- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Ooooo maşallahGünaydın kızlarrrrsabah yaklaşık 1,5 km yürüdüm sabah sporumu yaptım. (Sanki isteyerek yapmışım gibi, dolmuştan okula 1,5 km yürümem gerekiyor ) Akşam danam uyuduktan sonra sevdiceğimi de alıp önce Leslie ardından 20ser mekik ve squatla bismillah diyeceğiz. Ay çok heyecanlı
Bence start günü bugündür ertelemeKizlar Sabah: 1 yumurta, bir dilim peynir , 6 zeytin yedim.
Oglen: yemekhanede tavuk but, sehriye corba ve salata
Aksam evde pirasa yemegi var 1 tabak onu yerim yogurtla.
Ilk gun iyi gidiyor bakalim. Bide spora inersem ohh, sitede salona yazildim da. Bi start versem fena olmayacak.
Gidim gidim verip, masallah kurekle Geri aliyoruzBence start günü bugündür erteleme
Ben evde 61 çıktımm maalesef
Malesef öyle yavru sen Türkiye şartlarında yeniden basla sonucta düzenin çok değişti, bu kısmını atlama benceGidim gidim verip, masallah kurekle Geri aliyoruz
Afiyet olsun kuzum, ben hala başlamadım spora. Video arıyorum :/1mil leslie ve 10 mekik, çok zorlamadım hala regl olunca hadi bakalım.
Sporumu yaptım 5 leblebi ve 1 bardak su içtim.
Kizlar Sabah: 1 yumurta, bir dilim peynir , 6 zeytin yedim.
Oglen: yemekhanede tavuk but, sehriye corba ve salata
Aksam evde pirasa yemegi var 1 tabak onu yerim yogurtla.
Ilk gun iyi gidiyor bakalim. Bide spora inersem ohh, sitede salona yazildim da. Bi start versem fena olmayacak.
Harikasın dorammmClarke gazıyla 2 mil daha yapıp 40 mekik daha ekledim. Yok mu artıran hadi genşleer. 1 kasede yoğurt yedim 1lt su oldu bu saatte aferin di mi bana
Neden cigkofteMenümü paylaşayım
9:30 Karatay kahvaltı
13:00 dibek kahvesi
15:30 1 lavaşlı çiğköfte
2litre su
Sabah birkaç leblebi, öğlen yoğurt, akşam patlican yemeği 1 porsiyon.Harikasın dorammm
Ne yedin bugün ?
Annem gelirken alıp getirmiş. Yoksa çiğ badem ve ceviz yicektim.Neden cigkofte
Lavaşsız daha iyi olurmuş ama zaten listen hafif, o da 1 dilim ekmek.Menümü paylaşayım
9:30 Karatay kahvaltı
13:00 dibek kahvesi
15:30 1 lavaşlı çiğköfte
2litre su
Sporunu da yaz, tabelaya rockyAnnem gelirken alıp getirmiş. Yoksa çiğ badem ve ceviz yicektim.
Afiyet olsun kuzum, gayet güzel beslenmişsinSabah birkaç leblebi, öğlen yoğurt, akşam patlican yemeği 1 porsiyon.
Su 1400ml oldu.
Gayet iyiydi.
Akşam dizi izlerken mekik çekecem çok pis gaza geldim. Eşimde yok.
Bugün göbüşüm eridi sanki dümdüz oldu
Ben leslie de yapıyorum biraz squat.Afiyet olsun kuzum, gayet güzel beslenmişsin
Yap tabi boş durmabende birazdan squat yaparım.
Canim 8 de Pilates varmis. Az once geldim eve. Yemegimi yedim, spor kiyafetlerimi giydim simdi kahve iciyorum. Incem birazdan, walla siz gaza getirdiniz beni bugun yoksa inemezdim galibaVerano_porteno spor yaptın mı, hadi zebani gibi dikilirim başına, listen güzel birde hareket tam olsun
Vayyy 1 taşla 2 kuş diyosunBen leslie de yapıyorum biraz squat.
Hani yana adımlar var ya orada çok eğilip biraz bekleyerek yapıyorummix yani