Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Yeni gelen kızlar hoşgeldiniz.
Güzel muhabbet olmuş.
Bugün hızlı bi şekilde 250 iple başladım spora. Öğle yemeğini de atladım. Ama Abur cubur bişeyler yedim. O da iyi olmadı tabi. Akşam annemlerde olucam kendimi tutucam inşallah.

Yeni gelen kızlar hoşgeldiniz.
Güzel muhabbet olmuş.
Bugün hızlı bi şekilde 250 iple başladım spora. Öğle yemeğini de atladım. Ama Abur cubur bişeyler yedim. O da iyi olmadı tabi. Akşam annemlerde olucam kendimi tutucam inşallah.

Hoşbulduk :)
Annelere gidince tutulmuyor inşallah sen tutarsın :)

Screenshot_20180905-200218_Fitwell.jpg
Bugün böyle:)
Su: 2 litre
4000 adım 180 kalori
Regl oldum ortalığı tirmaliyorum :))
Bugün kardeşim ve oğlunun doğum günü. Ince bir dilim pastanın yarısını yedim cheat meal hesabı:))

Menü bildiriyorum;
Sabah: 2haslanmis yumurta, birer kibrit kutusu eski kasar ve koy peyniri, siyah-yeşil zeytin toplam 10-12 tane falan. Domates salatalık.
13.00 civarı: metro ya gitmiştim şef saatiymiş yemek ikram ettiler yok demedim vallahi, bir karton bardak kuşkonmazlı balkabagi çorbası ve küçük bir tavuklu sandviç.
Akşam: zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya, bulgur pilavı, yeşil salata ve bir bardak ayran. Birazdan da bi sade Türk kahvesi içerim ve gün kapanır.
Spor gene çocuk bakma, birazdan uyumayan bebeyi ayakta sallama, en az bi saat uyutamama:)))
Sen kalori hesabi yapmiyordun dimi?
Yapmiyorsan oglen sandvic, aksam pilav ve barbunya sanki fazla olmus yani alman gereken kaloriyi asmis gibisin

Yağ yakmakta nasıl zor :/ 50 kiloyu kaldırıyorsa vücudun hiç tereddüt etme :)
ben olamadım sen ol :)
Aynen yag yakmak zor, yakamiyorsan spor yapmak da zor :KK70:
51 kiloyken hormonlarla simdi 2 cocuk dogurduktan sonraki hormonlar değişti tabi, vucut da haliyle. Ama yine de kaldirir diye düşünüyorum. Yaz basinda 56.3 e inmiştim ve 6 kiloyu daha vucudum kaldırabilir bence.

Çok doğru bir tespit☺️Genel olarak sporu sevmiyoruz sanırım:KK43:
51 i 52 yaparsan altına imzamı atarım, sanki beni anlattın☺️
Evet canim seni biliyorum, senin vucut da 50yi kaldırır :KK66: gerci sen benden daha iyi spor yapıyorsun. Ve 53e kadar inmiştin, o halini görmedim ama bence suan bile iyi olabilirsin❤️

Ben 51 e düşene kadar günde 1000 ip atlamayı planlıyorum, sonrasında da bölgesel hareketlerle sıkılaşmayı düşünüyorum.regl sebebiyle bütüne kadar erteledim ip atlamayı ama bütün başlarım ibşallah☺️İki gündür de yine dışarda idim hep menüler yalan oldu ve +0,5 gördüm sabah:KK43: ama ip farkediyor bende, cumaya eksiye düşüp pazartesi bi aferin alırım☺️☺️☺️
İp hem de sende deli gibi eksiltiyor yaa :KK70:
Kilon oturdu senin, rahat düşersin bence :KK66:

Eki Görüntüle 2186228 Bugün böyle:)
Su: 2 litre
4000 adım 180 kalori
Regl oldum ortalığı tirmaliyorum :))
Bugün kardeşim ve oğlunun doğum günü. Ince bir dilim pastanın yarısını yedim cheat meal hesabı:))
Guzel menu, arada kacamak yapmak ise yariyor demistin. Ona sayariz :)

Sen kalori hesabi yapmiyordun dimi?
Yapmiyorsan oglen sandvic, aksam pilav ve barbunya sanki fazla olmus yani alman gereken kaloriyi asmis gibisin
Aslında yapmıyorum ama Fitwell 1300cal civarı hesapladı. Ara öğün yapmamaya çalışıyorum ben, Ogün aralarını acıyorum Karatay usulü, gerçi o da günde iki öğün ben bugün uç yaptım ya neyse

X