Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

cgdmk cgdmk benim hedefim de 56.
teletubbies teletubbies biz aynı kilodayız. Ama sana rakip olamam, ben veremicem galiba.
Su içemiyorum çünkü bugün 1 lt anca..
sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Lor peyniri
Ceviz, biraz bal

Öğlen
3 4 kaşık Bulgurlu mercimekli pilav
Kıyma kavurması az ekmekle

Akşam da
Kalan mantı vardı onu yedim artık.. :KK43:
Canım akşam da güzel olsaymış

Verirsin öyle deme
Zıplama bile olsa spor yap

Menü:
Kahvaltı
1 peynirli yumurta 3 zeytin
1 dilim ekmek
Yeşil çay

Öğle
3 yk domates çorbası
1 yk et
Az patlıcan püresi
2 yk yoğurt

Akşam
Frında but ve 1 patates
Şehriye çorbası

1 armut
bir bağ üzüm
1 gün kurusu
Az kayısı çekirdeği

7000 adım :
600 zıplama
Su 2,5 ve içiyorum hala
cgdmk cgdmk

Son düzenleme:
@srplmtmtk mezure alabildin mi canım?
@yolcukardelen canim sen de ölçülerini yazar mısın :KK66:
Canım:confused:kusıra bakma aklımda ama bi türlü yazamadım, dün de buhün de çok yoğundu saçma sapan oldu menülerde:KK43: ama sabahtan söz adam edicimm kendimi☺️Ölçüleri de atıyorum hemen inşallah
54 diyorum:dua: bi taraftan emzirme bi taraftan adet kan şekerimi çok düşürüyor sanırım.koca yaz geçti hele İzmir’de bile sıcaklarda dondurma yemeyen ben deli gibi tatlı istiyorum.ama geçecek geçmeli geçti:dondurma:

Menü:
Kahvaltı
1 peynirli yumurta 3 zeytin
1 dilim ekmek
Yeşil çay

Öğle
3 yk domates çorbası
1 yk et
Az patlıcan püresi
2 yk yoğurt

Akşam
Frında but ve 1 patates
Şehriye çorbası

1 armut
bir bağ üzüm
1 gün kurusu
Az kayısı çekirdeği

7000 adım :
600 zıplama
Su 2,5 ve içiyorum hala
cgdmk cgdmk
Bence iyi, gozume batan cok bisey olmadı ama kaloriyi merak ettim☺️

3AC71DDC-EAFB-41DC-A6D1-47A21D77C9A1.jpeg
cgdmk cgdmk canım son iki ölçü arasında aldığım ölçüleri bulamadım tam ip atladığım zamanların ölçüsüydü ve son ölçülerinden daha iyiydi.olaki elime geçerse atarım☺️İp atlamaya başlayınca haftalık ölçü alacağım inşallah☺️

Ben de menumu yazayim
Sabah: ceyrek avokado, 2 yum, 1er yk yulaf ve tereyagi, 1 er tatli kasigi corek otu ve keten tohumu ile omlet. Buna diyet omleti derim artik cok sik yapiyorum 400 kal fln
1 greyfurt
Oglen: haslama brokoli, marul ve salatalik

Aksam: 1 dolu tabak kiymali karnabahar, yogurt
Spor henuz yok aksam baslicam artik
Bol sebze, cok iyi :KK66:

cgdmk cgdmk benim hedefim de 56.
teletubbies teletubbies biz aynı kilodayız. Ama sana rakip olamam, ben veremicem galiba.
Su içemiyorum çünkü bugün 1 lt anca..
sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Lor peyniri
Ceviz, biraz bal

Öğlen
3 4 kaşık Bulgurlu mercimekli pilav
Kıyma kavurması az ekmekle

Akşam da
Kalan mantı vardı onu yedim artık.. :KK43:
Öğlen pilav ile yenilebilirdi kavurma ekmek yerine, ben ettim sen etme ☺️
Ustune de manti olmamis aksama tabi :KK66:

Canım:confused:kusıra bakma aklımda ama bi türlü yazamadım, dün de buhün de çok yoğundu saçma sapan oldu menülerde:KK43: ama sabahtan söz adam edicimm kendimi☺️Ölçüleri de atıyorum hemen inşallah
54 diyorum:dua: bi taraftan emzirme bi taraftan adet kan şekerimi çok düşürüyor sanırım.koca yaz geçti hele İzmir’de bile sıcaklarda dondurma yemeyen ben deli gibi tatlı istiyorum.ama geçecek geçmeli geçti:dondurma:
Sabah bekliyorum artik menuyu☺️

Ödem ondan olabilir canım belki
Bir de karbonhidrat da ödem yapar sanırım biraz fazlaydı
Evet dunku detoksta bol kavun vardi, o da gaz yapiyor, sistim sistim biraz. Ben bunyem alismisken zig zaga devam edeyim. Az öz olsun. Belki bu haftaya listeye girebilirsem diye seeyettiydim de olmadi, haftaya artik nasipse

Evet dunku detoksta bol kavun vardi, o da gaz yapiyor, sistim sistim biraz. Ben bunyem alismisken zig zaga devam edeyim. Az öz olsun. Belki bu haftaya listeye girebilirsem diye seeyettiydim de olmadi, haftaya artik nasipse
Zig zag öğün değiştirme gibi mi oluyor. Ben de aralıklı oruç denemek istiyorum ama cesaret edemedim.
Ben benim oğlanı kreşe alıştırayım da direk spora başlıcam o zaman daha iyi olacak eminim. O da en az 15 günü bulacak gibi

X