- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
Oooo afiyet olsun, saglam bi kahvaltidan sonra kolay acikmiyorsun zaten sen de farkedersin
Afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo afiyet olsun, saglam bi kahvaltidan sonra kolay acikmiyorsun zaten sen de farkedersin
Salam olmasaydı iyiydiMerhaba kızlar.
Pazartesi menüsü
Kahvaltı 12:00. yumurta, salatalık, peynir, zeytin, salam, bol yeşillik ve 1 dilim tb ekmeği.
Ara : 1 mandalina yarım elma
Akşam 19:00 1 kase şehriye çorbası, yağsız çoban salata.1 dilim tb ekmek
2,5 lt su
Spor
40 dk pilates
Çok teşekkür ederim canım aynen öyle olacak gibiOooo afiyet olsun, saglam bi kahvaltidan sonra kolay acikmiyorsun zaten sen de farkedersin
Afiyet olsun
Geçmiyorum da 50 ye inmek için de uygun vakit değil sanırımYine buralardayım inşallah, kilo bildirimimi yaparım ama takip ve sürekli girmek zor oluyor benim için seviyorum siziSenin zaten cok sıkı diyet yapmana gerek yok canim, uzulme. 55i gecmezsen iyi olur.
Zorlanirsan, senin tercihin canım, tabi ki anlayisla karsilariz. Misafir olarak takilirsin
Tamam canim, buradan ayrilmazsan ipin ucu en azindan kacmamis olur, takim sorumlulugu kadar olmasa da yine de insana bi nebze olsun dikkatli olmasını sagliyorGeçmiyorum da 50 ye inmek için de uygun vakit değil sanırımYine buralardayım inşallah, kilo bildirimimi yaparım ama takip ve sürekli girmek zor oluyor benim için seviyorum sizi
7x4000 adım=28000 38 puanArkadaşlar tabloyu guncelliyorum, bildirim yapmayan yok, ilginize teşekkürler
Ptesi icin hedefini yazmayanlar ve yazmak isteyenler yazabilir mi?
Ayrica spor puanlarini yazmayanlar da var, ben ve feyza kaydetmedik. Kaydedenler yazabilir mi? Puanları da guncelleyeyim
7x yazmissin ya gün anlaminda mı?7x4000 adım=28000 38 puan
4x 45 dk kardiyo= 30 puan
Toplam: 68 puan
pazartesi hedefim 57.900’ ü görmek.
7 gün ortalama 4000 adım.7x yazmissin ya gün anlaminda mı?
Ayni şekilde yazdığın 4 de?
Çooook teşekkür ederim çok sevindim.@kolera88 kol olcun eksik canim, söylemeyi unuttum
Kizlar tablodaki bilgilerinizi kontrol eder misiniz?
Spor puanları ve menu puanı eklenmedi.
Ben bu hafta haftanin en iyi besleneni olarak La Que Sabe secmek istiyorum ve +1 puan veriyorum. Sizlerin fikirlerine de açığım?
Kendinizi de onerebilirsiniz, gozumden kaçmış olabilir? Yani en iyi 2-3 kisi de olabilir anlaminda..
Tamam o zaman bir de her 4000 adimi da icinde hesaplaman gerekiyor. 1000 adim 15 puanx4=60 puanx7=420 puan7 gün ortalama 4000 adım.
4 gün 45 dk kardiyo.
Cogumuz senin o gun cozuttugunu her gün yapiyoruzÇooook teşekkür ederim çok sevindim.
Ama haftasonu annemler gelince cozuttum ben.
Aman ben onu 10000 adım diye okudum. :)) yuvarladım gitti.Tamam o zaman bir de her 4000 adimi da icinde hesaplaman gerekiyor. 1000 adim 15 puanx4=60 puan
1 saat kardiyo 11 puan
45dk 8.25 puanx4=33 puan
Toplam 93 puan
Pardon evet ben sadece gunluk hesapladimAman ben onu 10000 adım diye okudum. :)) yuvarladım gitti.
Hergün 4000 adım 60 puan.
Bir hafta 60x7=420 puan yapar yürüyüş o zaman.
günlük en az 25 squat yapmaya çalışıyorum .sabitlemek istiyorumBir de mesela tuvalete gittikçe squat
Aklına geldikçe 50 100 zıplama hani iş arasında
Böyle ufak şeyler birikip çok olur
ay ben bu spor için puan hesaplamasını es geçmişim yagözatayım tekrardan kafam nerdeyseSanırım spor bildirinler su sekilde, yanlisim varsa duzeltin lutfen
1. La Que Sabe 93
2. clarke34 35.5
3. S srplmtmtk 20
@fmad 4. Ve 5. Ye de puan var ya, biz geriye dönüp bakalım en iyisi 1 puan alsak kâr
Zaten -15teyim
Aslında su squat programlari var ya 30 günlük, ondan başlatabiliriz isteyenler arasinda ben bir kac yil yapmıştım, bacaklarda ve basende bariz fark olmustugünlük en az 25 squat yapmaya çalışıyorum .sabitlemek istiyorum