Erken kahvalti yapamıyorum canim yani 9dan önce, psikolojikCanım vücudu çok aç bırakınca da kendini korumaya alıyor biliyorsun değil mi metabolizman yavaşlar
O yüzden kahvaltıyı atlama inşallah belki de bu yüzden veremiyorsun
Sporlar ne alemde
Baska spor puanini hesaplayan var mi arkadaslar?
Aynen canim cok arti ciktim.Ben doğru düzgün yapmadığım için hesaplamadım valla. Ama bu hafta başlıyorum salona yarın başlarım gibi. Bu hafta ikimiz bişeyler yapmalıyız şekerim
Nasıl olacak yani canım biraz bahsedersen ben eşlik edebilirim meyve yi biraz abartıyorum galiba çok seviyorum çünküBen 1 haftalık (esnetilmis) seker orucuna basliyorum bugunden itibaren, katılmak isteyen var mi?
İyi giderse bi dahakine 3 hafta yaparız, bu alistirmalik olsun, o yuzden de esnetilmis olsun, yani bir porsiyon meyve, bulgur, nohut, börülce dahil olabilir
Aynen canım bırakmayacağım okul başlayınca zaten o tempoda daha iyi gidecek inşallahCanım hastalığına göre gayet iyi veriyorsun
Kötü düşünüp motivasyonunu düşürme
Emin ol Harika olacak
Azar azar giden azar azar gelir :)
Baska spor puanini hesaplayan var mi arkadaslar?
Ben 1 haftalık (esnetilmis) seker orucuna basliyorum bugunden itibaren, katılmak isteyen var mi?
İyi giderse bi dahakine 3 hafta yaparız, bu alistirmalik olsun, o yuzden de esnetilmis olsun, yani bir porsiyon meyve, bulgur, nohut, börülce dahil olabilir
Karatayin seker orucunu yapiyorum canim ben normalde, ama malum diyet menulerine gecmekte cok zorlandim. O yüzden daha ılımlı yapicam. Aslinda yukarida saydiklarim da yok karatayinkinde. Ben sana karatayinkini atayim, o daha cok etkiliNasıl olacak yani canım biraz bahsedersen ben eşlik edebilirim meyve yi biraz abartıyorum galiba çok seviyorum çünkü
Kontrol edeyim biSpor puanımızı nasıl hesaplayacağız ?
Anlamadım
3 gün pilates 3*7: 21
40 dk eliptik 1*10: 10
9000 adım 1*4,5: 4,5
Toplam 35,5
Ben bu şekilde yaptım
Cok sevinirimBen de katılabilirim
Pilatesi gun olarak değil de dk/saat bazinda hesaplicaksin canım.Spor puanımızı nasıl hesaplayacağız ?
Anlamadım
3 gün pilates 3*7: 21
40 dk eliptik 1*10: 10
9000 adım 1*4,5: 4,5
Toplam 35,5
Ben bu şekilde yaptım
Regl falan yakın mı canım?Öncelikle bildirim yapayim, gecmise donucem
Ptesi 59.9
Bugün 60.8
Fark +900
Puan -15
Canım bir de yapmayı dene istersen bir bardak süt az yoğurt bile olsa ya da çiğ kuru meyveErken kahvalti yapamıyorum canim yani 9dan önce, psikolojikevden de 9u gecerken çıkıyorum.
Spora bugun basliyorum, baslamak zorundayim biliyorsun
Ben bu hafta yoğunluktan hesaplayamadım ama önümüzdeki hafta mutlaka yazacağımBaska spor puanini hesaplayan var mi arkadaslar?
Meyve yoksa ben yokum
Yok degil, sasirmadim o yediklerimden sonra normal yaniRegl falan yakın mı canım?