Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet özellikle ekmek benim içinvazgeçemiyorumYapabildiğin kadar yaparsın sende
Yediklerimize dikkat etmemiz bile kafi
Ahah yaşasınKahvemle geldim. :) Totem tamamdır:)
Harikasın45 dk spor tamam.
Şimdi güzel bir dus ve kahvaltıya günü başlatma zamanı. :)
Benim de cezam vardıUyandım zorla ama hiç kahve içesim yok, gözüm uykuda hala @_Zaman_
var süpersin canımBen hala akıntım yoğun olunca atlamadım
ŞarbonYüz yüz başlasan bile fayda eder canım, şu ipin bi ucundan tut
Niye uzak durmalı dedin canım anlamadım
Canım d vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorlaştırıyor biliyorsun, Feyza’nın dediği gibi güneşlenebilirsin
Oo maşallah çok erkencisinDur dur içeyim en iyisi bi kahve
akşamları kaçta yatıyorsun canım? Ben gece çocukları uyutup ortalığı mi toplayıp bir iki saat kitap okuyorum, uyumam 1 i geçiyor geçince de zor oluyor uyanmam
Güzel canımDünkü menüm
Sabah(8.30)
Kavurma(oğlum çok sever, kurbanda koyma çektirip kavurduk birazSabah sabah yenir mi demeyin biz sevdik)
Domates salatalık zeytin peynir(1 dilim) bir dilim tb ekmeği
Öğle (13 gibi)
Yarım dondurma(altılı mag... paketleri içindekiler küçük zaten diye günah çıkarayım)
Akşam(17.30 gibi)
Barbunya bi tabak, 2 yok bulgur pilavı bi kase cacık roka
Ara çay ve bi tane çikolatalı gofret cgdmk
Spor 1 saat ev işi
Su 2 lt
Süper o zamanCanim zıplamadım ama genişle uğraştım oynadim bol bol, banyosu hoplatmasi uyutmadı derken benim de uykum geldi kendime atlama ipi alacağım en kısa zamanda. Bir de suyu yazmıyorum ben, içiyorum çünkü. Temiz her gün uç litrem var:)
Ben de uyudum, yeni kalkiyorumSelam kızlar
Bugün sağlıklı beslenmeye başladım, birazdan da spor yapmaya başlayacağım.
Sizde durumlar nasıl ?
Selam canımslm herkese
Ben de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum umarım olurSelam kızlar
Bugün sağlıklı beslenmeye başladım, birazdan da spor yapmaya başlayacağım.
Sizde durumlar nasıl ?
Yavas olsun, kalici olaun, zamanimiz var nasilsabende ayda 2,5 verebi,lsem çok iyi olacak işin gerçeği.çok yavaş veriyorum
Bence gunde 1-2 ekmek yenilebilir kahvaltidaevet özellikle ekmek benim içinvazgeçemiyorum
Gözlerime inanamıyorum. Yaz tatili sana ne iyi gelmiş, ağzından bal damlıyor şekerim.Bence gunde 1-2 ekmek yenilebilir kahvaltida
Menü de güzel bu toplarda canım. Benim çok fazla tatlı krizim tutuyor ya, resmen tatlı bütün hücrelerime işlemiş. Duramıyorum ya.. bu topları da bi deneyim bakalım. En azından sağlıklı olur.Tatlı krizlerim için yaptım kızlar bu topları bayağıdır regl olamıyorum da
Sss ccaktirma kendime yol ariyorumGözlerime inanamıyorum. Yaz tatili sana ne iyi gelmiş, ağzından bal damlıyor şekerim.
Bence cok iyi(7:30)Sabah kalkınca 1 bardak limonlu ilik su
Kahvaltı:1 yumurtayla yapılmış omlet
3 zeytin
Domates,salatalık
Şekersiz çay
(11:00)Ara:1 adet şeftali
(13:00)Öğlen yemeği: 1 porsiyon türlü
1 kase yoğurt
Ara14:30) 1 fincan yesilcay yaninda 3 diyet toplarindan(buyuklukleri küçük iki leblebi kadar)
Akşam yemeği:1 porsiyon karnabahar
Çok az kavun
Yatmadan once
bir fincan sade kahve+1 kare bitter
İçerim şimdiden yaziyorum sonra unutmayayim diye
Su 2 lt
Sporu da yatmadan yapacağım inşallah