Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 eşin sana sen eşine iyi bakmışsınız canım ne güzel.arada yapiyorum onu kuzum
10 ile iyi kapatmissiniz ben 17 olunca kapattim
Yeni gelen kızlar hoşgeldiniz.
Güzel muhabbet olmuş.
Bugün hızlı bi şekilde 250 iple başladım spora. Öğle yemeğini de atladım. Ama Abur cubur bişeyler yedim. O da iyi olmadı tabi. Akşam annemlerde olucam kendimi tutucam inşallah.
Emin değilim ama pazartesi güzel eksi olması için elimden geldiğince tutucam kendimi. :)Hoşbulduk :)
Annelere gidince tutulmuyor inşallah sen tutarsın :)
S srplmtmtk @fmad @yolcukardelen @miskamber La Que Sabe clarke34 fndkkrdu neler yediniz bugun? Menuleri alalim :) kimseyi unutmadim dimi @cdgmk zaten burda yazar birazdan kolera ile hussuk da yazdi sanirim
Haha dogru sen daha bugun geldin, yazsaydin da gozumuz gonlumuz acilsaydi. Tamam canin cuma ara tartimiz var yarin ona gore olsun menuler unutmayinben bugün yazmasam.
Yarın tertemiz beslensem nasıl olur.
yediklerimi yazmaya utanıyorum
Ne zaman istersen haber ver, iceriz karşılıklı:)İlahi sen
bütün ben de yarın erken kalksam da bi kahve içsem zaman gibi dedim ama gece geç yatınca kalkamıyorum, bakalım ne yapacağım zümrem
Sen kalori hesabi yapmiyordun dimi?Menü bildiriyorum;
Sabah: 2haslanmis yumurta, birer kibrit kutusu eski kasar ve koy peyniri, siyah-yeşil zeytin toplam 10-12 tane falan. Domates salatalık.
13.00 civarı: metro ya gitmiştim şef saatiymiş yemek ikram ettiler yok demedim vallahi, bir karton bardak kuşkonmazlı balkabagi çorbası ve küçük bir tavuklu sandviç.
Akşam: zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya, bulgur pilavı, yeşil salata ve bir bardak ayran. Birazdan da bi sade Türk kahvesi içerim ve gün kapanır.
Spor gene çocuk bakma, birazdan uyumayan bebeyi ayakta sallama, en az bi saat uyutamama:)))
Aynen yag yakmak zor, yakamiyorsan spor yapmak da zorYağ yakmakta nasıl zor :/ 50 kiloyu kaldırıyorsa vücudun hiç tereddüt etme :)
ben olamadım sen ol :)
Evet canim seni biliyorum, senin vucut da 50yi kaldırır gerci sen benden daha iyi spor yapıyorsun. Ve 53e kadar inmiştin, o halini görmedim ama bence suan bile iyi olabilirsinÇok doğru bir tespitGenel olarak sporu sevmiyoruz sanırım
51 i 52 yaparsan altına imzamı atarım, sanki beni anlattın
İp hem de sende deli gibi eksiltiyor yaaBen 51 e düşene kadar günde 1000 ip atlamayı planlıyorum, sonrasında da bölgesel hareketlerle sıkılaşmayı düşünüyorum.regl sebebiyle bütüne kadar erteledim ip atlamayı ama bütün başlarım ibşallahİki gündür de yine dışarda idim hep menüler yalan oldu ve +0,5 gördüm sabah ama ip farkediyor bende, cumaya eksiye düşüp pazartesi bi aferin alırım
Cok iyiBugunku menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Oglen: 1 tabak yesil fasulye, 1 kase humus
Ara: salatalik, yarim elma
Aksam: izgara bonfile, salata
Toplam 1200 kalori civarinda
Guzel menu, arada kacamak yapmak ise yariyor demistin. Ona sayariz :)Eki Görüntüle 2186228 Bugün böyle:)
Su: 2 litre
4000 adım 180 kalori
Regl oldum ortalığı tirmaliyorum :))
Bugün kardeşim ve oğlunun doğum günü. Ince bir dilim pastanın yarısını yedim cheat meal hesabı:))
Yaz yaz, bakalım neler yemissinben bugün yazmasam.
Yarın tertemiz beslensem nasıl olur.
yediklerimi yazmaya utanıyorum
800 kalori civarı, iyi benceEki Görüntüle 2186228 Bugün böyle:)
Su: 2 litre
4000 adım 180 kalori
Regl oldum ortalığı tirmaliyorum :))
Bugün kardeşim ve oğlunun doğum günü. Ince bir dilim pastanın yarısını yedim cheat meal hesabı:))
Bozmuş sayılmam, şaşırtmaca yaptım diye teselli ediyorum kendimi. :)800 kalori civarı, iyi bence
Aslında yapmıyorum ama Fitwell 1300cal civarı hesapladı. Ara öğün yapmamaya çalışıyorum ben, Ogün aralarını acıyorum Karatay usulü, gerçi o da günde iki öğün ben bugün uç yaptım ya neyseSen kalori hesabi yapmiyordun dimi?
Yapmiyorsan oglen sandvic, aksam pilav ve barbunya sanki fazla olmus yani alman gereken kaloriyi asmis gibisin