- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Ben düzenli diyeti geçen ramazanda ve yaz boyu yapıp 62 kilodan 51,5 kadar düştüm, çok fazla yürüdüm 4 ay sürdü. Burada kızlarla devam ediyorduk ben hamile kaldım, düşük yaptım ve dengem bozuldu. Şimdi 54 kiloyum ve hedefim 48.Ne kadardır diyet yapıyorsun canım nasıl bir düzenin var
Evet burası daha sakin ve samimi bir grup.Ya ben 10 kiloya yakın verdim ve en büyük motivasyonum gruptu ceza işi beni baya yola sokmuştu ama maalesef oraya vaktim yok şu an
Herkese tek tek yorum takip etmek
Burada daha az kişiyiz daha rahat olur
Canım Rabbim en hayırlı zamanda çoook hayırlı bir evlat nasip etsin eğer ki istiyorsanızBen düzenli diyeti geçen ramazanda ve yaz boyu yapıp 62 kilodan 51,5 kadar düştüm, çok fazla yürüdüm 4 ay sürdü. Burada kızlarla devam ediyorduk ben hamile kaldım, düşük yaptım ve dengem bozuldu. Şimdi 54 kiloyum ve hedefim 48.
Karatay yapmayı seviyorum ama ben artık en zor kısmındayım bu kilodan sonra vermek zor oluyor.
Bir önce ki msj yazdığım şekilde ve leblebi ile açlık bastırarak devam etmeyi planlıyorum.
Bir de spor olarak leslie en az 2 mil ve mekik planlıyorum
157 boy.Canım Rabbim en hayırlı zamanda çoook hayırlı bir evlat nasip etsin eğer ki istiyorsanız
Maşallah ne güzel vermişsin
Boyun kaç
Benim 163 canım157 boy.
Sen de boy kilo nedir.
Bizim grup genelde minyon, çoğunluk pigme olunca hedeflerimiz birbirine yakın
Sen de azmedince gayet güzel kilo vermişsin, hep birlikte hedeflerimize ulaşırız inşallah.Benim 163 canım
Bugün tartıldım ama sabah aç değil
Öğlen
61 çıktım üzgünüm
Giremedim az önce...Sen de azmedince gayet güzel kilo vermişsin, hep birlikte hedeflerimize ulaşırız inşallah.
Fazla değil vereceğin kilo stres yapma.
Hedefin kaç, 55 mi
Evet canımSelammmmm, iyi Pazar’lar Antep fıstıkları
teletubbies hoş geldin canım, en son 55 kiloydun öyle hatırlıyorum
little dora kurtları dökmüşsün Merak etme 1 dilim pastadan eser kalmamıştır. :)
Ben yoldayım akşama İstanbul’da olurum.
Hayırlısıyla kardeşimin evini de yerleştirdik. Şimdi sırada düğüne kadar 4 kilo hedefim var
Her ay 1 kilo alarak geri döndümSelam kizlarteletubbies hosgeldin canim malesef cgdmk bi suredir girmiomus galiba siteye aslinda ozelde gorustugu kimseler olabilir belki denk gelir de haber aliriz. Sen de mi kilo aldin ya ne guzel vermistin oysa. Ben gruplara katilmistim ama tasinma isi olunca izne ayrildim ama cok kilo aldim 58 den once tekrar gruba giremem. Burda devam edicem, oraya da yazarim. Kural farketmez benim icin geneli motive eden bir kural varsa koyalibiliriz bence. Bugun diyete uymadim tartilmadim da. Pazartesiye birakmayalim demistim ama yine ptsiye kaldik
Teşekkürler canım, 7 Nisan da düğün.Evet canımhayırlı olsuuun ne zamana düğün ay inşallah veririz
Ooo hadi bakalım inşallahTeşekkürler canım, 7 Nisan da düğün.
Görümce olarak salına salına gezmem lazım
Ben sanirim 64 fln oldum, 58 izne ayrildigim kilom. Gruba tekrar girmek icin 58 olmam lazim yoksa belli bi zamani yok , yaza 54 olmak istiyorum genel olarak. Ayda 3 kilo gitse hazirana hedef yetisir.Her ay 1 kilo alarak geri döndüminşallah veririz canım
Ben de bugün dikkat edemedim hiç
Kaçsın şu an
Ne zamana kadar 58 olman lazıım
Zaten 3 kilo bisey kalmis canim, nisana cok rahat gider Hatta spor yapip sikilssan dhaa bile iyi olurTeşekkürler canım, 7 Nisan da düğün.
Görümce olarak salına salına gezmem lazım
Evet gayet güzel, iyi değerlendirmem lazımOoo hadi bakalım inşallahaslında güzel zamanlama bence dikkat edersen ödem + kilo gider
Evet veranocum az kaldı ama son kilolar galiba, gram gram gidiyorZaten 3 kilo bisey kalmis canim, nisana cok rahat gider Hatta spor yapip sikilssan dhaa bile iyi olur
İki gözümün çiçeğiii, su az değil miAhhhh regl oldum ağrı içinde yattım tüm gün. Spor yine yok tabi.
Sabah kahvaltı etmedim çok geç kalktım, öğlen 1 kase yoğurt ve yulaf kepeği yedim.
Akşama 1 kase tavuk çorba içmeyi planlıyorum.
600ml su akşam 1lt ye tamamlanır