İşte buuuuCanim 8 de Pilates varmis. Az once geldim eve. Yemegimi yedim, spor kiyafetlerimi giydim simdi kahve iciyorum. Incem birazdan, walla siz gaza getirdiniz beni bugun yoksa inemezdim galiba
Kız nasıl yediğimi anlamadım hemen bittiLavaşsız daha iyi olurmuş ama zaten listen hafif, o da 1 dilim ekmek.
Sporunu da yaz, tabelaya rocky
Ben de oyle 1 tabak pirasa galiba 1 dk fln surdu yemem, yazin sporlari yazin . Yaza bu isi halledecegiZKız nasıl yediğimi anlamadım hemen bittiacıkmışım da farkında değilim
Aaa evet hemen yazıyorum
Bayılırım pırasaya. Bol limonluBen de oyle 1 tabak pirasa galiba 1 dk fln surdu yemem, yazin sporlari yazin . Yaza bu isi halledecegiZ
WuhuuuuuuGünlük sporum
30 dk Leslie
50 squat
1000 de twist yapıcam (şimdi karar verdim buna)
Hadi balpamuk, leslie yap 15 dk inan zor değil. Ayrica bi süre sonra 15dk yetmeyecek ve çok hızlı ilerleyeceksinMerhabalar herkeseee...
Yahu ne çok yazmışsınız :)) oku oku bitmedi. Ben de bütün gün işlerimi toparladım. Ancak yazabiliyotum. Ben spor yapmadım. En fazla yürüyüş yaparım. Hehalde diyet yapıpta spor yapma konusunda en tembeli benim bu forumunOnca diyet yaptım onca kilo da verdim, hiç spor yapamadım neredeyse...
Hadi balpamuk, leslie yap 15 dk inan zor değil. Ayrica bi süre sonra 15dk yetmeyecek ve çok hızlı ilerleyeceksin
Biz sevdiririz sana sporuMerhabalar herkeseee...
Yahu ne çok yazmışsınız :)) oku oku bitmedi. Ben de bütün gün işlerimi toparladım. Ancak yazabiliyotum. Ben spor yapmadım. En fazla yürüyüş yaparım. Hehalde diyet yapıpta spor yapma konusunda en tembeli benim bu forumunOnca diyet yaptım onca kilo da verdim, hiç spor yapamadım neredeyse...
Afiyet olsun canım, sonucu merakla bekliyorumBugün ayran detoksu ile başladım. Bu arada boyum 1.66 kilom 66 olmuş maalesef. Gerçi benim de reglin ilk günü. Mutlaka şişkinlik vardır diye düşünüyorum ama tabii işi şansa bırakmadım yine de.
Sabah:
-1 yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-domates, salatalık.
Öğle:
-ayran çorbası
-yeşil çay
İkindi:
-ayran çorbası
Akşam:
-ayran çorbası
Gece:
-salatalık (şimdi yiyeceğim)
Yarın da aynı şekilde devam edeceğim. :)
Vay vay vayyyy doracım bu ne aşkkkk böyle50 mekik daha yazalım lütfen tabelaya
Belim sakat olmasa 100 olacak ama gece yatmadan bi 50 daha yaparım. Plates topuyla yapiyorum bacaklarım koptu.
Yaptim canim, cok iyi geldi walla arkasindan da guzel bi stretching yaptirdi hoca. Hemen eve gelip dusumu aldim, kremlendim. Pamuk kivamindayim. Kahve iciom, yesil cay olsa iyiydi ama yok. Simdi ders caliscam bide basima yuksek lisans isi actimBayılırım pırasaya. Bol limonlu
Yaptın mı pilatesini
Ayni kiloya gelmisiz balpamuk walla , neyse Ilk ay cabuk gider insallah.Bugün ayran detoksu ile başladım. Bu arada boyum 1.66 kilom 66 olmuş maalesef. Gerçi benim de reglin ilk günü. Mutlaka şişkinlik vardır diye düşünüyorum ama tabii işi şansa bırakmadım yine de.
Sabah:
-1 yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-domates, salatalık.
Öğle:
-ayran çorbası
-yeşil çay
İkindi:
-ayran çorbası
Akşam:
-ayran çorbası
Gece:
-salatalık (şimdi yiyeceğim)
Yarın da aynı şekilde devam edeceğim. :)
Ah pilatesYaptim canim, cok iyi geldi walla arkasindan da guzel bi stretching yaptirdi hoca. Hemen eve gelip dusumu aldim, kremlendim. Pamuk kivamindayim. Kahve iciom, yesil cay olsa iyiydi ama yok. Simdi ders caliscam bide basima yuksek lisans isi actim
Çok gaza geldim clarke bildiğin gibi degil, spor yaptıkça su içiyorum 2lt ye yaklaştım.Vay vay vayyyy doracım bu ne aşkkkk böyle
Ohhh ne güzel olmuş veronacımYaptim canim, cok iyi geldi walla arkasindan da guzel bi stretching yaptirdi hoca. Hemen eve gelip dusumu aldim, kremlendim. Pamuk kivamindayim. Kahve iciom, yesil cay olsa iyiydi ama yok. Simdi ders caliscam bide basima yuksek lisans isi actim
Masallah doracim , konus konus ben de gaza geldim, hergun yapalimÇok gaza geldim clarke bildiğin gibi degil, spor yaptıkça su içiyorum 2lt ye yaklaştım.
Sabah ilk iş spor kendimi çok iyi hissediyorum. Eski günlere döndüm sanki. Sayenizde tabi birlikte bu enerjiyle üstesinden gelecek gibiyiz