Masallah, hedef çok güzel görünüyor buradan ins olur:)
Benim de hedefim 59,9 olsun o zaman:) ay hadi insallah:) 50leri görmeyeli cooook oldu
Basiniz saolsun, allah rahmet eylesinSelamlar.
Dedemi kaybettik. Cenaze için apar topar şehir degistirdim. Bu sabah eve geldim ama tartılamadım. Bildirimi yarin sabah yapsam olur mu?
Bunu bi yerde okumuştum böyle bir sey olduğunu. Demek sizde de var. Kayıp olduğu için ister istemez üzülüyoruz ama bu yaklasim da ilginc tabi.Bizim oralarda ölüme farklı bir anlam yüklerler. Cenazemiz var denmez de "x'in (ölen kişi ) düğünü/ bayramı var" denir. Sıralı ölümse, ölen adına üzülmezler. Sadece yolcu ederler. Bizde de yas havası değil de yeni durumu alışma, anıları canlandırma seansı vardı. Annem elbette buruktu ama dedemin yüzündeki huzur herkesi rahatlattı. Üç zambakli mezar ziyaretine gideceğimiz yer oldu.
Hepinize teşekkür ederim. Ölüm bu hayatın bir parçası ama korkunç bir şey değil. Bizimkiler için düğün bayram.
185 hesapladım umarım doğru hesaplamisimdir.Sporlarınızı hesaplayıp bildirim yapar mısınız kızlar
allah rahmet eylesin canımBizim oralarda ölüme farklı bir anlam yüklerler. Cenazemiz var denmez de "x'in (ölen kişi ) düğünü/ bayramı var" denir. Sıralı ölümse, ölen adına üzülmezler. Sadece yolcu ederler. Bizde de yas havası değil de yeni durumu alışma, anıları canlandırma seansı vardı. Annem elbette buruktu ama dedemin yüzündeki huzur herkesi rahatlattı. Üç zambakli mezar ziyaretine gideceğimiz yer oldu.
Hepinize teşekkür ederim. Ölüm bu hayatın bir parçası ama korkunç bir şey değil. Bizimkiler için düğün bayram.
Gecmis olsun sokolacim dikkate et kendine, cok zorlama. Bazi sakatliklar zorlayinca gecmmiyor aman dikkat et. Hayirli olsun, ne uzerine startup ?
Mümkün olduğunca gel canım, tek basina oralarda yapamazsin, kilo alırsın bakZorlamamaya calisiyorum bakalimtesekkurler canim, anten uzerine bi startup, yeni bi yazilim ve donanim dizayn ediyoruz:)
vakit buldukca ugramaya calisiyorum cigdemcim, daha da sik gelmeye calisirim soz:)
sorma ya dun 60 gordum zaten tartida. regl oldugum icindir insallah yoksa durum fenaMümkün olduğunca gel canım, tek basina oralarda yapamazsin, kilo alırsın bak
Anten, dizayn mizayn ugrasirken bisküvi de yiyorsundur şimdi sen çayın yanindasorma ya dun 60 gordum zaten tartida. regl oldugum icindir insallah yoksa durum fena
cigdem korkuttun beni ya gizli kamera mi taktin naptin ofiseAnten, dizayn mizayn ugrasirken bisküvi de yiyorsundur şimdi sen çayın yaninda
Sokolamm benim yaa gözüm üstündecigdem korkuttun beni ya gizli kamera mi taktin naptin ofisevalla su an kurabiye paketi acmistim ama bi lokmacik almistim, tamam yemicem soz, korktum valla