Clark süpersin.. dur ne yedin, ne yaptın bi bakıyım ya.. maşallahGünaydın kızlar
Ölçülerimi yazmamıştım yazıyım hemen.
Göğüs: 90
Bel:70
Göbek:92
Popo: 102
Basen:59
Kol:30
Perşembe günü başladım kilo:63
Pazartesi kilo :61,6
Toplam verilen :1,4
günaydın.4 günde nasıl güzel kilo vermişsin.Günaydın kızlar
Günaydıngünaydın.4 günde nasıl güzel kilo vermişsin.
Clark süpersin.. dur ne yedin, ne yaptın bi bakıyım ya.. maşallah
süper gitmiş ben 300 gr vermişim.Günaydın
Regli şişkinliği vardı ondan galiba.
Canım hastalığına göre gayet iyi veriyorsunBen çok üzülüyorum çok çaba sarf ediyorum ama bu polikistikover benim hep yolumu kesiyor kilo vermemi zorlaştırıyor yıllardır bu şekilde kilo vermek için ugrasiyorum ve hepde uğraşmak zorunda kalacagimaslinda ben ideal kiloma gelip yaşam tarzımi oturtmak istiyorum ama küçük bir kaçamak bile artı oluyor bende ve ben öyle aç kalamiuorum tansiyon um düşüyor çok halsiz oluyorum yani sağlıklı beslenerek aç kalmayarak devam etmem lazım ve spor bırakmamam lazım yapacağıma inaniyorum
Oooooo maşallahGünaydın kızlar
Az da olsa gitmiş. Hem Tartıya takılma belki yağdan gitmiştir.süper gitmiş ben 300 gr vermişim.
ayy gitsin gitsin yağ mağ kalmasınAz da olsa gitmiş. Hem Tartıya takılma belki yağdan gitmiştir.
Ay uyku sersemliği:/
Geçen pzrts:56.4
Bu pazartesi:55.4
Fark 1 kg
Kızlar adetin gelememe etkisi tartiya yansıdı vücut olarak daha iyi hissediyordum...
Gecen Pazartesi:65.1
Bu pazartesi:64.6
Fark:0.5
Kilo kaybi Puan:8
Spor puan:20
Toplam puan:28
Kızlar puanlardan pek anlamıyorum ilk sayfaya bakarak yazdım nasıl bildirim yapılacak bı fikrim yoktu yukarıdaki gibi yazdım
Günaydın kızlar
Kızlar harikasiniz, tebrikler.günaydın kızlar.@cgdmk
boy:158
hedef:58
(prşb) başlangıç:69
pazartesi:68,7
fark:0,3
Canım vücudu çok aç bırakınca da kendini korumaya alıyor biliyorsun değil mi metabolizman yavaşlarKızlar harikasiniz, tebrikler.
Spor puanlarını direkt öyle eklemiyoruz, en cok spor yapan ilk 5 kisisine kademeli puan veriyoruz
Ben okuldayim, 2 saate kadar bildiririm, sabahki kilom coktu, belki bi kac yuz daha gider
Bisey yiyip icmedim sirf bu yüzden..
OleeeyKızlar haftasonum çok yoğun geçti girdim ama yazamadım. Sabah tartım 61,5 pzt hedefime ulaştım:) reglimin 3. Günü, onun da etkisi olmustur elbette ama olsun eksi eksidir dimi:)
TebriklerKızlar haftasonum çok yoğun geçti girdim ama yazamadım. Sabah tartım 61,5 pzt hedefime ulaştım:) reglimin 3. Günü, onun da etkisi olmustur elbette ama olsun eksi eksidir dimi:)