- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Kesinlikle canım inanmak en önemlisi :)Aynen canım bırakmayacağım okul başlayınca zaten o tempoda daha iyi gidecek inşallah
TamamdirBen bu hafta yoğunluktan hesaplayamadım ama önümüzdeki hafta mutlaka yazacağım
Ben de günde 1 porsiyon olarak tuketicem, buna tam uyamam suan, biraz esneticemMeyve yoksa ben yokum
Üzgünüm
sakın yasaklı şeyler yemiyoruzYok degil, sasirmadim o yediklerimden sonra normal yani
Bugün kacamaksiz kahvalti yaptim ama aklimdan neler geçiyor neler akşam için
Tamam canım bekliyorumKaratayin seker orucunu yapiyorum canim ben normalde, ama malum diyet menulerine gecmekte cok zorlandim. O yüzden daha ılımlı yapicam. Aslinda yukarida saydiklarim da yok karatayinkinde. Ben sana karatayinkini atayim, o daha cok etkili
Ben de günde 1 porsiyon olarak tuketicem, buna tam uyamam suan, biraz esneticem
Gördüm canım deneyelim bakalım bu hafta ama mesela öğün önerileri verebilir misin Karatay a uygun
aman dur sakın geçmesin, gönder o fikirleri.. ben de bugün çok iyi gittim. Akşam da kv deyiz. Orda da kendimi tutarsam çok iyi olacakYok degil, sasirmadim o yediklerimden sonra normal yani
Bugün kacamaksiz kahvalti yaptim ama aklimdan neler geçiyor neler akşam için
Yok canım estağfurullah, ozur dilenecek bi durum yokcgdmk ya umarım tartı farkı yoktur öyleyse özür dilerim şimdiden
56.4 geçen ptsi
Bu ptsi 55,4
Fark 1
1*1000:1000
1000:56,4=17.7=18
Hedef tutturdum=18+2=20 puan
Hic karatay yapmadin sanirimGördüm canım deneyelim bakalım bu hafta ama mesela öğün önerileri verebilir misin Karatay a uygun
Senin zaten cok sıkı diyet yapmana gerek yok canim, uzulme. 55i gecmezsen iyi olur.cgdmk canım utandım yazamadım sabahlandır 54.8 geçen hafta 54.5ti ama demiştim ya ğazar iyi değildim tek öğün yaptım yoksa 55üstütydüm hep diye. Hedefe de ulaşamadım bir de bu aralar çok fazla ekstradan iş çıktı, tüm enerjimi sömürdü resmen burayı takip edemiyorum.okul açılsın bi bakayım eğer düzen oturtup devamlılık sağlayamazsam gideceğim
Karbonhidrat bağımlısı olmusum resmencgdmk akşam için sakın
aman dur sakın geçmesin, gönder o fikirleri.. ben de bugün çok iyi gittim. Akşam da kv deyiz. Orda da kendimi tutarsam çok iyi olacak
Yapmadım canım okudum ama mantigima oturtamadim ve uzman menü paylasimi görmek istedimHic karatay yapmadin sanirim
Aslında sabit bi menüsü yok, yasaklilar var.Yapmadım canım okudum ama mantigima oturtamadim ve uzman menü paylasimi görmek istedim
Yani iki öğün olduğunu biliyorum ara öğün olmadan işte tansiyon um düşük benim acaba olur mu dedim ama mesela kahvaltı 10-11 arası akşamda 5-6 gibi yenirse belki tansiyonum düşmez dediğin gibi tamamen meyvesiz değilde bir porsiyon olabilecek şekilde olabilir mi sen nasıl yapmayı düşünüyorsunAslında sabit bi menüsü yok, yasaklilar var.
Kurallarını biloyorsun o zaman.
ekmek ve tatlisiz bir cay bardağı olcusunde cig kuruyemisle arti yumurtayla kahvalti yapabilirsin. Bol zeytin, peynir, domates vs
Akşam da ekmeksiz sebze, kurubaklagil ile beslenebilirsin
Ara öğün yok biliyorsun. Kurallarını bildigini varsayiyorum