Akşam olmamış canım kalanı iyikahvaltı...........
1 bol bahartlı omlet
1 dilim peynir
10 yeşil+siyah zeytin
az şekerli 1 fincan çay
1 dilim ekmek
ara.................................
şekersiz türk kahvesi
öğle...............................
1 kase kremalı mantar çorbası
1 dilim ekmek
ara.........................
1 tane elma
akşam.............................
1 biber,bir patlıcan dolması, 5 tane yaprak sarma(dolmalar çok minikti ortalama üç lokmalık)
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
spor.........55 squat
Burdayııız ve gidiyorum:/Nirdesiniz yahu
Ders calismaya mi?Burdayııız ve gidiyorum:/
Evet rakibem ama konular ilerlemiyor bir türlüDers calismaya mi?
Ben de gidip bi kitap alayim elime, suankini begenmedim, gitmiyor. Yeni bakayım bi.
Umarım eksilirsin canım..Selamlar kızlar, oğlum üşütmüş,bütün gün onunla uğraştım. 3 gibi anneme gittim, bir de orda kışlık sos yaptık. Pertim çıktı, beslenmem ise çok kötüydü. Bugün menü bildiremicem, ne yediğimi bilmiyorum bile.
Ama şimdi bi kayısı çayı içeceğim.
cgdmk haklısın 4 kilo aşağısını gördüm ama şu anda veremiyorum ya. Ne oldu bilmiyorum
Güzel canım :)Selam kizlar, menü bildiriyorum
Sabah 2 haşlanmış yumurta, ceviz, çiğ badem ve çiğ fındık
Akşam zeytinyağlı taze bezelye, yeşil salata, çeyrek eksi elma
Spor 20ser dambıl
500 ip atlama
Korseyi de takmaya başladım nihayet:)
Valla göbeğimi sıfırladı takınca, geçen hafta almıştık ya ölçüleri, ay sonu insallah incelme olur:)Güzel canım :)
Ölçü alsaydın bakalım etki edecek mi
Cok geçmiş olsun, inşallah bir an önce iyileşir oğlunSelamlar kızlar, oğlum üşütmüş,bütün gün onunla uğraştım. 3 gibi anneme gittim, bir de orda kışlık sos yaptık. Pertim çıktı, beslenmem ise çok kötüydü. Bugün menü bildiremicem, ne yediğimi bilmiyorum bile.
Ama şimdi bi kayısı çayı içeceğim.
cgdmk haklısın 4 kilo aşağısını gördüm ama şu anda veremiyorum ya. Ne oldu bilmiyorum
Gayet güzel menü ve sporSelam kizlar, menü bildiriyorum
Sabah 2 haşlanmış yumurta, ceviz, çiğ badem ve çiğ fındık
Akşam zeytinyağlı taze bezelye, yeşil salata, çeyrek eksi elma
Spor 20ser dambıl
500 ip atlama
Korseyi de takmaya başladım nihayet:)
Buraya az gir gerekirse ama derslerine yogunlas canımEvet rakibem ama konular ilerlemiyor bir türlü
Göbek icin mi yani sekil alması için miValla göbeğimi sıfırladı takınca, geçen hafta almıştık ya ölçüleri, ay sonu insallah incelme olur:)
Tabi canım hos geldin.Selam kızlar...
Yanınızda bana da yer var mı acaba
Tesekkür ederim canım..evet okudum bugün diyetisyene gittim buranın da destek olacağını düşündümTabi canım hos geldin.
İlk sayfayi okudun değil mi
Bize kilo verme serüveninden bahsetseneTesekkür ederim canım..evet okudum bugün diyetisyene gittim buranın da destek olacağını düşündüm