Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Sabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su
11:30 da Kahvaltı: resimde atmıştım
2 gun kurusu kayisi
17:30 da Akşam yemeği:1 kase tarhana çorbası,1 porsiyon kabak yemeği
Spor 1 saat lislie+ pilates
2 lt su
Güzel canım
Nasıl yapıyorsun kabağı. Bende dün alabildim henüz yapmadım:kk77:
Canım çok az yağda rendeleyip kavurup üstüne dereotlu yoğurt nane kırmızı biber bazen Mısır ceviz
Tercih hangisini istersen ama dereotu çok yakışıyor

Yemeğini de Bulgurlu yaptım:)
Soğan sarımsak az kavurdum
Salça kabak bulgur atıp az kavurdum
Sıcak su tuz baharat

Dereotum yoktu

Ben kabağı dereotu ile severim :KK43:

Menü bildiriyorum:
Sabah 1,5 haslanmis yumurta, peynir,zeytin,domates, çiğ kuruyemiş,şekersiz çay
Akşam mercimek çorbası, dereotlu kabak, yoğurtlu semizotu
500ip atladım, uygulamaya göre yaklaşık 1km yürümüşüm, ev işi yaptım bir sürü:KK49: cgdmk cgdmk
Kızlar squat a insancıl bi tekrarla başlasaydınız ben de katılacaktım ama mümkün değil o sayılar su an bana:anne:

Güzel canım

Canım çok az yağda rendeleyip kavurup üstüne dereotlu yoğurt nane kırmızı biber bazen Mısır ceviz
Tercih hangisini istersen ama dereotu çok yakışıyor

Yemeğini de Bulgurlu yaptım:)
Soğan sarımsak az kavurdum
Salça kabak bulgur atıp az kavurdum
Sıcak su tuz baharat

Dereotum yoktu

Ben kabağı dereotu ile severim :KK43:

Yarın deniyim :kk77:
Teşekkürler canım :KK19:

@kolera88 kol olcun eksik canim, söylemeyi unuttum
Kizlar tablodaki bilgilerinizi kontrol eder misiniz?
Spor puanları ve menu puanı eklenmedi.
Ben bu hafta haftanin en iyi besleneni olarak @_Zaman_ secmek istiyorum ve +1 puan veriyorum. Sizlerin fikirlerine de açığım?
Kendinizi de onerebilirsiniz, gozumden kaçmış olabilir? Yani en iyi 2-3 kisi de olabilir anlaminda..
Canım benim kolumla derdim Yok. Ondan yazmadım aslında. Çünkü şu anda ince. Daha fazla gerek Yok. :)

Kızlar ben bu Karatay i ilk hafta 3 öğün yapacagim hatta öyle devam edebilirim ve çok uzun yapmayacağım 1 ay felan şuan cok kötü oldum tansiyonum normalde dusuk aç kalınca iyice düşüyor gözüm bile karariyor:KK12: 5 saat tutacağım arayi ama normal diyet gibi olacak biraz
Kendini nasil hissediyorsan oyle yap, kendine uyarla, kahvaltıları erken yap ama :KK66:

Menü bildiriyorum:
500ip atladım, uygulamaya göre yaklaşık 1km yürümüşüm, ev işi yaptım bir sürü:KK49: cgdmk cgdmk
Kızlar squat a insancıl bi tekrarla başlasaydınız ben de katılacaktım ama mümkün değil o sayılar su an bana:anne:
cgdmk cgdmk canım biz neden iki günü birleştirdik :KK70:
Salı diye mi bugün

Menü bildiriyorum:
Menü güzelmiş. Squatnkonusunda haklısın. 105 i kimse yapamaz doğru yaparsa bence. 30 yapmıştım da 3 gün bacaklarım tutmadı.

X