- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Sokola kilon kac suan, fazlan kaldimi? Resim gayet guzel gozukuyor amadun 45 dk yuruyus 1 saat de eliptik yaptim, 750 kalori yaktin diyo fitbit:)
Yazmissin simdi gordumsorma ya dun 60 gordum zaten tartida. regl oldugum icindir insallah yoksa durum fena
Senin kalorisayar programin cok cikariyor kuzum yaa, daha önce de sokolayla muhabbeti gecmisti sanırım. Oraya ait bi programsa onlari zayiflatmak, obzeiteye dur demek içindir, bosverin onu siz, fatsecret kullan sofradan aç kalkmanSabah
2 haslanmis yumurta
1 domates, 2 salatalik, 10 zeytin ve 1 yk kasigi zeytinyagiyla salata
1 tabak etli patates yemegi ( cok ac uyaninca aksamin yemegini de yedim :)
1 kasik corekotu
Aksam
1 kucuk marul, 1 buyuk salatalik, 4 kucuk kofte
Toplam 1200 kal
Spor: 2 saat normal tempo yuruyus, 2 saat normal tempo dans
Su : simdilik 1 litreye yakin ama 2.5 yapicam
Senin kalorisayar programin cok cikariyor kuzum yaa, daha önce de sokolayla muhabbeti gecmisti sanırım. Oraya ait bi programsa onlari zayiflatmak, obzeiteye dur demek içindir, bosverin onu siz, fatsecret kullan sofradan aç kalkman
Gecen haftaki clarke ı istiyoruzMerhaba kızlar,
Maalesef hedefime ulaşamadım.
Pazartesi kilom: 61.6
Hedefim: 60.9
Güncel :61.2.
Bu hafta böyle olacağını biliyordum, hastalıktan dolayı çok hareketsiz geçti.
Spor puanım da çok düşük hesaplamaya gerek yok
Yeni hedefimi söylüyorum : 60.5
Bu sefer kararlıyım
Fatsecrette seçenek cok, bak bi deneOlabilir myfitnesspal kullaniyorum. Ama ben yemekleri degil de malzemeleri giriyorum. Cunku cok secenek var ve arasinda cok fark var. Fatsecret de indireyim. Ikisinden karsilastirim. Off ne karisik isler. En iyisi aslinda porsiyon kontrolu
Gecen haftaki clarke ı istiyoruz
Ama 400 de fena degil hani
Dön tabi ya, neydin gecen hafta sen öyle, ruzgar gibi bu estin gectinİyileştim çok şükür, döndüm artık
aslinda 59 dum haftalardir veranocum ama reglim diye heralde dun 60 ciktim, gunceli soylerim 3 guneYazmissin simdi gordum
gram yok degil tabi cigdem de goruntuden memnunum diyeyim:) tam popomun altinda bi yer var ordan azicik daha gitse cok mutlu olucam amakremsokola gerçekten cok fit görünüyorsun yaa, gram yağ yok sanki.
Ona da poponun gamzesi degram yok degil tabi cigdem de goruntuden memnunum diyeyim:) tam popomun altinda bi yer var ordan azicik daha gitse cok mutlu olucam ama
Dön tabi ya, neydin gecen hafta sen öyle, ruzgar gibi bu estin gectin
Cok da esme hani, arada ben kaynarimTeknik sorunlardan dolayı oldu bi aksaklık kaldığımız yerden devam
Cok da esme hani, arada ben kaynarim
Sagol canimYok yokkk sen bu hafta çok güzel ilerledin maaşallahın var. Beraber eser gürleriz