- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Evet canım ben aldım duşumuKizlar ben dusa girip yatayim, dun gece kk dan bi sahis yuzunden uyuyamadik dimi teletubbies uykumuzu alalım
İyi geceler sekerler
Sana da sıhhatler olsun şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ben aldım duşumuKizlar ben dusa girip yatayim, dun gece kk dan bi sahis yuzunden uyuyamadik dimi teletubbies uykumuzu alalım
İyi geceler sekerler
Neden ya merak ettim. Yine vukuat mı vardı yoksa :)Kizlar ben dusa girip yatayim, dun gece kk dan bi sahis yuzunden uyuyamadik dimi teletubbies uykumuzu alalım
İyi geceler sekerler
Neler olmadı ki hatta buraya da bulaşmıştı, zaten buraya gelmeseydi anlamicaktik dimi teletubbiesNeden ya merak ettim. Yine vukuat mı vardı yoksa :)
Milletin isi gucu yok heralde ya, nelerle ugrasiyorlarNeler olmadı ki hatta buraya da bulaşmıştı, zaten buraya gelmeseydi anlamicaktik dimi teletubbies
Dun gelen oflubilmemkac vardi ya, o fakemis meğer. Hatta feyza bana sormustu sana birini hatirlatti mi diye, okuduysaniz. Arastirinca oteki takimdan gecen hafta ayrilan kiz cikti..alavere dalavereyle 1. Falan oldu bireyselde falan. Ooo daha neler neler. Dun aksamdan geceye kadar olan yazilanlari takimdan okuyabilirsen oku ama epey var, vaktini alır, değmez
Kahvemle geldim. :) Totem tamamdır:)Sensiz sessiz buralar
Uyandım zorla ama hiç kahve içesim yok, gözüm uykuda hala La Que SabeSabah ben de çok kahve istedim La Que Sabe dan canım çekti ama paket vardı Türk kahvesi Yoktu dedim içmeyim
var süpersin canımBen hala akıntım yoğun olunca atlamadımBen de bugün 1000 atladım
Kızlar ip zaten cardio egzersizinin bir parçası
Efsane terletiyor
Ve tüm vücut çalıştırıyor
Herkese tavsiye ederim
Birkac gün erken kalkmaya devam et. Güneşi uykuya tercih etmek günü güzelleştiriyor:)Uyandım zorla ama hiç kahve içesim yok, gözüm uykuda hala La Que Sabe
var süpersin canımBen hala akıntım yoğun olunca atlamadım
Yüz yüz başlasan bile fayda eder canım, şu ipin bi ucundan tutKuzum hala cok sicak buralar yaa, urfa sıcaklarını duymussunuzdur. Cidden pisiyoruz
Ve ben bu sicakligin ustune daha fazla terlemeye hic tahammulum yok
Ziplamaktan ziyade leslie aklimda, onu bile rutine baglasam süper olacak, üstüne de biraz ziplarim belki
Niye uzak durmalı dedin canım anlamadımEt et canım
Kurban kestiniz mi? Kendi etinizden ye haftada 3 gün limonlu salata ile şu zamanda kırmızı etten uzak durulmalı ama..
Dut pekmezi bana çocukken çok iyi gelmiş her gün 1 yk
Canım d vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorlaştırıyor biliyorsun, Feyza’nın dediği gibi güneşlenebilirsinAllah kabul ederse kestik canım ama sorun şu ki kirmizi et pek sevmem, ayda bir kofte anca..
Ben direk tablet olarak aliyorum canım, pekmez falan da pek sevmem. En iyisi onlar ama ben işin kolayina kaciyorum tabletle. D vit falan cok cok dusuk benim 19lardaydi en son
Onu da düzenli alinca bobrek taşını tetikliyor bende.
Oo maşallah çok erkencisinDur dur içeyim en iyisi bi kahveKahvemle geldim. :) Totem tamamdır:)
akşamları kaçta yatıyorsun canım? Ben gece çocukları uyutup ortalığı mi toplayıp bir iki saat kitap okuyorum, uyumam 1 i geçiyor geçince de zor oluyor uyanmamBirkac gün erken kalkmaya devam et. Güneşi uykuya tercih etmek günü güzelleştiriyor:)
Afiyet olsun, misss gibiKahvemle geldim. :) Totem tamamdır:)
Sarbondan dolayi etten uzak durulmali dedi canım.Yüz yüz başlasan bile fayda eder canım, şu ipin bi ucundan tut
Niye uzak durmalı dedin canım anlamadım
Canım d vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorlaştırıyor biliyorsun, Feyza’nın dediği gibi güneşlenebilirsin
Oo maşallah çok erkencisinDur dur içeyim en iyisi bi kahve
akşamları kaçta yatıyorsun canım? Ben gece çocukları uyutup ortalığı mi toplayıp bir iki saat kitap okuyorum, uyumam 1 i geçiyor geçince de zor oluyor uyanmam
Günaydın canımBu Arada günaydııııııııııııııınnnnn çıtırr kızlarrrrrrrrr
Senin menuye de duyan gelmişDünkü menüm
Sabah(8.30)
Kavurma(oğlum çok sever, kurbanda koyma çektirip kavurduk birazSabah sabah yenir mi demeyin biz sevdik)
Domates salatalık zeytin peynir(1 dilim) bir dilim tb ekmeği
Öğle (13 gibi)
Yarım dondurma(altılı mag... paketleri içindekiler küçük zaten diye günah çıkarayım)
Akşam(17.30 gibi)
Barbunya bi tabak, 2 yok bulgur pilavı bi kase cacık roka
Ara çay ve bi tane çikolatalı gofret cgdmk
Spor 1 saat ev işi
Su 2 lt
Benim ufaklık 8'de büyük 9.45'te yatar.Yüz yüz başlasan bile fayda eder canım, şu ipin bi ucundan tut
Niye uzak durmalı dedin canım anlamadım
Canım d vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorlaştırıyor biliyorsun, Feyza’nın dediği gibi güneşlenebilirsin
Oo maşallah çok erkencisinDur dur içeyim en iyisi bi kahve
akşamları kaçta yatıyorsun canım? Ben gece çocukları uyutup ortalığı mi toplayıp bir iki saat kitap okuyorum, uyumam 1 i geçiyor geçince de zor oluyor uyanmam