
Gecede küçük kızım mide bulantısı ile uyandi hasta ev dandini spor yapamayacağım birazdan kahvalti yapıp kizcem izin veririse evi topluycam
Menuleride bugün paylaşırım
Gününüz güzel geçsin.Günaydın kızlarr ölü toprağını attım üstümden çok şükür bugüne güzel uyandım. Diyet dışının d'sini görmek istemiyorum.
Bu arada herbalife çayları hakkında ne düşünüyorsunuz? Komşum ısrarla gidip alalım diyor ama yapay tatlandırıcılar varmış içinde. Kana karışmıyor diye zararlı değil mi yani. Doğal değil sonuçta
Hiç önermiyorum kaptanım herbalife ürünleriniGünaydın kızlarr ölü toprağını attım üstümden çok şükür bugüne güzel uyandım. Diyet dışının d'sini görmek istemiyorum.
Bu arada herbalife çayları hakkında ne düşünüyorsunuz? Komşum ısrarla gidip alalım diyor ama yapay tatlandırıcılar varmış içinde. Kana karışmıyor diye zararlı değil mi yani. Doğal değil sonuçta
Ben düzenli magnezyum d vitamini ve b12 kullanıyorum ekstra collegen ve multitab alıyorumGününüz güzel geçsin.
Herbalife çayları ile ilgili fazla bir bilgim yok; ama onun yerine doğal gıdalar ve vitamin, mineral destekleriyle daha sağlıklı olur gibi geliyor.
Haftasonunda görüştüğüm bir arkadaşım "magnezyum takviyesi" kullanmamı önerdi. Tüm magnezyum formlarını içeren bir tablet kullanmayı istiyorum. tiroid fonksiyonlarına, haşimato ve yorgunluğa, kasların sağlığına v.b. iyi geleceğini öğrendim.
Siz magnezyum desteği kullanıyor musunuz arkadaşlar?
Magnezyum içeren kuruyemişler listesinde badem,yer fıstığı,kabak çekirdeği,bitter çikolata,muz,süt,yoğurt,chia tohumu da magnezyum içeren besinler imiş. Kararınca hepsinden tüketmeye özen göstereceğim.
d vitamini ve b12 takviyesi de çok faydalı kilo verme sürecinde DenpHiç önermiyorum kaptanım herbalife ürünlerini
Ben düzenli magnezyum d vitamini ve b12 kullanıyorum ekstra collegen ve multitab alıyorum
Kesinlikle öyle ve bu vitaminleri.vucudumuz üretemiyor besinlerlede acikcasi çok fazla alamıyoruzd vitamini ve b12 takviyesi de çok faydalı kilo verme sürecinde Denp
Geçmiş olsun delfimMerhaba
Chocolita Bonus
1 Aralık, Pazar günü menüm:
(12:00)
*1 haşlanmış yumurta
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim taze kaşar
*10 zeytin
*domates,salatalık
*1 tatlı kaşığı bal
*az tereyağı
*2 dilim ekmek
(14:00)
*Türk kahvesi
*1 kare
*2 ceviz
(16:00)
*1 muz
*1 bardak kefir
(19:00)
*yayla çorbası
*kapuska
Su:1,5 lt.
Adımlarım:1275
(14 gün oldu, reglim durmadı, doktorumla haberleştim,bir süre daha bekleyelim,"günde 2 ponstan forte içebilirsin tok karnına azaltmak için" dedi.Halsizlik yaptı bu durum, bugün istirahat etmeye çalıştım mümkün olduğunca.)
Geçmiş olsun menopoz surecindemisiniz Rabbim yardımcınız olsun zor bir süreç kan ilacı takviyesi almayı unutmayın bu dönemde oluşan halsizlik vs azaltırMerhaba
Chocolita Bonus
1 Aralık, Pazar günü menüm:
(12:00)
*1 haşlanmış yumurta
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim taze kaşar
*10 zeytin
*domates,salatalık
*1 tatlı kaşığı bal
*az tereyağı
*2 dilim ekmek
(14:00)
*Türk kahvesi
*1 kare
*2 ceviz
(16:00)
*1 muz
*1 bardak kefir
(19:00)
*yayla çorbası
*kapuska
Su:1,5 lt.
Adımlarım:1275
(14 gün oldu, reglim durmadı, doktorumla haberleştim,bir süre daha bekleyelim,"günde 2 ponstan forte içebilirsin tok karnına azaltmak için" dedi.Halsizlik yaptı bu durum, bugün istirahat etmeye çalıştım mümkün olduğunca.)
Çok teşekkür ederim Denp Sağolasın, eksik olmayasın.Geçmiş olsun menopoz surecindemisiniz Rabbim yardımcınız olsun zor bir süreç kan ilacı takviyesi almayı unutmayın bu dönemde oluşan halsizlik vs azaltır
Hoş geldin canım verirsin önce ödem atarsın zaten. Ara verince balon gibi şişiyoruzGünaydın kızlar
Kaptanım döndüm ben inşallah hedefe kadar bi daha izin derdim olmaz artıdayım ama tartı gününe kadar vereceğime inanıyorum hadi bismillah Chocolita