- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
İlk defa duydum ve merak ettimYok canim pisiyor tavada
Cok da pismezse iyi olur tabi
Kayinvalidemlerde kaymak cok olurdu onceden, ben cok severim kaymaklı yumurtayi
Canım evi düzene koyup yapacağım inşallahSpor hic yapmicak misin
TamamCanım evi düzene koyup yapacağım inşallah
Didi ve profiterol olmasa iyiymis. Ekmek de 1 olabilirdi. Cogumuz kötüyüz, duzelmemiz lazimÇok üzgünüm menü felaket
Kahvaltı :
Tavada 1 yumurta
1 dilim çavdar ek.
5 zeytin
1 armut
Öğle
Menemen
1 dilim çavdar ek
Sürülebilir peynir 1 çay k
Akşam
1 etli içli köfte
1 yk mantı bol acılı
3yk yeşil salata
2 yk kısır
Profiterol
Çekirdek
Yarım bardak didi
Türk kahvesi
Su 2,5 olmuştur
Spor
8500 adım puancgdmk
Kesinlikle haklısın canımDidi ve profiterol olmasa iyiymis. Ekmek de 1 olabilirdi. Cogumuz kötüyüz, duzelmemiz lazim
Hellooo tatlım hoşgeldin seni de bekleriz ama zaten gayet fit oldunHello kizlaar yeni grubunuz hayirli, giden kilolariniz bol olsuuun
Ben de tablodan karşılaştırayım diye girmiştim
Bana da ondan mı geliyor bu rahatlık nedirAynen, her geçen gün artıyor. Senin kilolarda olsam rahatlama gelir bana iyice cozuturum
Demir yapr mı peki? Saç dökülmem var bir aldır emzirmeden dolayı, ilacımı alıyorum ama aldattığım da oluyordu, devam edeyim en iyisicgdmk b12 eksikliği mi var acaba? Ondan olabilir mi karbonhidrat isteğin. Tamamen uyduruyor da olabilirim ama öyle bir şey hatırlıyorum sanki.
Hoşgrldin şokola. Bi foto koy da görelim endamını, şevke gelelimHello kizlaar yeni grubunuz hayirli, giden kilolariniz bol olsuuun
Hele emzirirken vitamin kompleksini ve demiri ihmal etme.Ben de tablodan karşılaştırayım diye girmiştimKilosu en az olan benim ama Doğum sebebiyle toplamadı vucüt sanki hala
Bana da ondan mı geliyor bu rahatlık nedir
Demir yapr mı peki? Saç dökülmem var bir aldır emzirmeden dolayı, ilacımı alıyorum ama aldattığım da oluyordu, devam edeyim en iyisi
Hamileyken bile içmedimHele emzirirken vitamin kompleksini ve demiri ihmal etme.
gözün aydın canım afiyet olsunGünaydın ahali.
Annem ve babam geldi Bursa'dan. Çok mutluyum. Kahvaltıyı ne siz sorun ne ben söyleyeyim:)
Iyidir canim senden :) neler yapiosunuz haftasonuKızlar naber :)