Çayın zararlarında seni ve sokolayi örneklendiresim geliyorSabah (08:30)
Her şeyden karışık gibi oldu bugün. Az yumurta, az reçel ekmek, zeytin
10 da spor yapınca acıktım
2 yaprak galeta (bimde satılıyor)
1 elma
Öğlen 14:00
Süt, chia, yulaf ezmesi ve muz pudingi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak Bulgurlu tavuklu pilav
Salata ayran
Çayla 1 çokoprens
Bence bu spor sana çok iyi gelecek, kilon az, sikilasmaya ihtiyacın varVerano_porteno bu hafta sporda varım.
Yarım saat zor aerobic diyebiliriz galiba bu bfite. Ya da orta mı desek bilemedim.
30 bacak sağ sol
40 karın yarım mekik ve iki ayak kaldırma
60 sn plank
fotoo isteriz, fotooo isterizBen de yarindan itibaren canim mucizem 21 gunde yaglarinizdan kurtulun'a basliyorum. Her yaptigimda beni bastan yaratti diyebilirim. Hatta olculerimi tekrar alip oncesi sonrasi yaparim, gaza gelirsem foto da koyarimMinyonlar ince uzun siki bir goruntu veriyor demedi demeyin. Ama biraz uzun 1 saate 20 dk fln. Ben bazi seyleri kesip 1 saat yapiyorum, ogrendim iyice artik.
Sen foto olayini arsa cektin sokola, koy diosun da nasil koyalim ah ahfotoo isteriz, fotooo isteriz
Çok iyi
Link atar misin canim bi bakayimBen de yarindan itibaren canim mucizem 21 gunde yaglarinizdan kurtulun'a basliyorum. Her yaptigimda beni bastan yaratti diyebilirim. Hatta olculerimi tekrar alip oncesi sonrasi yaparim, gaza gelirsem foto da koyarimMinyonlar ince uzun siki bir goruntu veriyor demedi demeyin. Ama biraz uzun 1 saate 20 dk fln. Ben bazi seyleri kesip 1 saat yapiyorum, ogrendim iyice artik.
Canim bu salak telden atamiyorum ebru salli 21 gunde yaglarinizdan kurtulun yaz youtube ' a 1saat 28 dk olan en basta geliyor. Ama dedigim gibi ben bazi seyleri atliyorum. Buyuk topla yapilan zor hareketler var mesela onlari atliyorumLink atar misin canim bi bakayim
Tamam canım bakıyorum, bi gün denerim, yapabilecek gibiysem ben de katılırım sanaCanim bu salak telden atamiyorum ebru salli 21 gunde yaglarinizdan kurtulun yaz youtube ' a 1saat 28 dk olan en basta geliyor. Ama dedigim gibi ben bazi seyleri atliyorum. Buyuk topla yapilan zor hareketler var mesela onlari atliyorum
Ooo indikçe iniyorsun maasallahcgdmk canın aksilikler üst üste geldi yazamadım bir türlü hafta sonu kv gitmiştik kuzenin düğünü vardı, gece 12 ti geçmişti eve geldiğimizde.sonrasında da oğlanın ilk okul (kreş) günü derken araya kaynadı ama tartışmıştım dün Şaka gibi ama hedefimi tutturdum ama koşturmaktan oldu yoksa çok düzensiz beslendim. Güncel kilom 54
yazmamıştım sanırım yaSUHAN canım sen ölçülerini yazmis mıydın? Eksik kalmis da acaba gozden mi kaçırdım