Gel su topu yapalimbende ne ararsan var canim buyuk top, kucuk top, lastikler, cember ama oyle duruolar evde yapmiyorum kicimi kaldirip
Maşallah canımRegli şişkinliği vardı ondan galiba. Bende şaşırdım.
Ben partideydim:/Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Ben de bu akşam çok cozuttumNeredeyse herkes kilo vermis harikasiniz ben de tartilcam birazdan. Dun aksam biraz cozuttum. 1 tane baklava yedim, uzun zamandir hasret olunca dayanamadim. Pilav ve kucuk bir borek yedim.
kendimize gelelimEvet birazcik ipin ucu kacmis
Ben de cok sık yapar oldum
Az da hareket edersen olurBugün çok iyi gidiyorum şeytan kulagina kurşunyarin sabah kahvaltıda accuk izin vereceğim kendime kahvaltının gunahi olmaz
Ya HarikaKizlar cozutmaya ragmen biraz gitmis
Ptsi: 62
Cuma: 61.5
Ptsi hedef:60.5
1 kilo vermem lazim 3 gun var, imkansiz degil
Ben çok beğendim canımEki Görüntüle 2187039 Bugün de böyle. Spor yukarıdaki gibi.
Su 2 litre.
Güzel canım :)Eki Görüntüle 2187056 Akşam cayı olur tabi bide bunun üstüne. Spor yok ama aşırı yürüdüm bugün. Avm de gezmek de spordan sayılsın:)
Ne demek tatlımEskiden denemiştim dur yine deniyeyim en iyisi canım, iyi oldu hatırlattığın teşekkür ederim
İvit
kaymağım çok olmuyor ki bir iki kaşık ancabiriktireyim olmazsa
Canım nasıl yapılıyor kaymak yumurta tam?1 yumurta size yeter
Yarını hafif tutalım canımKızlar bastan söyleyeyim bugün dışarıda biraz işlerimiz vardı öğlen biraz değişik gelebilir akşamla dengelemeye çalıştım
Kahvaltı:1dilim tam buğday ekmeği den yapılmış tost
2 haslanmis yumurta
1kibrit kutusu kadar Peynir
5 zeytin
Domates, salatalık
Şekersiz cay
Oglen yemeği:tavuk dürüm yanında bir bardak ayran la
Ara: 2 light kurabiye
Akşam yemeği:smoothie(süt,muz,şeftali)
Ara:1 avuç kuru yemiş, bir bağ üzüm
Yaz canım yaz es geçme benim de berbat yorumlar bizi kendimize getirirKızlar ben bugün menümü es geçiyorum çünkü çok berbat. Pazartesi 56 ile geleceğim.
Yaz yazAl benden de o kadar, yazmaya cesaret edemiyorum
Çiğ kaymaktan yani sütün kaymagindan olacak, icine yag koymadan kaymaga gore az yumurta olacak şekilde yumurta kiriyorsunCanım nasıl yapılıyor kaymak yumurta tam?
Poğaçacı ve makarnaAma korkunun ecele faydası yok, yazayim bari
Kahvalti
Normalde dışarıda satilan pogacalardan pek yemem, midemi eksitiyor eksitiyor ama bugün canım cekti.
1 pogaca
Nescafe
Öğlen
Az yoğurtlu kabak
Kavun
Az pogaca kalmıştı, onu da götürdüm
Akşam
Yesil mercimek yemeği
Yoğurtlu kabak
Soğanlı semizotu salatası
1 büyük fincan kahve
1 küçük kase salçali makarna
Su 1600-2lt
Spor yok
Canım su çok içAşırı karbonhidrat yeme istegim var, tatli aramiyorum ama hep karbonhidratli yiyeceklere yonelme var icimde, anca bu kadar bastirabiliyorum yoksa makarna tenceresini rahat bitirebilirdim özellikle salçalı olunca.
Nasil yapicam, napicam bilmiyorum.
Canım akşam da yeseydiSelam kızlar
Bugün yediklerim;
Kahvaltı 11 :00 : salatalık, zeytin, peynir ve çeşitleri sucuklu yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: yarım armut ve orta boy bi salkım üzüm
Ara: yeşil çay
Akşam yemek istemedi canım.
Saat 9 gibi tekrar yarım armut ve üzüm.
Spor: 1 saat ev temizliği
30 dk pilates
28 dk eliptik bisiklet
3 lt su
Pişiriyor musun direkt yor musunÇiğ kaymaktan yani sütün kaymagindan olacak, icine yag koymadan kaymaga gore az yumurta olacak şekilde yumurta kiriyorsun
Yok canim pisiyor tavadaPişiriyor musun direkt yor musun
Canım ben 2 ay edememEki Görüntüle 2187103
Kizlar bu tam benlik, top alayim en yakin zamanda. Bunu günlük rutine baglamaya ne dersiniz, bana eşlik eder misiniz?
Kimlerin pilates topu var
Spor hic yapmicak misinCanım ben 2 ay edemem
Ama devam edersen sonra edebilirim ayarlayabilrisem