Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

pazartesi menu

kahvaltı......................................
bol baharatlı yumurta
1 dlim peynir
10 siyah+yeşil zeytin
1 fincan çay
2 dilim ekmek

öğle.................................
1 porsiyon etsiz çiğ köfte

akşam..............................
4 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık dana kavurma
bol salata,3 acı biber
2 bardak ayran

[acı biber metabolizmayı normalinden hızlı çalıştırıyormuş.o yuzden bolca yemeye başladım

pazartesi menu

bol baharatlı yumurta
1 dlim peynir
10 siyah+yeşil zeytin
1 fincan çay
2 dilim ekmek

4 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık dana kavurma
bol salata,3 acı biber
2 bardak ayran

[acı biber metabolizmayı normalinden hızlı çalıştırıyormuş.o yuzden bolca yemeye başladım
Acı biberi akşamları yoğurdun içine ekleyip tüketenler var güya faydasını görüyorlarmış. Denemedim ama denemek lazım.

Acı biberi akşamları yoğurdun içine ekleyip tüketenler var güya faydasını görüyorlarmış. Denemedim ama denemek lazım.
bi dönem acı pul biber eklediğim yoğurdu yatmadan tüketiyordum ha bide bikaç damla limon.göbek yağı için.iki hafta yapılıyordu.a dönem biraz faydası olmuştu.şimdi direk yeşil acı biber tüketiyorum.

Yani iki öğün olduğunu biliyorum ara öğün olmadan işte tansiyon um düşük benim acaba olur mu dedim ama mesela kahvaltı 10-11 arası akşamda 5-6 gibi yenirse belki tansiyonum düşmez dediğin gibi tamamen meyvesiz değilde bir porsiyon olabilecek şekilde olabilir mi sen nasıl yapmayı düşünüyorsun
Eger 7-8 gibi kahvaltı edersen 12-1 gibi ogle yemegi, 5-6 gibi de aksam yemegi yiyebilirsin alisma evresinde (ara 5 saat olacak sekilde).
Ben evde olduğum zamanlar 11 gibi kahvaltı edip 6-7 gibi de aksam yemegi yerdim.
Meyve cok arayan biri degilim, yazin kavuna dayanamiyorum. Meyve yiyeceksen de kahvaltiya ekle :KK66:

Gunaydinlar❤️
Dun cok basim agriyordu 10da uyudum.
Baş ağrısı 4-5 gibi basladi, ilac icmeyi sevmiyorum, gecmesini bekledim gecmedi.
Aksamki menum iyiydi aslında ama sonrasında bi top kek götürmüş olabilirim acaba tatliyi kestigimden mi diye dusundum.
Simdi de karnim acikti, okuldayim, bi ayran iceyim

Kizlar size gunaydin bense yatacagim birazdan :)
Sabah: sucuklu kasarli pide 1 cok buyuk degil, 10 zeytin, 1 orta muz
Aksam: dunden kalan nohutlu mercimekli patlican dilme ve zeytinyagli kereviz ikisi de 6 sar kasik fln , 1 kucuk haslama misir
Benim de bu karbonhidrat olayini halletmem lazim ama canim cekiyor nedense
Güzel canım spor?

pazartesi menu

bol baharatlı yumurta
1 dlim peynir
10 siyah+yeşil zeytin
1 fincan çay
2 dilim ekmek

4 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık dana kavurma
bol salata,3 acı biber
2 bardak ayran

Canım pilav ve ekmek fazla olmuş kalanı iyi

kızlar spor olayını nasıl çözeyim evde olmam 17:30 'u buluyor.evi toparla yemek yap çocuklarla az ilgilenen 19 u buluyor.sofra kurma vs çocuklara yemek yedir bulaşık falan derken bir bakıyorum saat 22:00 olmuş.dün oturuken gözümü açamadığımı fark ettim uykudan.çözüm önerisi olan varmı

kızlar spor olayını nasıl çözeyim evde olmam 17:30 'u buluyor.evi toparla yemek yap çocuklarla az ilgilenen 19 u buluyor.sofra kurma vs çocuklara yemek yedir bulaşık falan derken bir bakıyorum saat 22:00 olmuş.dün oturuken gözümü açamadığımı fark ettim uykudan.çözüm önerisi olan varmı
Canım akşam bi yarım saat belki diyeceğim ama çok yoruluyorsun
Yine de bölgesel falan çalışabilirsin aslında daha kolay olur

Günaydın kızlar eveetttt karatay diyeti günaydın:) cgdmk cgdmk dediğin gibi 11:30 gibi yedim akşam da 18:00 gibi yiyeceğim evdeyim bu hafta haftaya 3 öğün olabilir herşey ölçülü tamam herhalde kızlar hussuk hussuk :halay:

Eklentiler

• IMG_20180911_115319.jpg
    IMG_20180911_115319.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba kızlar.
Pazartesi menüsü

Kahvaltı 12:00. yumurta, salatalık, peynir, zeytin, salam, bol yeşillik ve 1 dilim tb ekmeği.

Ara : 1 mandalina yarım elma

Akşam 19:00 1 kase şehriye çorbası, yağsız çoban salata.1 dilim tb ekmek

2,5 lt su

Spor
40 dk pilates

Merhaba kızlar.
Pazartesi menüsü

Kahvaltı 12:00. yumurta, salatalık, peynir, zeytin, salam, bol yeşillik ve 1 dilim tb ekmeği.

Ara : 1 mandalina yarım elma

Akşam 19:00 1 kase şehriye çorbası, yağsız çoban salata.1 dilim tb ekmek

2,5 lt su

Spor
40 dk pilates
Ben beğendim canım gayet güzel

X