Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Canım vücudu çok aç bırakınca da kendini korumaya alıyor biliyorsun değil mi metabolizman yavaşlar
O yüzden kahvaltıyı atlama inşallah belki de bu yüzden veremiyorsun

Sporlar ne alemde
Erken kahvalti yapamıyorum canim yani 9dan önce, psikolojik evden de 9u gecerken çıkıyorum.
Spora bugun basliyorum, baslamak zorundayim biliyorsun

Ben doğru düzgün yapmadığım için hesaplamadım valla. Ama bu hafta başlıyorum salona yarın başlarım gibi. Bu hafta ikimiz bişeyler yapmalıyız şekerim
Aynen canim cok arti ciktim.
Ama kararliyim insallah.
Karatay+zig zag ikisini beraber yapicam, baska türlü olmuyor.
Sporu da aksatmayalim, sen salonda ben evde

Nasıl olacak yani canım biraz bahsedersen ben eşlik edebilirim meyve yi biraz abartıyorum galiba çok seviyorum çünkü

Canım hastalığına göre gayet iyi veriyorsun

Kötü düşünüp motivasyonunu düşürme
Emin ol Harika olacak
Azar azar giden azar azar gelir :)
Aynen canım bırakmayacağım okul başlayınca zaten o tempoda daha iyi gidecek inşallah

Nasıl olacak yani canım biraz bahsedersen ben eşlik edebilirim meyve yi biraz abartıyorum galiba çok seviyorum çünkü
Karatayin seker orucunu yapiyorum canim ben normalde, ama malum diyet menulerine gecmekte cok zorlandim. O yüzden daha ılımlı yapicam. Aslinda yukarida saydiklarim da yok karatayinkinde. Ben sana karatayinkini atayim, o daha cok etkili

Spor puanımızı nasıl hesaplayacağız ?
Anlamadım

3 gün pilates 3*7: 21
40 dk eliptik 1*10: 10
9000 adım 1*4,5: 4,5
Toplam 35,5
Ben bu şekilde yaptım
Pilatesi gun olarak değil de dk/saat bazinda hesaplicaksin canım.
Bugun mesela 40dk yaptiysan ona göre hesapla
Eliptik de yavaş/hizli diye ayriliyor.
Adımı duzenledim, 1bin adim 15 puan

Erken kahvalti yapamıyorum canim yani 9dan önce, psikolojik evden de 9u gecerken çıkıyorum.
Spora bugun basliyorum, baslamak zorundayim biliyorsun
Canım bir de yapmayı dene istersen bir bardak süt az yoğurt bile olsa ya da çiğ kuru meyve
Metabolizman çalışmaya başlat belki fark eder
Ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…