Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Artık öyle yavas gider biliyorsun kuzumm, 55 kiloya 40p gr cok iyi ❤️
Sporunu ben bi ara hesaplarım canım.
Canım ♥️
Ben de bildirim yapayım, kahvaltı yapacak zaman bulamayinca ben de 3 e kadar bisey yemedim bildirim günü diye.
Gecen ptesi 60.8
Bugün 59.6
100 gr ile hedef kacti
Olsun, tartı eksi gosterdi ya yetti☺️
Puan 20, eksilerden kurtuldum:21:
Haftaya hedefim 58.5
Ohhh harikasın
Gunaydin kizlar
Gecen hafta: 61
Bu hafta : 60.8
Fark: 0.2
Gelecek hafta hedefi 59.9
haydi inşallah♥️

Ben de yarindan itibaren canim mucizem 21 gunde yaglarinizdan kurtulun'a basliyorum. Her yaptigimda beni bastan yaratti diyebilirim. Hatta olculerimi tekrar alip oncesi sonrasi yaparim, gaza gelirsem foto da koyarim :KK70::KK70:Minyonlar ince uzun siki bir goruntu veriyor demedi demeyin. Ama biraz uzun 1 saate 20 dk fln. Ben bazi seyleri kesip 1 saat yapiyorum, ogrendim iyice artik.
merak ettim doğrusu sonuçları bekliyorum :)

Bende epey var ama uygulayan yok :KK70:
Gecen yıl sıklıkla uyguladığım bi program var özellikle, 30 günde kilo ver diye bi program.
Faydasını gördüm diyebilirim
evet onu ben geçen kış kullanmıştım.düzenli olunca çok iyi o

cgdmk cgdmk pzt menüm, malum dün okulların ilk günüydü üstümden tır geçti akşam dokuzda yattim. :anne:
Sabah iki haşlanmış yumurta, birkaç çiğ kuruyemiş
Akşam bir kase mercimek çorbası, taze fasulye, az bulgur pilavı, Dereotlu kabak ve salata
Bugün;
Sabah iki haşlanmış yumurta, bir kase mercimek çorbası, bir avuç çiğ karışık kuruyemiş
Akşam da birazdan dünkü menüden pilav hariç şekilde olacak. Mercimek çorbası taze fasulye dereotlu kabak.
İpimi atladım, yarım saat de üst vücut çalıştım aferin bana:spor::KK49:
Yediklerim çok duruyor olabilir oradan ama kalorisi 1000-1200 araliginda, ve iki öğün besleniyorum ben. Yansın yağlar:spor:

X