Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Kızlar ben yarın sabah 3 gün ayran detoksuna başlıyorum. Sonrasında normal diyetle devam edecceğim.
Sabah herkes tartılıp boyunu, kilosunu, haftalık hedefini yazsın :) bakalım hedefler tutacak mı? Ve akşam menüleri de yazalım. little dora little dora menülerin inanılmaz az değil mi? Kendini açlığa alıştırmışsın :)) gerçi sen hep böyleydin ama vücut böyle kıtlığa girerse de azcık yediğinde hemen almaz mısın ki? Acaba biraz şaşırtsan mı bünyeyi? Tabii insan kendi vücudunu daha iyi tanır. Zor gidiyor dediğin için böyle bir şey olabilir diye düşündüm.

Kızlar ben yarın sabah 3 gün ayran detoksuna başlıyorum. Sonrasında normal diyetle devam edecceğim.
Sabah herkes tartılıp boyunu, kilosunu, haftalık hedefini yazsın :) bakalım hedefler tutacak mı? Ve akşam menüleri de yazalım. little dora little dora menülerin inanılmaz az değil mi? Kendini açlığa alıştırmışsın :)) gerçi sen hep böyleydin ama vücut böyle kıtlığa girerse de azcık yediğinde hemen almaz mısın ki? Acaba biraz şaşırtsan mı bünyeyi? Tabii insan kendi vücudunu daha iyi tanır. Zor gidiyor dediğin için böyle bir şey olabilir diye düşündüm.
Ayran detoksu gayet güzel haydi başlasın o halde yeni serüvenimiz.
Benim listeye bakma sen ilk zaman çok az yer mideyi alıştırır sonra biraz daha normale dönerim, ama azcık yesem kilo veremiyorum kuzum ben, zaten kalan kilolar en zorlu kısmı.
Uzun zamandır tatlı çikolata o kadar çok yedim ki çok hızlı aldım.

Ahhhh regl oldum ağrı içinde yattım tüm gün. Spor yine yok tabi.
Sabah kahvaltı etmedim çok geç kalktım, öğlen 1 kase yoğurt ve yulaf kepeği yedim.
Akşama 1 kase tavuk çorba içmeyi planlıyorum.
600ml su akşam 1lt ye tamamlanır
Canım regl ağrısı için döngünün 12-13-14-15(ovulasyon zamanı az öncesi ve sonrası diyim) spor yaparsan ve balık yersen ovulasyon zamanı ağrın daha az olurmuş yeni öğrendim

Tamam canım sabah tartılalım inşallah unutmazsam

Günaydın kızlarrrr:KK76: sabah yaklaşık 1,5 km yürüdüm sabah sporumu yaptım. (Sanki isteyerek yapmışım gibi, dolmuştan okula 1,5 km yürümem gerekiyor🙄 ) Akşam danam uyuduktan sonra sevdiceğimi de alıp önce Leslie ardından 20ser mekik ve squatla bismillah diyeceğiz. Ay çok heyecanlı:KK49::KK49::KK49:

X