Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Canım vücudu çok aç bırakınca da kendini korumaya alıyor biliyorsun değil mi metabolizman yavaşlar
O yüzden kahvaltıyı atlama inşallah belki de bu yüzden veremiyorsun

Sporlar ne alemde
Erken kahvalti yapamıyorum canim yani 9dan önce, psikolojik ☺️ evden de 9u gecerken çıkıyorum.
Spora bugun basliyorum, baslamak zorundayim biliyorsun ☺️

Ben doğru düzgün yapmadığım için hesaplamadım valla. Ama bu hafta başlıyorum salona yarın başlarım gibi. Bu hafta ikimiz bişeyler yapmalıyız şekerim
Aynen canim cok arti ciktim.
Ama kararliyim insallah.
Karatay+zig zag ikisini beraber yapicam, baska türlü olmuyor.
Sporu da aksatmayalim, sen salonda ben evde :KK66:

Ben 1 haftalık (esnetilmis) seker orucuna basliyorum bugunden itibaren, katılmak isteyen var mi?
İyi giderse bi dahakine 3 hafta yaparız, bu alistirmalik olsun, o yuzden de esnetilmis olsun, yani bir porsiyon meyve, bulgur, nohut, börülce dahil olabilir :KK66:
Nasıl olacak yani canım biraz bahsedersen ben eşlik edebilirim meyve yi biraz abartıyorum galiba çok seviyorum çünkü:olamaz:

Canım hastalığına göre gayet iyi veriyorsun

Kötü düşünüp motivasyonunu düşürme
Emin ol Harika olacak
Azar azar giden azar azar gelir :)
Aynen canım bırakmayacağım okul başlayınca zaten o tempoda daha iyi gidecek inşallah:KK66::KK24:

Nasıl olacak yani canım biraz bahsedersen ben eşlik edebilirim meyve yi biraz abartıyorum galiba çok seviyorum çünkü:olamaz:
Karatayin seker orucunu yapiyorum canim ben normalde, ama malum diyet menulerine gecmekte cok zorlandim. O yüzden daha ılımlı yapicam. Aslinda yukarida saydiklarim da yok karatayinkinde. Ben sana karatayinkini atayim, o daha cok etkili

Spor puanımızı nasıl hesaplayacağız ?
Anlamadım o_O

3 gün pilates 3*7: 21
40 dk eliptik 1*10: 10
9000 adım 1*4,5: 4,5
Toplam 35,5
Ben bu şekilde yaptım:KK51:
Pilatesi gun olarak değil de dk/saat bazinda hesaplicaksin canım.
Bugun mesela 40dk yaptiysan ona göre hesapla :KK66:
Eliptik de yavaş/hizli diye ayriliyor.
Adımı duzenledim, 1bin adim 15 puan :KK66:

S srplmtmtk
Screenshot_2018-09-10-16-40-00-234_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Erken kahvalti yapamıyorum canim yani 9dan önce, psikolojik ☺️ evden de 9u gecerken çıkıyorum.
Spora bugun basliyorum, baslamak zorundayim biliyorsun ☺️
Canım bir de yapmayı dene istersen bir bardak süt az yoğurt bile olsa ya da çiğ kuru meyve
Metabolizman çalışmaya başlat belki fark eder
Ama sen bilirsin

X