Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Neden ya merak ettim. Yine vukuat mı vardı yoksa :)
Neler olmadı ki hatta buraya da bulaşmıştı, zaten buraya gelmeseydi anlamicaktik dimi teletubbies
Dun gelen oflubilmemkac vardi ya, o fakemis meğer. Hatta feyza bana sormustu sana birini hatirlatti mi diye, okuduysaniz. Arastirinca oteki takimdan gecen hafta ayrilan kiz cikti..alavere dalavereyle 1. Falan oldu bireyselde falan. Ooo daha neler neler. Dun aksamdan geceye kadar olan yazilanlari takimdan okuyabilirsen oku ama epey var, vaktini alır, değmez

Milletin isi gucu yok heralde ya, nelerle ugrasiyorlar

Yüz yüz başlasan bile fayda eder canım, şu ipin bi ucundan tut
Et et canım
Kurban kestiniz mi? Kendi etinizden ye haftada 3 gün limonlu salata ile şu zamanda kırmızı etten uzak durulmalı ama..

Dut pekmezi bana çocukken çok iyi gelmiş her gün 1 yk
Niye uzak durmalı dedin canım anlamadım
Canım d vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorlaştırıyor biliyorsun, Feyza’nın dediği gibi güneşlenebilirsin
Kahvemle geldim. :) Totem tamamdır:)
Oo maşallah çok erkencisinDur dur içeyim en iyisi bi kahve
Birkac gün erken kalkmaya devam et. Güneşi uykuya tercih etmek günü güzelleştiriyor:)
akşamları kaçta yatıyorsun canım? Ben gece çocukları uyutup ortalığı mi toplayıp bir iki saat kitap okuyorum, uyumam 1 i geçiyor geçince de zor oluyor uyanmam

Dünkü menüm
Sabah(8.30)
Kavurma(oğlum çok sever, kurbanda koyma çektirip kavurduk birazSabah sabah yenir mi demeyin biz sevdik)
Domates salatalık zeytin peynir(1 dilim) bir dilim tb ekmeği
Öğle (13 gibi)
Yarım dondurma(altılı mag... paketleri içindekiler küçük zaten diye günah çıkarayım)
Akşam(17.30 gibi)
Barbunya bi tabak, 2 yok bulgur pilavı bi kase cacık roka

Ara çay ve bi tane çikolatalı gofret cgdmk
Spor 1 saat ev işi
Su 2 lt

Sarbondan dolayi etten uzak durulmali dedi canım.
Yazin bol bol denizde guneslendim

Senin menuye de duyan gelmiş
Kavurmayi biz de sabah da yeriz.
Hatta bazen yumurtalı yaparım harika olur

Benim ufaklık 8'de büyük 9.45'te yatar.
Ortalığı toparlar bir kahve yaparim. Netfilix'i acar, bir iki bolum dizi izler en geç 24'te yatarım. Bazen 1'e doğru. Vücudumuzun sandığımız kadar çok uykuya ihtiyacı yok aslında. Eskiden ne çok uyurdum. Alışmak zor oluyor ama alışınca da her şey düzenli ve stressiz oluyor. En önemlisi az uyudugumda kendimi dinç hissediyorum. Çok uyudugumda ayılamıyorum artık. Sabah en geç 5.30'da kalkmış oluyorum. Eşim o 6'da çıkıyor. Sonrasında uyumuyorum. Sporu o saatlerde yapiyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…