Al benden de o kadar, yazmaya cesaret edemiyorumKızlar ben bugün menümü es geçiyorum çünkü çok berbat. Pazartesi 56 ile geleceğim.
Mantıklı1 yumurta size yeter
Acikmadiysan guzel bi gun gecirmissin. Sporun da harikaSelam kızlar
Bugün yediklerim;
Kahvaltı 11 :00 : salatalık, zeytin, peynir ve çeşitleri sucuklu yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: yarım armut ve orta boy bi salkım üzüm
Ara: yeşil çay
Akşam yemek istemedi canım.
Saat 9 gibi tekrar yarım armut ve üzüm.
Spor: 1 saat ev temizliği
30 dk pilates
28 dk eliptik bisiklet
3 lt su
Yok kuzum, kaydettim diye hatırlıyorum, bakayim hemen tekrar. Yazdim ama sorun olmustur belki, kontrol etmedim.MantıklıEn azından bana ywter
Canım ölçülerimi yazmıştım ama ilk sayfada göremedim gözünden kaçtıysa atayım tekrar
Aynı sorun bende de var ne olursa olsun yemek istiyorumAşırı karbonhidrat yeme istegim var, tatli aramiyorum ama hep karbonhidratli yiyeceklere yonelme var icimde, anca bu kadar bastirabiliyorum yoksa makarna tenceresini rahat bitirebilirdim özellikle salçalı olunca.
Nasil yapicam, napicam bilmiyorum.
Tamam canım benim sorun değil bütün farkedince sorayım didimYok kuzum, kaydettim diye hatırlıyorum, bakayim hemen tekrar. Yazdim ama sorun olmustur belki, kontrol etmedim.
Aynen, her geçen gün artıyor. Senin kilolarda olsam rahatlama gelir bana iyice cozuturumAynı sorun bende de var ne olursa olsun yemek istiyorumsürekli yemek
Ama ye ye istek bitmiyor aksine daha da artıyor ben de frenle diyorum ama bakalım
Acikmadiysan guzel bi gun gecirmissin. Sporun da harika
Süper o zamanAcıkmadım, iyice moda girdim ondan galiba
Canim degerlerde bi eksiklik var ama bilemedim, hala basliycam demir takviyesine ama hep unutuyorum, demir, b12,d vitamini takviyelerim yarim kaldı hep kıştan bu yana.cgdmk b12 eksikliği mi var acaba? Ondan olabilir mi karbonhidrat isteğin. Tamamen uyduruyor da olabilirim ama öyle bir şey hatırlıyorum sanki.
Canım ben de ölçülerimi arada yazmak istemedim. Sen sürekli uğraşma diye. Ptesi kiloları güncellerken ölçüleri de güncellersin. Seni düşündüm yani tamamenSüper o zaman
Devami gelsin sağlıklı menulerinin insallah
Tabiki takviyelerini al ama onlar da kilo yapıyor. Özellikle kan ilacıCanim degerlerde bi eksiklik var ama bilemedim, hala basliycam demir takviyesine ama hep unutuyorum, demir, b12,d vitamini takviyelerim yarim kaldı hep kıştan bu yana.
Süper o zaman
Devami gelsin sağlıklı menulerinin insallah
Bunları ihmal etme. Hele demir. Kilo vermeye engeldir eksikliği.Canim degerlerde bi eksiklik var ama bilemedim, hala basliycam demir takviyesine ama hep unutuyorum, demir, b12,d vitamini takviyelerim yarim kaldı hep kıştan bu yana.