- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Az farkındayım ama biliyorsun benim sorunum var bu konu da yavaş yavaş artacak ins.İki gözümün çiçeğiii, su az değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az farkındayım ama biliyorsun benim sorunum var bu konu da yavaş yavaş artacak ins.İki gözümün çiçeğiii, su az değil mi
Sopanı görünce bir kase çorba içtim, pompilikom geç gelecekmiş beklemedim onu. 1 bardak su içtim, sonra sigara içtim üstüne 1 bardak daha su içtimİki gözümün çiçeğiii, su az değil mi
Afiyet olsun kuzum.karnının ağrısı nasıl? Geçti mi?Sopanı görünce bir kase çorba içtim, pompilikom geç gelecekmiş beklemedim onu. 1 bardak su içtim, sonra sigara içtim üstüne 1 bardak daha su içtim
İdare eder yarına kalmaz şükür tek günle atlatıyorum kuzum, senin de olur muAfiyet olsun kuzum.karnının ağrısı nasıl? Geçti mi?
Çok şükür kuzum benim olmuyo. Ama hastanelik olan arkadaşlarım varİdare eder yarına kalmaz şükür tek günle atlatıyorum kuzum, senin de olur mu
Ev arkadaşımı da her ay hastaneye götürürdük, bu halime şükür tabi.Çok şükür kuzum benim olmuyo. Ama hastanelik olan arkadaşlarım var
Ayran detoksu gayet güzel haydi başlasın o halde yeni serüvenimiz.Kızlar ben yarın sabah 3 gün ayran detoksuna başlıyorum. Sonrasında normal diyetle devam edecceğim.
Sabah herkes tartılıp boyunu, kilosunu, haftalık hedefini yazsın :) bakalım hedefler tutacak mı? Ve akşam menüleri de yazalım. little dora menülerin inanılmaz az değil mi? Kendini açlığa alıştırmışsın :)) gerçi sen hep böyleydin ama vücut böyle kıtlığa girerse de azcık yediğinde hemen almaz mısın ki? Acaba biraz şaşırtsan mı bünyeyi? Tabii insan kendi vücudunu daha iyi tanır. Zor gidiyor dediğin için böyle bir şey olabilir diye düşündüm.
Olmayacak bir şey değilBen sanirim 64 fln oldum, 58 izne ayrildigim kilom. Gruba tekrar girmek icin 58 olmam lazim yoksa belli bi zamani yok , yaza 54 olmak istiyorum genel olarak. Ayda 3 kilo gitse hazirana hedef yetisir.
Canım regl ağrısı için döngünün 12-13-14-15(ovulasyon zamanı az öncesi ve sonrası diyim) spor yaparsan ve balık yersen ovulasyon zamanı ağrın daha az olurmuş yeni öğrendimAhhhh regl oldum ağrı içinde yattım tüm gün. Spor yine yok tabi.
Sabah kahvaltı etmedim çok geç kalktım, öğlen 1 kase yoğurt ve yulaf kepeği yedim.
Akşama 1 kase tavuk çorba içmeyi planlıyorum.
600ml su akşam 1lt ye tamamlanır
Ben abur cuburu kesip sağlıklı beslenmeye çalışacağımEvet gayet güzel, iyi değerlendirmem lazım
Sen yapacağın diyete karar verdin mi?
Sporun etkisini bilinir ama balık hiç duymadım, denemek lazım teşekkürler fmad.Canım regl ağrısı için döngünün 12-13-14-15(ovulasyon zamanı az öncesi ve sonrası diyim) spor yaparsan ve balık yersen ovulasyon zamanı ağrın daha az olurmuş yeni öğrendim
Tamam canım sabah tartılalım inşallah unutmazsamKızlar ben yarın sabah 3 gün ayran detoksuna başlıyorum. Sonrasında normal diyetle devam edecceğim.
Sabah herkes tartılıp boyunu, kilosunu, haftalık hedefini yazsın :) bakalım hedefler tutacak mı? Ve akşam menüleri de yazalım. little dora menülerin inanılmaz az değil mi? Kendini açlığa alıştırmışsın :)) gerçi sen hep böyleydin ama vücut böyle kıtlığa girerse de azcık yediğinde hemen almaz mısın ki? Acaba biraz şaşırtsan mı bünyeyi? Tabii insan kendi vücudunu daha iyi tanır. Zor gidiyor dediğin için böyle bir şey olabilir diye düşündüm.
Evet ya az da olsa başlamak lazımSporun etkisini bilinir ama balık hiç duymadım, denemek lazım teşekkürler fmad.
Sabah sporla başlıyormuyuz
Ben etçiyim ama balıkta çok severim tabi. Ancaaakk evde yapmayı hiç sevmiyorum o sebeple daha az yiyorum tamamen tembellikle alakalı.Evet ya az da olsa başlamak lazım
Hatta özellikle kırmızı et yemeyip balık yemek lazımmış önemle vurguladılar :)
Ben de sevmiyorum ya evde üşenmezsem gidip dışarda yiyeceğim ona da üşeniyorum :/ annecim yaparsa tabi evde yerimBen etçiyim ama balıkta çok severim tabi. Ancaaakk evde yapmayı hiç sevmiyorum o sebeple daha az yiyorum tamamen tembellikle alakalı.
Annemde yapar sağolsun ama babam ızgara yapar ıııımmm bak canım çekti gece gece.Ben de sevmiyorum ya evde üşenmezsem gidip dışarda yiyeceğim ona da üşeniyorum :/ annecim yaparsa tabi evde yerim
Yakın zamanda yerizAnnemde yapar sağolsun ama babam ızgara yapar ıııımmm bak canım çekti gece gece.
Tembellikten aç geziyorum bende