- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Harikaymis arinma , yarin guzel bir eksi gelecek gibi senden"Salatalık,kabak,maydanoz lu smoothie "
içine limon sıkıp biraz dan içeceğim bu saate kaldı öğlen de tarhana çorbası içtim katı yemeyeceğim yani akşam da en geç 7-8 gibi
"süt, siyah erik, fındık, keten tohumu,tarcin li smoothie"
içeceğim günü kapatacağım arada yeşil cay şekersiz kahve ile su da 2 lt olacak İnşallah akşam yemeğinden sonra spor da olacak 1 saat bakalım planım bu eşim nöbette olduğu için bunu uygularim o olunca olmuyor kaçıyor bı yerden
Aynen canim zaten erkenden kalktim disari cikcaz bugun. Bolca hareket ederim, gerci cok hareket edince su topluyor vucudum.Ahahah yaşasınbugün hareket et canım
8den sonra az su iç
Bir de yeşil çay iç
Olur neden olmasinCanım eğer sizin için de uygun olursa çok kolaylık olur
Ay hadi darısı başınaUhuuuu supersinben bugun yapmadim henuz yapsam daha da az cikar
İnşallah bakalım tam 64 çıkarsam iyi ama eksi göreyim deHarikaymis arinma , yarin guzel bir eksi gelecek gibi senden
Canım geç saatte yapmazsan çok toplamazAynen canim zaten erkenden kalktim disari cikcaz bugun. Bolca hareket ederim, gerci cok hareket edince su topluyor vucudum.
Olur neden olmasin
Az az bile olsa eksi iyidir :)İnşallah bakalım tam 64 çıkarsam iyi ama eksi göreyim de
Kesinlikle katılıyorum, benim için de fark etmezKızlar maksadımız puan değil, o yüzden ben takılmıyorum böyle şeylere hiç fark etmez puanlama..
benim için motivasyon daha önemli..
Kızlar maksadımız puan değil, o yüzden ben takılmıyorum böyle şeylere hiç fark etmez puanlama..
benim için motivasyon daha önemli..
Tabiiki canım maksat sağlıklı bir şekilde sağlıklı kilomuza ulaşmakKesinlikle katılıyorum, benim için de fark etmez
Canım çok iyi ama turşu susatır ve bilemedim az toplayabilir ama çok erken zatenMerhaba kızlar.
Yarın için çok heycanlıyım
Günlük menüm
Kahvaltı 9:30
Salatalık, peynir çeşitleri, sucuklu yumurta ve zeytin.
Öğlen 15:00 1 kase mercimek çorbası
Ara: Eminönü’nde 1 bardak turşu( inş su toplamaz vücudum)
Akşam : 18:00 1 armut
1 kupa yeşil çay
Şimdi de pilates yapacağım.
Günlük adım : 9000
Size durumlar nasıl.
Ben güzel bir eksi göreceğine inanıyorum canım maşallah sana :) spor da var di miiiKızlar smoothie lerim ve ben menü atmama gerek yok galibabakalım yarın tartida ne gorecegiz
Ya süpersin :)Var canım 1 saate tamamlayım yazacağim
Canım arada kaçamak olur umarım vücudun telafi ederEki Görüntüle 2187583 Regl ve annemlerle geçen haftasonunun günahı yarın ortaya çıkacak.
Bugün böyle.
Su 3litre