Canim zıplamadım ama genişle uğraştım oynadim bol bol, banyosu hoplatmasi uyutmadı derken benim de uykum geldiBir de 100 zıplar mısın benim için
Ben beğendim canım umarım su da içiyorsundud en az 2
Afiyet olsunEki Görüntüle 2186375 Günaydın kızlar:)
Kahvaltı fotosu atıyım dedim
Gerçekten harikaBenim ufaklık 8'de büyük 9.45'te yatar.
Ortalığı toparlar bir kahve yaparim. Netfilix'i acar, bir iki bolum dizi izler en geç 24'te yatarım. Bazen 1'e doğru. Vücudumuzun sandığımız kadar çok uykuya ihtiyacı yok aslında. Eskiden ne çok uyurdum. Alışmak zor oluyor ama alışınca da her şey düzenli ve stressiz oluyor. En önemlisi az uyudugumda kendimi dinç hissediyorum. Çok uyudugumda ayılamıyorum artık. Sabah en geç 5.30'da kalkmış oluyorum. Eşim o 6'da çıkıyor. Sonrasında uyumuyorum. Sporu o saatlerde yapiyorum genelde.
hoşbuldum.inş öyle umut ediyorumHoşgeldiiin :)
Umarım tez zamanda sağlıklı biçimde ulaşırsın :)
süper vallaa boy sırasına gir deseler çok fark yok haniHepimiz minnoşuz
sabah başladım düzenli beslenemeye.başlangıcı yaptım hadi bismillahSen yemene dikkat et suyunu iç güzel de spor yap akar gider
7-8 beni aşar ayda 6 diyip noktayı koyayım ha kaptan ne dersinHaftada 7-8 verenler! varken lafi mi olur canim
Ama sunu ayda 4 yapalim yahu
canım bu sabah başlangıç yaptım.listeyi bugun itibari ile vereceğim@srplmtmtk @fmad @yolcukardelenSUHAN @_Zaman_ clarke34 @fndkkrdu neler yediniz bugun? Menuleri alalim :) kimseyi unutmadim dimi @cdgmk zaten burda yazar birazdan kolera ile hussuk da yazdi sanirim
şimdilik bunları kendime göre düzenledim canım.mekik olayına çok giremiyorum.telefona program indirip yürüyüş eklicemtamam canım yarın görüşürüz :)
Selamslm herkese
Ben su durumda 3 versem yetecek7-8 beni aşar ayda 6 diyip noktayı koyayım ha kaptan ne dersin
Oooo bunları yaparsan daha ne istersin kişimdilik bunları kendime göre düzenledim canım.mekik olayına çok giremiyorum.telefona program indirip yürüyüş eklicem
Dönüşüm efsane olacak diyorsunsiteye bayadır girmiyorum resim atmayı bile unutmuşum
bende ayda 2,5 verebi,lsem çok iyi olacak işin gerçeği.çok yavaş veriyorumBen su durumda 3 versem yetecek
hiç bişey istemem tabi düzene oturtursam tadından yenmicekte.Oooo bunları yaparsan daha ne istersin ki
şimdilik bunları kendime göre düzenledim canım.mekik olayına çok giremiyorum.telefona program indirip yürüyüş eklicem
slm canım bende bugun başladım.işteyim sporu anca eve geçip yemek vs hallettikten sonra yapacağım.pertim çıkmazsaSelam kızlar
Bugün sağlıklı beslenmeye başladım, birazdan da spor yapmaya başlayacağım.
Sizde durumlar nasıl ?
Yapabildiğin kadar yaparsın sendeslm canım bende bugun başladım.işteyim sporu anca eve geçip yemek vs hallettikten sonra yapacağım.pertim çıkmazsa