Kahveni içtiysen gel çayını da ben ısmarlayayım arkadasım:) ben de çaysız bir hiçim:)Günaydın,
Kahve kokusunu şuraya bırakıyorum uyaninca alırsınız.
Dün zor ve gergin gecen bir gündü.
Sabah kepekli ekmeğe tost
Öğlen yoğurtlu semizotu salatası yedim.
2 lt. Su 4.500 adım var. 207 Kalori yakmışım.
Bu sabah 57.900 gördüm sonunda. Umarım pazartesi de aynı olurum.
Sevgiler minyonlar. :)
GunaydinGünaydın,
Kahve kokusunu şuraya bırakıyorum uyaninca alırsınız.
Dün zor ve gergin gecen bir gündü.
Sabah kepekli ekmeğe tost
Öğlen yoğurtlu semizotu salatası yedim.
2 lt. Su 4.500 adım var. 207 Kalori yakmışım.
Bu sabah 57.900 gördüm sonunda. Umarım pazartesi de aynı olurum.
Sevgiler minyonlar. :)
54 e inemedin mi, olsun haftaya mezun olursun kesin insallah55,2 yim ben de ptsi 55,4 idim
Ama kaloriyi asmadimKızlar Günaydın. Pat hedefimi bu sabah gördüm ben biraz hızlı gidiyorum galiba ne ödemmiş at at bitmedi.
cgdmk ya alıntı yapamıyorum cevapla ya tıklıyorum almıyor; korse evet göbek içindi günde altı saat takınca ayda beş altı santim kalıcı incelme sağlıyormuş güya. Ve o ne biçim menü dedim ama haftsonu ben yapacağım onu @fmad canım Allahbkolaylim versin eminim zordur ama sonrası çok güzel olacak hep öyle düşün:))
İnşallah canıö yaKızlar Günaydın. Pat hedefimi bu sabah gördüm ben biraz hızlı gidiyorum galiba ne ödemmiş at at bitmedi.
cgdmk ya alıntı yapamıyorum cevapla ya tıklıyorum almıyor; korse evet göbek içindi günde altı saat takınca ayda beş altı santim kalıcı incelme sağlıyormuş güya. Ve o ne biçim menü dedim ama haftsonu ben yapacağım onu @fmad canım Allahbkolaylim versin eminim zordur ama sonrası çok güzel olacak hep öyle düşün:))
Wc çıkamadım54 e inemedin mi, olsun haftaya mezun olursun kesin insallah
günaydın hoşgeldin canım.diyet listenden de az bahsedermisin.Günaydın kızlar..
Şimdi kahvaltımı yaptım sirkeli su içmek ne iğrenç birseymiş yaa..
Hosbuldum teşekkür ederim..3 ana 3 ara öğün var sabah elma sirkeli su ve kayısı ile başlıyorum..kahvaltı klasik bir dilim tb ekmegi ile beraber..öğlen salata çorba y da sandviç...akşam et balık ya da sebze..arada meyve ve yeşil çay vargünaydın hoşgeldin canım.diyet listenden de az bahsedermisin.
ekmek günlük sadece 1 dilimmiHosbuldum teşekkür ederim..3 ana 3 ara öğün var sabah elma sirkeli su ve kayısı ile başlıyorum..kahvaltı klasik bir dilim tb ekmegi ile beraber..öğlen salata çorba y da sandviç...akşam et balık ya da sebze..arada meyve ve yeşil çay var
Yok canım her ana öğünde 1 dilim yani günde 3 dilimekmek günlük sadece 1 dilimmi
Ben icemiyorumGünaydın kızlar..
Şimdi kahvaltımı yaptım sirkeli su içmek ne iğrenç birseymiş yaa..
Ol bence ki derslerine odaklanWc çıkamadım
Yok canım olabiliyorum bu hafta
55,6 dan sonra olabiliyorum
Ptesiye telafi edersin insallahgünaydın..yerimde sayıyorum ben 69vediğim 300 gr geri gelmiş.çok vermişim gibi
Ağzından bal damlıyor yav :))Gunaydin
Gözün aydın somunda gormussun
Ptesi 57.5 bile olabilirsin
Valla hayır demem.Kahveni içtiysen gel çayını da ben ısmarlayayım arkadasım:) ben de çaysız bir hiçim:)