Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha tamam çok tşkler canım
Evet tamamı.Çok iyi
38000 adim bir haftalik sporunun hepsi değil mi
CanımArtık öyle yavas gider biliyorsun kuzumm, 55 kiloya 40p gr cok iyi
Sporunu ben bi ara hesaplarım canım.
Ohhh harikasınBen de bildirim yapayım, kahvaltı yapacak zaman bulamayinca ben de 3 e kadar bisey yemedim bildirim günü diye.
Gecen ptesi 60.8
Bugün 59.6
100 gr ile hedef kacti
Olsun, tartı eksi gosterdi ya yetti
Puan 20, eksilerden kurtuldum
Haftaya hedefim 58.5
haydi inşallahGunaydin kizlar
Gecen hafta: 61
Bu hafta : 60.8
Fark: 0.2
Gelecek hafta hedefi 59.9
Canım dün çok yoğundum edemedimteletubbies canım 644.5 hesapladim ama kontrol et yine de sen istersen
merak ettim doğrusu sonuçları bekliyorum :)Ben de yarindan itibaren canim mucizem 21 gunde yaglarinizdan kurtulun'a basliyorum. Her yaptigimda beni bastan yaratti diyebilirim. Hatta olculerimi tekrar alip oncesi sonrasi yaparim, gaza gelirsem foto da koyarim Minyonlar ince uzun siki bir goruntu veriyor demedi demeyin. Ama biraz uzun 1 saate 20 dk fln. Ben bazi seyleri kesip 1 saat yapiyorum, ogrendim iyice artik.
ben 30 day fitle calısıyorum güzel hareketleri varkızlar telefonalrınızda hangi uygulamalr yüklü özellikle egzersiz
Yanlışlık varsa hakkını helal etCanım dün çok yoğundum edemedim
Ellerine sağlık
Bende epey var ama uygulayan yokkızlar telefonalrınızda hangi uygulamalr yüklü özellikle egzersiz
Estağfurullah canım, sen derslerine odaklan odaklanKızlar hepinizi tebrik ederim çok güzel vermişsiniz
Ben yoğunluktan giremiyorum ama alarm kurup her akşam aynı saatte girmeye çalışacağım ve menü bildirimi yapacağım inşallah
Hepinizden özür dilerim
Bu 7 haftam çok yoğun
evet onu ben geçen kış kullanmıştım.düzenli olunca çok iyi oBende epey var ama uygulayan yok
Gecen yıl sıklıkla uyguladığım bi program var özellikle, 30 günde kilo ver diye bi program.
Faydasını gördüm diyebilirim
Canım dünki bildirdiğimiz kilo haftaya için hesaplanacak di mi? Pazartesi yeni gün başlıyor yaniKızlar aksama kadar spor bildirimi yapmayanlar yazsın, puanlara ilave edicem. Hedef bildirmeyenler de isteği doğrultusunda yazsinlar
Evet canım pazar son hesaplamaydi, ptesiyle beraber önümüzdeki pazara kadar bu haftaninki. Ve artik Verano_porteno etiketlenecek sporlardaCanım dünki bildirdiğimiz kilo haftaya için hesaplanacak di mi? Pazartesi yeni gün başlıyor yani
Onu tamamdır. Dün etiketimi görmüşsündürEvet canım pazar son hesaplamaydi, ptesiyle beraber önümüzdeki pazara kadar bu haftaninki. Ve artik Verano_porteno etiketlenecek sporlarda