Yediklerin bence gayet iyi, afiyet olsuncgdmk pzt menüm, malum dün okulların ilk günüydü üstümden tır geçti akşam dokuzda yattim.
Sabah iki haşlanmış yumurta, birkaç çiğ kuruyemiş
Akşam bir kase mercimek çorbası, taze fasulye, az bulgur pilavı, Dereotlu kabak ve salata
Bugün;
Sabah iki haşlanmış yumurta, bir kase mercimek çorbası, bir avuç çiğ karışık kuruyemiş
Akşam da birazdan dünkü menüden pilav hariç şekilde olacak. Mercimek çorbası taze fasulye dereotlu kabak.
İpimi atladım, yarım saat de üst vücut çalıştım aferin bana
Yediklerim çok duruyor olabilir oradan ama kalorisi 1000-1200 araliginda, ve iki öğün besleniyorum ben. Yansın yağlar
Konu açılmışken senin uzerinden hatirlatma yapayım dedimOnu tamamdır. Dün etiketimi görmüşsündür
YaaaaYanlışlık varsa hakkını helal et
Acik ara birincisin gerçi
canim çidomEstağfurullah canım, sen derslerine odaklan odaklan
Ben 54,8 diyorum baya az oldu ama artık azar azar inşallahKızlar aksama kadar spor bildirimi yapmayanlar yazsın, puanlara ilave edicem. Hedef bildirmeyenler de isteği doğrultusunda yazsinlar
Zaten hedefin 54 canım, 100 bile gitse çok iyiYaaaaHelal olsun canım
canim çidom
Ben 54,8 diyorum baya az oldu ama artık azar azar inşallah
Kalori hesapla canım, en fazla 1500 olsun mesela. Hepsinden azar azar yersin. Hem sen korumada zig zag yapabilirsin ya da düz kalori hesaplama. Herseyden azar azar mantigiyla rahat edersinKızlar umarım hedef kilomuza ulaşırııız
Sizi seviyorummm
Akşam yemeğimi dışarda yiyeceğim Ece de ev arkadaşıma Doğum günü sürprizi var
Bugün menğlwei yazacağım artıkhep kaçamaklı
Yaa çok mantıklı bu aklıma gelmemişti canımKalori hesapla canım, en fazla 1500 olsun mesela. Hepsinden azar azar yersin. Hem sen korumada zig zag yapabilirsin ya da düz kalori hesaplama. Herseyden azar azar mantigiyla rahat edersin
Zig zag biraz daha kilo verme odaklı. Bence düz yap, zaten arada az yediğin gunler olabilir ya da fazla, otomatikman zig zag olurYaa çok mantıklı bu aklıma gelmemişti canım
Öyle yapayım
Zigzag mı kalori hesabı mı peki sence hangisini yapayım
Her gun farklı kalori alıp vücudu sasirtiyorsun ki sabit kiloya alışıp kilo verme durmasınZig zag nasıl bisi oluyo gençler?
Her hafta kv mi gitsem neOoo indikçe iniyorsun maasallah
canım ya süpersin maşallah sanaKıyafetlerim bol geliyor
Aldıklarımı küçük beden alıyorum
O kadar mutluyum kiiii
Umarım az kalan fazlalığım da gider ve bir daha kilo almam sağlıksız biçimde
Umarım hepimiz 1 Ocağa kadar korumaya geçer ve hedeflerimize ulaşmış oluruz :)
Nedir ki yaaa
Biz neleri başardık kızlaaaar