- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy süperrr, hep böyle devam ederiz inşallahÇok gaza geldim clarke bildiğin gibi degil, spor yaptıkça su içiyorum 2lt ye yaklaştım.
Sabah ilk iş spor kendimi çok iyi hissediyorum. Eski günlere döndüm sanki. Sayenizde tabi birlikte bu enerjiyle üstesinden gelecek gibiyiz
Ayyy süperrr, hep böyle devam ederiz inşallah
Ben de eşim geç geldi, kahve yaptım yanında bişey yok mu diyor. Kök var onu ye dedim.Ahahaaaaa kızlar çok tatlısınız
Misafirim geldi Leslie degil ama çayın yanına mozaik yaptım ama yatmadan Squat ve mekik çekeceğim o cepte
((((Gidim gidim verip, masallah kurekle Geri aliyoruz
Maşallah canımClarke gazıyla 2 mil daha yapıp 40 mekik daha ekledim. Yok mu artıran hadi genşleer. 1 kasede yoğurt yedim 1lt su oldu bu saatte aferin di mi bana
Akşam akşam??Menümü paylaşayım
9:30 Karatay kahvaltı
13:00 dibek kahvesi
15:30 1 lavaşlı çiğköfte
2litre su
mozaik miiii yedin miiiiiAhahaaaaa kızlar çok tatlısınız
Misafirim geldi Leslie degil ama çayın yanına mozaik yaptım ama yatmadan Squat ve mekik çekeceğim o cepte
Süper menüBugün ayran detoksu ile başladım. Bu arada boyum 1.66 kilom 66 olmuş maalesef. Gerçi benim de reglin ilk günü. Mutlaka şişkinlik vardır diye düşünüyorum ama tabii işi şansa bırakmadım yine de.
Sabah:
-1 yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-domates, salatalık.
Öğle:
-ayran çorbası
-yeşil çay
İkindi:
-ayran çorbası
Akşam:
-ayran çorbası
Gece:
-salatalık (şimdi yiyeceğim)
Yarın da aynı şekilde devam edeceğim. :)
Zarpy kuzum gel hadi, kopuyoruz
eyvahhhhhhhhh basıldıkkpişt ne oluyor burada..
kızlar hep burdasınız.. beni de inceltin yaa ://
valla çok diil 5 kilo 5 5 :)))
selam olsun herkeseee.. ben de yemeden duramıyorum .. özellikle sabahları deli gibi aç uyanıyorum o mide dolmadan da rahat yok bana.. ama bunu yatana kadar telafi etmek için de elimden geleni yapıyorum
Hayırrrrr 2020 olmaz, bu yaza fit giriyoruzAnaa nolmuş burada yahuuu:)
Hedef ne olacak doracım peki şimdi, 2020 mi?